Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uudenvuoden vastaanotto Kansalaistorilla muuttaa keskustan liikennejärjestelyjä

Jaa

Helsingin kaupungin uudenvuoden vastaanotto järjestetään tänä vuonna Kansalaistorilla. Liikennejärjestelyt muuttuvat Kampin sekä Etu- ja Taka-Töölön alueella.

Autoliikenne

Mannerheimintie suljetaan klo 21.30 alkaen väliltä Helsinginkatu–Arkadiankatu. Mannerheimintietä etelään kulkeva liikenne ohjataan Helsinginkadulle ja Runeberginkadulle. Mannerheimintie avataan uudelleen liikenteelle 1.1.2017 klo 01.30 mennessä.

Helsinginkadun ja Arkadiankadun välisiltä sivukaduilta ei myöskään pääse kääntymään Mannerheimintielle. Huolto- ja tontilleajo tapahtuu Runeberginkadun kautta ja reittiä myös taksit voivat käyttää liikuntarajoitteisten tuomiseen tapahtuma-alueen läheisyyteen. Paikalla on liikenteenohjaajia.

Jalankulku ja pyöräily

Baana on suljettu turvallisuussyistä Pikkuparlamentin kohdalta, josta on yhteys Arkadiankadulle ja edelleen tapahtumapaikalle. Tätä kautta myös esteetön kulku. Juhlapaikalle on kaksi sisäänkäyntiä Mannerheimintien puolelta, jotka sijaitsevat Musiikkitalon ja Kiasman välissä, sekä yksi sisäänkäynti Töölönlahdenkadulta.

Esteetön kulku tapahtumaan järjestetään Baanan kautta.

HUOM! Jalankulku Linnunlaululta Töölönlahden puistoon suljetaan kokonaan klo 21.30 alkaen.

Joukkoliikenne

Elielinaukion bussiterminaali on pois käytöstä noin klo 22.45–01.45. Suurin osa linjoista siirtyy poikkeusjärjestelyjen ajaksi ajamaan Mäntymäen kentälle, joka on varattu tapahtuman ajaksi bussiliikennettä varten.

Bussiliikenteessä,metrossa,lähijunaliikenteessäsekäosallaraitiovaunulinjojajametronliityntälinjojaon tihennettyä yöliikennettä ja lisälähtöjä. Lisätietoja bussiliikenteen poikkeusjärjestelyistä sekä tarkemmat julkisen liikenteen aikataulut löytyvät verkkosivulta www.hsl.fi.

Tapahtumayleisöä pyydetään saapumaan paikalle joukkoliikennettä käyttäen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tarkastaja Paavo Onkinen, kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 36863
etunimi.sukunimi@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Asukas- ja yrityspysäköinti käyttöön 1.11.2018 Munkkivuoressa, Niemenmäessä, Kivihaassa ja koko Etelä-Haagassa15.10.2018 19:27Tiedote

Helsingin kantakaupungissa käytössä oleva asukas- ja yrityspysäköinti laajenee marraskuussa Munkkivuoreen, Niemenmäkeen, Kivihakaan ja koko Etelä-Haagaan. Muutos tarkoittaa, että pysäköintiin kadunvarsipaikoilla tarvitaan arkisin kello 8–20 marraskuun alusta alkaen asukas- tai yrityspysäköintitunnus. Ilman pysäköintitunnusta katujen varsilla voi pysäköidä pysäköintikiekkoa käyttäen enintään neljä tuntia arkisin kello 8–20. Pysäköintiä ei ole rajoitettu ilta- ja yöaikaan kello 20–8 eikä viikonloppuisin. Liikkeiden edustoilla säilyy asiointipaikkoja, joilla voi pysäköidä lyhytaikaisesti ilman tunnusta.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 12.10.201812.10.2018 16:23Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-10-12_Ylja_14_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 26.10.2018 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme