Lumileds

Uudet Philips X-tremeUltinon gen2 LED ajovalopolttimot haastaavat valotekniikan rajoja ensiasennuslaadulla

Jaa

Uudet Philips X-tremeUltinon gen2 LED ajovalopolttimot sisältävät ainutlaatuiset ajoneuvoteollisuuden ensiasennusvaatimusten mukaiset LED-piirilevyt.

Philips X-tremeUltinon gen2 LED-H7
Philips X-tremeUltinon gen2 LED-H7

Frankfurt, Saksa – 11.9.2018 – Lumiledsin kehittämä uusi Philips X-tremeUltinon gen2 LED sarja haastaa jälleen valotekniikan rajoja ensiasennuslaadulla. Valoissa on muutoin ainoastaan autonvalmistajien käyttämät Lumileds LUXEON Altilon LED-piirilevyt, joiden optimoitu tasalaatuisuus sekä jopa 250 % kirkkaampi 1) ja viileän valkoinen valo parantavat näkyvyyttä. Upea tekninen innovaatio autoilijoille!

Ensiasennuslaatuinen suorituskyky

Philipsin X-tremeUltinon gen2 LED -ajovalopolttimoissa on Lumiledsin LUXEON Altilon SMD 2) -piirilevyt. Ensiasennusetuvaloihin (lyhyet ja pitkät valot, sumuvalot ja kaarrevalot) kehitetyt LUXEON Altilon SMD LED polttimot on todettu perusteellisissa ajoneuvotesteissä pitkäikäisiksi ja luotettaviksi.

Nämä polttimot tuottavat laajan ja tarkan valaisukulman sekä parhaan mahdollisen katkaisulinjan, ja lisäksi ne estävät häikäisyä. Philips X-tremeUltinon gen2 –polttimot kestävät korkeita sähkövirtoja ja niiden lumen-arvot säilyvät yhtä suurina polttimon lämmetessäkin, minkä ansiosta ne toimivat vakaasti pidempään. Ne myös kestävät hyvin lämpötilanvaihteluita, ja niiden virrankulutus on pieni. Lisäksi niiden väri ja valokeilan voimakkuus ovat erittäin tasaisia.

"Toisen sukupolven X-tremeUltinon LED polttimot haastavat jälleen valotekniikan rajoja. Ne ovat ensimmäiset jälkiasennettavat LED-ajovalot, joissa on Porschen, Audin ja BMW:n uusien autojensa ensiasennuksessa käyttämät ainutlaatuiset LED-piirilevyt,” kertoo Kevin Gourven, Lumiledsin EMEA-alueen tuotepäällikkö.

Jopa 250 % kirkkaampi valo 1) 

Philipsin X-tremeUltinon gen2 LED ajovalopolttimoiden tehokas ja kirkas valokeila takaa valon tasaisen jakautumisen, mikä parantaa näkyvyyttä ja kontrastia ja antaa jopa 250 % kirkkaamman valon 1). Näin autoilijoilla on entistä enemmän aikaa reagoida tilanteisiin. Näillä polttimoilla siis saavutetaan sekä erinomainen näkyvyys että lisää ennakointiaikaa.

Philips X-tremeUltinon gen2 LED polttimot lisäävät ajonautintoa erinomaisen valokeilansa ansiosta. Jopa 5 800 kelvinin viileä valkoinen valo on ensiasennusvaatimusten mukainen ja takaa ihanteellisen näkyvyyden ja käyttömukavuuden. Autoilijat voivat päivittää autonsa tyylin särmikkään nykyaikaiseksi ja viileän valkoiseksi.

“Vaihtamalla auton ajovalopolttimot autoilija saa käyttöönsä tehokkaan, kirkkaan valon ja tarkan valokeilan ja päivittää samalla autonsa tyylin,” Kevin Gourven lisää.

Älykästä LED-tekniikkaa

Philipsin X-tremeUltinon gen2 polttimoissa on ensiasennukseen kehitetyt LUXEON Altilon piirilevyt, jotka toimivat tehokkaasti myös korkeissa lämpötiloissa. Päällä ollessaan LEDit tuottavat lämpöä, jota on kontrolloitava. Ainutlaatuiset Philips AirFlux 3) - ja AirCool 4) -tekniikat ovat älykkäitä lämmönhallintajärjestelmiä, jotka ohjaavat lämmön pois polttimon keskeisistä osista ja estävät siten vikoja.

LEDien lämmönkestävyys ja lämmönhallintajärjestelmät takaavat tasaisen valovirran myös LEDien lämmettyä korkeimpaan lämpötilaansa. Kun lämpötila nousee, kilpailijoiden ajovalopolttimoiden kirkkaus vähenee tavallisesti merkittävästi, mutta Philips X-tremeUltinon gen2 polttimoissa ero on tuskin huomattava.

Innovatiivisen lämmönhallintatekniikan ansiosta Philips X-tremeUltinon gen2 LED ajovalopolttimoiden keskimääräinen käyttöikä on huikeat 12 vuotta. Koska useimmat autoilijat vaihtavat autoa tällä aikavälillä, näiden polttimoiden voidaan sanoa kestävän ajoneuvon koko käyttöiän.

Philips X-tremeUltinon gen2 LED polttimoita on saatavilla LED-H4- ja LED-H7-ajovalopolttimoina ja LED-H8/H11/H16-sumuvalopolttimoina.

Lumileds on johtava autoteollisuuden valoratkaisujen toimittaja, joka on saanut luvan käyttää Philips-tuotemerkkiä ajoneuvovalojen ja lisävarusteiden tuotevalikoimissaan. Philips on ollut ajoneuvoteollisuuden edelläkävijä valoissa jo yli sadan vuoden ajan. Philipsin ajoneuvoteollisuuden vaatimusten mukaiset tuotteet on suunniteltu ja valmistettu noudattamalla tiukkoja laatuprosesseja (mukaan lukien asianmukaiset ISO-standardit) ja tuotantovaatimuksia.

Lisätietoja osoitteessa www.philips.com/automotive

Tärkeää: Nämä jälkiasennettavat LED-valot on suunniteltu ja tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan yleisten teiden ulkopuolella, kuten ralli- ja kilparata-ajossa, minkä vuoksi ne on tarkastettava asennuksen yhteydessä.

Laki kieltää jälkiasennettavan LED-valon asentamisen julkisilla teillä käytettäviin ajoneuvoihin. Lumileds ei ole vastuussa ja/tai korvausvelvollinen. On käyttäjän omalla vastuulla, että jälkiasennettavia LED-valoja käytetään sovellettavan lain mukaisesti. Suunniteltu ralli- ja kilparadoille. Ei käytettäväksi julkisilla teillä.

1) Verrattuna halogeenipolttimojen lakisääteisiin vähimmäisvaatimuksiin, koskee LED-H4- ja LED-H7-polttimotyyppejä.
2) SMD: Surface Mounted Device, pintaliitoskomponentti.
3) Philips AirFlux tekniikka on käytössä LED-H4-ajovalopolttimoissa ja LED-H8/H11/H16-sumuvalopolttimoissa.
4) Philips AirCool tekniikka on käytössä LED-H7-ajovalopolttimoissa.

Yhteyshenkilöt

Lumileds
Caston van Zwam
Trade Marketing Manager Nordics, Benelux, UK & Ireland
Automotive Aftermarket
Tel: + 31 (0)6 42 15 84 45
E-mail: caston.van.zwam@lumileds.com

Kuvat

Philips X-tremeUltinon gen2 LED-H7
Philips X-tremeUltinon gen2 LED-H7
Lataa
Philips X-tremeUltinon gen2 LED-H4
Philips X-tremeUltinon gen2 LED-H4
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Auto- ja valoteollisuuden sekä mobiili- ja IoT-yritysten tarpeisiin innovatiivisia valoratkaisuja tuottava Lumileds on alansa johtava yritys, joka työllistää yli 9 000 ihmistä yli 30 maassa. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa Lumileds tuo lisää valoa maailmaan.


Tutustu tarkemmin valoratkaisujen valikoimaamme osoitteessa lumileds.com.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lumileds

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme