Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uudesta Bibliosta voi lainata kirjoja myös puhelimeen!

Jaa

Digitaalisessa muodossa olevia kirjoja voi lainata 1.10.2020 lähtien Vaasan kaupunginkirjaston tarjoamasta uudesta Biblio-palvelusta, johon kirjaudutaan omalla kirjastokortilla. Lukea ja kuunnella voi myös puhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Kuunneltavia äänikirjoja ja luettavia e-kirjoja voi lainata 1.10. lähtien Vaasan kaupunginkirjaston uudesta Biblio-palvelusta, joka löytyy verkossa osoitteesta https://vaasa.bibliolibrary.fi/. Palveluun kirjaudutaan Vaasan kaupunginkirjaston kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.

Uudistuksen myötä tarjoutuu entistä paremmat mahdollisuudet kuunnella ja lukea kirjoja sekä tietokoneella että puhelimella. Uuden Biblio-sovelluksen voi ladata älypuhelimeen helposti AppStoresta tai GooglePlaysta, ja se on saatavilla mm. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja arabiaksi.

–Kirjastot haluavat edistää lukemista myös digitaalisessa muodossa sekä tarjota maksuttoman vaihtoehdon kaupallisille e-kirjojen tarjoajille, kertoo palvelupäällikkö Marja Mikola Vaasan kaupunginkirjastosta.

Valikoimassa on suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä kirjoja, mutta myös arabiaksi, saksaksi ja venäjäksi.

Useimpia kirjoja voi lukea tai kuunnella useampi käyttäjä kerrallaan. Osa kirjoista on kerrallaan vain yhden lukijan tai kuuntelijan käytössä, jolloin lainassa olevan kirjan voi varata. Yksi käyttäjä voi lainata enimmillään kahdeksan kirjaa ja äänikirjaa kuukaudessa.

Aiemmin palvelu oli nimeltään Elib.

Katso tarkemmat lainausohjeet: https://vaasa.bibliolibrary.fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

palvelupäällikkö Marja Mikola,
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut,
puh. 06 3253521,
marja.mikola@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme