Osuuskauppa Hämeenmaa

Uudistunut Sale Hämeenkoski kasvatti valikoimaansa paikalliset tarpeet ja toiveet huomioiden

Jaa

Sale Hämeenkoski on saanut uuden, viihtyisän ja nykyaikaisen ilmeen. Myymälän valikoima kasvoi uudistuksessa esimerkiksi välipalatuotteiden ja valmisruokien osalta.

Uudistetun myymälän päävärit ovat harmaa, musta ja punainen.
Uudistetun myymälän päävärit ovat harmaa, musta ja punainen.

Sale Hämeenkosken uutta sävymaailmaa hallitsevat tunnelmalliset harmaa, musta ja punainen. Myymälän nykyaikainen ja harmoninen miljöö on ilahduttanut asiakkaita jo remontin aikana.

– Asiakkailta on tullut positiivista palautetta uudesta tyylikkäästä ilmeestä. Tätä uudistusta on odotettu. Etenkin uusi juomaosasto on herättänyt ihastusta, myymäläpäällikkö Laura Leppänen kertoo.

Uudet kalusteet ja panimotuotteiden opasteet tekivät juomaosastosta entistä selkeämmän. Lisäksi hedelmä- ja vihannesosasto sekä leipäosasto saivat remontissa uudet kalusteet. Myös kuivaelintarvikkeiden sekä kukkien kalusteet vaihdettiin.

– Uuden miljöön ja kalusteiden lisäksi Sale Hämeenkosken valikoimaa kasvatettiin uudistuksen yhteydessä, kertoo ryhmäpäällikkö Katri Lehtinen.

Valikoimaa laajennettiin muun muassa välipalatuotteissa, valmisruoissa, lastenruoissa ja panimotuotteissa. Uudistunut valikoima huomioi entistä paremmin Sale Hämeenkosken asiakaskunnan.

 – Maaseutumyymälänä haluamme tarjota laajan valikoiman, joka huomioi sekä kylän vakituisten asukkaiden että mökkiläisten tarpeet, Laura Leppänen toteaa.

Sale Hämeenkoskelta löytyy myös take away -kahvipiste ja kesäpiha. Myymälän palvelutarjontaan on tulossa kesän aikana vielä yksi asiakkaiden odottama ja toivoma lisäys.

– Sale Hämeenkoski saa alkukesällä paistopisteen, Leppänen iloitsee.

Paistopisteen irtotuotteet, kuten pasteijat, ovat hänen mukaansa olleet toivottuja erityisesti kesäisin.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Uudistetun myymälän päävärit ovat harmaa, musta ja punainen.
Uudistetun myymälän päävärit ovat harmaa, musta ja punainen.
Lataa
Erityisesti uudistettu juomaosasto on herättänyt ihastusta asiakkaissa.
Erityisesti uudistettu juomaosasto on herättänyt ihastusta asiakkaissa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme