Osuuskauppa Hämeenmaa

Uudistus toi Sale Myrskylään hybridikassan ja oman Mehustamon

Jaa

Vuodesta 2002 palvellut Sale Myrskylä on ollut alusta asti yksi Hämeenmaan isoimpia Saleja. Nyt myymälä on läpikäynyt S-ryhmän konseptin mukaisen päivityksen ja palvelee asiakkaitaan entistä monipuolisemmin ja sujuvammin. Uudistetun myymälän avajaisia vietetään torstaina 22. lokakuuta.

Myymälämiljöön vanha värimaailma antoi tilaa uusille ja raikkaammille harmaan ja punaisen sävyille.

– Kalusteet uusittiin kuivien elintarvikkeiden sekä leipä- ja heviosastojen osalta. Myös juomaosaston esillepano ja kalusteet uusittiin täysin, kertoo S-market- ja Sale-ryhmäpäällikkö Erja Kaila.

Täysin uutena palveluna ja ensimmäisenä koko Hämeenmaan Sale-myymäläverkostossa on Myrskylässä otettu käyttöön hybridikassa. Asiakkaille uudistus tarkoittaa entistä sujuvampaa asiointia ja maksamisen nopeutumista: hybridikassa palvelee itsepalvelukassana, mutta se voidaan ottaa ruuhka-aikoina normaaliin kassakäyttöön.

Valikoimat kasvoivat kautta linjan

Viimeisin remontti Sale Myrskylään tehtiin vuonna 2014, jolloin myymälä sai laajemman valikoiman ja neliöitä lisää huimat 400. Myös nyt tehdyssä uudistuksessa Salen valikoimat kasvoivat kautta linjan.

– Pyrimme kasvattamaan tuotevalikoimaa mahdollisuuksien mukaan kaikkien tuoteryhmien osalta. Kalusteiden uudistamisen myötä hyllypaikat päivittyivät täysin ja myymälän ilme muuttui selkeämmäksi ja avarammaksi. Paistopiste siirtyi lähemmäs kassaseinustaa ja sujuvoittaa omalta osaltaan palvelua. Asiakkaiden iloksi saimme hedelmä- ja vihannesosaston tarjontaa täydentämään Mehustamon, josta saa tuorepuristettua mehua, kertoo Sale-myymäläpäällikkö Marko Happonen.

Hänen mukaansa asiakkaat ovat odottaneet uutta myymälää, ja erityistä innostusta herättää myymälään tuleva Mehustamo.

– Myös koko tiimimme on odottanut kovasti kokonaisvaltaista miljööpäivitystä ja muita uudistuksia, Happonen summaa.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Erja Kaila, 050 3636458
Osuuskauppa Hämeenmaa, myymäläpäällikkö, Marko Happonen, 041 7304224

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Lahden Seurahuoneelle kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -merkki20.11.2020 15:15:00 EETTiedote

Visit Finland on myöntänyt Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle Sustainable Travel Finland -merkin. Tunnustuksen saaneet yritykset täyttävät matkailua edistävän Visit Finlandin luoman kriteeristön, joka huomioi niin taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen kuin kulttuurisenkin kestävyyden. Seurahuone on ensimmäinen Lahden seudulla Sustainable Travel Finland -merkin saanut toimija.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme