Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Uudistetun S-market Vihdin avajaisia vietetään keskiviikkona 26.4.

Jaa
Keskiviikkona 26.4. juhlistetaan uudistetun S-market Vihdin, kirkonkylän Ässän avajaisia. Myymäläuudistuksessa on panostettu mm. valikoiman laajentamiseen, vastuullisuuteen ja ekologisuuteen. Uudistettu S-market palvelee asiakkaitaan laajoin aukioloin, ollen avoinna joka päivä klo 22 asti.

”Vastuullisuuteen ja ekologisuuteen on kiinnitetty uudistuksessa erityistä huomiota”, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér. Vanhat kylmälaitteet vaihdettiin ovellisiin energiapiheihin kylmäkaappeihin ja myymälän valaistus uusittiin energiasäästäväksi LED- valaistukseksi. Lisäksi kylmälaitteiden hukkalämpö hyödynnetään myymälän lämmityksessä ja aurinkopaneelit tuottavat jopa kymmenesosan myymälän vuoden sähkönkulutuksesta.

”Myymäläuudistuksen myötä tuoretuotteiden valikoima kasvoi lähes kaikissa tuoteryhmissä ja mm. valmisruokiin saatiin paljon asiakkaiden toivomia tuotteita. Paistopisteeltä on saatavana joka päivä uunituoreita herkkuja ja helppokäyttöiset, jo aiemmin käytössä olleet pikakassat mahdollistavat sujuvan asioinnin. Ostosten lomassa voi vaikka pysähtyä nauttimaan kahvit uudella kahvipisteellä tai ottaa Mehustamosta mukaan raikasta tuorepuristettua appelsiinimehua”, ryhmäpäällikkö Tomi Sorsa vinkkaa.

”Siistin ja selkeän myymälän valikoimansuunnittelussa on pyritty ottamaan asiakkaiden toiveet huomioon mm. keräämällä toiveita asiakaskyselyllä, joka toteutettiin hyvissä ajoin ennen remontin alkua. Myymälän henkilökunta on uudistuksesta enemmän, kuin innoissaan”, iloitsee marketpäällikkö Miia Toivokoski.

Uudistetun myymälän avajaisia vietetään 26.-30.4.2023. Luvassa on mm. tuotemaistatuksia, yllätyksiä perheen pienimmille ja avajaistarjouksia, jotka ovat voimassa 30.4. asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:


Tapio Finér, toimitusjohtaja. p. 040540 2006
Tomi Sorsa, ryhmäpäällikkö. p.044770 5134
Miia Toivokoski, marketpäällikkö. 044770 5162

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO haluaa osaltaan lisätä tietoisuutta luonnon monimuotoisuudesta - SSO tuo Original Sokos Hotel Rikalaan puuhakirjan täydeltä sanataidetta ja lähiluontotietoa lapsiperheasiakkaille21.5.2023 12:00:00 EEST | Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO toteutti yhdessä Original Sokos Hotel Rikalan kanssa luovan luontovihkosen, joka tuo sanataiteen keinoin lähiluontoa tutuksi hotellin lapsiperheasiakkaille.Luontovihko otetaan käyttöön Original Sokos Hotel Rikalassa 22.5., kansainvälisenä luonnon monimuotoisuuden päivänä.

SSO:n ABC-latausasemien määrä lisääntyy vauhdilla12.5.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

S-ryhmän osuuskauppojen valtakunnallisen ABC-latausverkoston rakentaminen alkoi keväällä 2021, ja vuoden 2022 lopussa se on jo yli 200 latausaseman laajuinen. SSO:n alueen ensimmäinen ABC-lataus avattiin tammikuussa 2023 ABC Piihoviin ja sittemmin Saukkolan Salelle. Nyt toukokuussa vuorossa ovat ABC Lohja sekä ja Sale Hiidensalmi. Suomen vilkkaimman väylän ykköstien varrelta ABC Lohjalta löytyy nyt huipputehokas 800 voltin latausasema. Lohjan ABC-latausasemalla vietetään avajaistapahtumaa 13.5.2023 klo 11-15.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme