McDonald's

Uudistunut Rauman McDonald’s-ravintola avautuu 5. maaliskuuta

Jaa

Rauman McDonald’s-ravintola uudistettiin täysin reilun kuukauden mittaisen remontin aikana.

McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkarin omistama Rauman McDonald’s-ravintola on ollut kiinni reilun kuukauden ajan mittavan remontin vuoksi. Ravintola aukeaa jälleen 5.3. kello 10, mutta koronarajoitusten vuoksi salissa ruokailevien määrää saatetaan joutua rajoittamaan, joten suositeltavinta on noutaa ruoka mukaan autokaistalta tai ravintolasta. Sen jälkeen, kun ravintoloiden uudet koronarajoitukset astuvat myöhemmin tässä kuussa voimaan, ei ravintolasaliin voi jäädä ruokailemaan, mutta ruokaa voi edelleen noutaa mukaan autokaistalta tai ravintolasta.

”Uudistuneeseen ravintolaan on remontin yhteydessä asennettu uudet digitaaliset tilauskioskit, ja ravintolasali on saanut täysin uuden ilmeen. Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Ravintolan autokaistalle asennettiin myös uudet digitaaliset menutaulut”, Johanna Junkkari sanoo.

”Olemme todella innoissamme siitä, että pääsemme aloittamaan työt täysin uudistetussa Mäkkärissä. Remontin lopputulos on paljon upeampi kuin osasin edes kuvitella. Uudistus mahdollistaa myös entistä nykyaikaisemman asiakaskokemuksen ja uskonkin, että asiakkaamme ottavat uudistuksen tyytyväisyydellä vastaan.”

Remontin aikana ravintolaan palkattiin kuusi uutta työntekijää, ja ennen kesää on tarkoitus palkata vielä viisi lisää. Työpaikkaa voi hakea helpoiten Mäkkärin nettisivujen kautta. Ravintola työllistää tällä hetkellä noin 45 henkeä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari, puh. +358 400 417 848, johanna.junkkari (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Jyväskylän Jyväskeskuksen McDonald’s-ravintola uudistuu täysin ja aloittaa pöytiintarjoilun6.4.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

McDonald’s-ravintola Jyväskylän ydinkeskustassa sulkeutuu noin kaksi ja puoli viikkoa kestävän remontin ajaksi tiistaina 6.4.2021. Uudistunut Jyväskeskuksen ravintola avaa ovensa jälleen huhtikuun puolivälin jälkeen. Ravintolan sisustus uudistuu remontissa kokonaisuudessaan ja remontin myötä ravintolaan saadaan aiempaa enemmän asiakaspaikkoja. Remontin valmistuttua ravintolassa aloitetaan myös pöytiintarjoilu. Remontissa saatavien lisäneliöiden ansiosta ravintola on jatkossa yksi Suomen suurimmista McDonald’s-ravintoloista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme