Osuuskauppa Hämeenmaa

Uudistunut S-market Mascot tarjoaa helppoa ja nopeaa asiointia Lahden keskustassa

Jaa

Lahden kaupungin ydinkeskustassa palvelevan S-market Mascotin uudistustyö on valmistunut. Myymälässä on nyt mm. uusi paistopiste ja täysin uudistunut juomaosasto entistä laajempine tuotevalikoimineen sekä S-market-ketjun uuden konseptin mukainen nykyaikainen myymäläilme.

Uusi S-market Mascot
Uusi S-market Mascot

Uudistunut myymälä tarjoaa miellyttävän asiointikokemuksen ja on helposti saavutettavissa niin jalkaisin, julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Laajojen ja monipuolisten valikoimien ansiosta S-market Mascotista saa kaiken tarvittavan arkeen.

– Myymälässä on nopea tehdä pienet ja isommatkin ostokset. Laajoista valikoimista saa helposti ja nopeasti vaikkapa eväät mukaan työpaikalle tai kouluun, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen sanoo.

Myymälä sai uudistuksen myötä esimerkiksi yhä kattavamman paistopistevalikoiman sekä yhä monipuolisemmat take away- ja juomatuotevalikoimat.

Valikoimia on kasvatettu asiakkaita kuunnellen. S-marketeissa on voinut aina esittää tuotetoiveita myymälässä. Nyt, uuden verkossa toimivan Sinuntoive-palvelun ansiosta, toiveiden esittäminen on entistä helpompaa.

– Meille tulee päivittäin tuotetoiveita Sinuntoiveen kautta. Niitä esitetään selvästi kausiluontoisesti, esimerkiksi kesällä toivottiin paljon juomia ja jäätelöitä. Pääsääntöisesti toteutamme kaikki toiveet, jos vain hyllytila antaa myöden, kertoo marketpäällikkö Suvi Virtanen.

Palvelukassojen lisäksi S-market Mascotissa on kuusi pikakassaa sujuvoittamassa asiointia. Täysin uutena palveluna myymälä sai alkukesällä Postin pakettiautomaatin. Uuden Mehustamon pirteistä vitamiinipommeista asiakkaat ovat puolestaan saaneet nauttia kesästä alkaen.

Suvi Virtanen iloitsee uudistetun myymälän raikkaasta ilmeestä.

– Tänne tuli paljon konkreettista ja näkyvää. Myös työntekijät ovat omien sanojensa mukaan ”ihan täpinöissään” ja kokevat, että uudistettu myymälä sopii loistavasti Lahden ytimeen, Suvi mainitsee.

– Saimme tänne sellaisenkin spesiaalin kuin myymälän seinälle laitettavan kaupunkisiluetin. Se korostaa keskeistä sijaintiamme – aivan kuten toivoimme, hän lisää.

Myös asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta uudistetusta keskustakaupasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887

Kuvat

Uusi S-market Mascot
Uusi S-market Mascot
Lataa
Uusi S-market Mascot
Uusi S-market Mascot
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme