Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uudenvuoden vastaanotto Kansalaistorilla muuttaa keskustan liikennejärjestelyjä

Jaa

Helsingin kaupungin uudenvuoden vastaanotto järjestetään tänä vuonna Kansalaistorilla. Liikennejärjestelyt muuttuvat Kampin sekä Etu- ja Taka-Töölön alueella.

Autoliikenne

Mannerheimintie suljetaan klo 21.30 alkaen väliltä Helsinginkatu–Arkadiankatu. Mannerheimintietä etelään kulkeva liikenne ohjataan Helsinginkadulle ja Runeberginkadulle. Mannerheimintie avataan uudelleen liikenteelle 1.1.2017 klo 01.30 mennessä.

Helsinginkadun ja Arkadiankadun välisiltä sivukaduilta ei myöskään pääse kääntymään Mannerheimintielle. Huolto- ja tontilleajo tapahtuu Runeberginkadun kautta ja reittiä myös taksit voivat käyttää liikuntarajoitteisten tuomiseen tapahtuma-alueen läheisyyteen. Paikalla on liikenteenohjaajia.

Jalankulku ja pyöräily

Baana on suljettu turvallisuussyistä Pikkuparlamentin kohdalta, josta on yhteys Arkadiankadulle ja edelleen tapahtumapaikalle. Tätä kautta myös esteetön kulku. Juhlapaikalle on kaksi sisäänkäyntiä Mannerheimintien puolelta, jotka sijaitsevat Musiikkitalon ja Kiasman välissä, sekä yksi sisäänkäynti Töölönlahdenkadulta.

Esteetön kulku tapahtumaan järjestetään Baanan kautta.

HUOM! Jalankulku Linnunlaululta Töölönlahden puistoon suljetaan kokonaan klo 21.30 alkaen.

Joukkoliikenne

Elielinaukion bussiterminaali on pois käytöstä noin klo 22.45–01.45. Suurin osa linjoista siirtyy poikkeusjärjestelyjen ajaksi ajamaan Mäntymäen kentälle, joka on varattu tapahtuman ajaksi bussiliikennettä varten.

Bussiliikenteessä,metrossa,lähijunaliikenteessäsekäosallaraitiovaunulinjojajametronliityntälinjojaon tihennettyä yöliikennettä ja lisälähtöjä. Lisätietoja bussiliikenteen poikkeusjärjestelyistä sekä tarkemmat julkisen liikenteen aikataulut löytyvät verkkosivulta www.hsl.fi.

Tapahtumayleisöä pyydetään saapumaan paikalle joukkoliikennettä käyttäen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tarkastaja Paavo Onkinen, kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 36863
etunimi.sukunimi@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 17.4.201817.4.2018 17:45Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-04-17_Kylk_11_Pt/index.html Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Pakilan koulu- ja päiväkotiuudistuksen vaikutukset kiinnostavat asukkaita16.4.2018 16:27Tiedote

Pakilanpuiston ympäristön koulut ja päiväkodit ovat tulleet korjausikään ja niitä kehitetään kokonaisuutena liikuntatilojen kanssa. Kaupunki sai verkkokyselyn 78:lta ja asukastapaamisen 35 osallistujalta kommentteja ja ideoita alkuvaiheessa olevan suunnittelun ja kaavoituksen tueksi. Niiden perusteella pakilalaiset arvostavat alueensa nykyistä ilmettä, vehreyttä, rauhaa ja toimivaa arkea.

Kahden sillan peruskorjaus alkaa Helsingissä13.4.2018 15:16Tiedote

Lahdenväylän ylittävään Koskelantien risteyssiltaan tehdään korjaustoimia sekä sillan yläpuoliseen osaan että alapuolen tukirakenteisiin. Aivan aluksi puhkaistaan sillan keskisaareke, jotta liikennejärjestelyille saadaan tilaa. Koskelantien sillan kuluneet pintarakenteet eristyskerroksineen poistetaan ja vaihdetaan uusiin. Sama työ tehdään reunapalkeille ja päätyjen tukirakenteille. Sillan alapuoliset tukipilarit saavat myös uutta betonipintaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme