Isku

Uudistuva Isku esittelee uutuuksiaan 1000 neliön osastolla Habitaressa

Jaa

TIEDOTE 12.9.2017. Isku esittelee uutuustuotteitaan Habitaressa 13.-17.9.2017. Iskun mallistossaan muotoilu ja ajanhenkisyys ovat keskiössä. Habitaren osastolla ovat ensiesittelyssä Lauri Ylösen, Panu Kiukkosen, Ilari Jääskeläisen sekä Markku Karjalaisen suunnittelemia uutuustuotteita.

Lauri Ylönen suunnitteli Iskun mallistoon sohvan, joka valmistetaan Iskun tehtaalla Lahdessa. Lauri pääsi toteuttamaan ennakkoluulottomia materiaaliratkaisuja ja pääsi paikan päälle seuraamaan, kuinka suunnitelma muotoutuu valmiiksi tuotteeksi. Laurin suunnittelema Endless-sohva on Iskun mallistossa ja ensiesittelyssä Habitare-messuilla.

Laurin kanssa yhteistyössä syntyi myös Crescent-pöytä sekä - tuolit. ”Crescent- tuolin muoto sai ideansa ihastellessani kuunsirppiä poikani kanssa. Puu puhuttelee, sillä se on lämmin, persoonallinen ja taipuisa materiaali. Crescent-pöydässä toistuu suunnittelemissani taloissa usein käyttämäni puurimoitus. Inspiroiduin eräästä kylpylästä ollessamme bändin keikkakiertueella Japanissa. Japanissa, kuten myös Suomessa, puuta ja puusepän ammattitaitoa on aina pidetty suuressa arvossa”, kertoo Lauri Ylönen.

Iskun uutuuden Base-kerrossängyn on suunnitellut lahtelainen nuori suunnittelija Panu Kiukkonen. Suunnitteluyhteistyön tuloksena syntynyt Base on leikkisä ja uudenlainen kerrossänky. ”Basen perusidea on syntynyt isoisäni vanhan prototyypin pohjalta”, kertoo Panu Kiukkonen.

Iskun osastolla on esittelyssä myös uutuuspöytä Old Oak, jonka on suunnitellut Ilari Jääskeläinen. Tammipöydän vanhennetulla pinnalla saadaan aikaan nostalgiaa sisustukseen. ”Idea syntyi Kotkan saaristossa katsellessani vanhaa tammilankkua. Kevyt ja moderni metallijalka tuo vahvalle pöytälevylle ilmavuutta. Pöytä sopii kauniisti esimerkiksi Iskun klassikko koulutuolina tunnetun Tuoli50-tuolin kanssa”, sanoo Ilari Jääskeläinen.

Osastolla on lisäksi hollolalaisen HT-Collectionin uutuus Air-sohva, jonka on suunnitellut Markku Karjalainen. Nimensä mukaisessa ilmavassa sohvassa on huomioitu myös ekologisuus. ”Halusin luoda asiakkaille kauniin ja kevyen sohvan, joka lähes leijuu jalkojen päällä. Sohvan valmistuksessa käytetään myös vähemmän liimaa, joten se on ekologisempi valmistaa”, kertoo Markku Karjalainen.

Iskun osastolla esitellään myös uutuutena Adoran mattomallisto.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Ilari Jääskeläinen, valikoimajohtaja, Isku Koti Oy, puh. 044 386 3860, ilari.jaaskelainen@isku.com

Mikko Kuuppo, myyntijohtaja, Isku Koti Oy, puh. 044 386 3105, mikko.kuuppo@isku.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Isku
Isku
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

029 086 3000http://www.isku.com

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isku

Antti Keskisen Grip-sohvalle Isku 90 -muotoilukilpailun voitto16.5.2018 13:00Tiedote

TIEDOTE 16.5.2017. Iskun 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyn muotoilukilpailun voitti Antti Keskisen hoito- ja senioriympäristöihin sekä vanhenevan väestön koteihin suunnittelema Grip-sohva. Toiseksi tuli Timo Ripatin Light-neuvottelutuoli, ja jaetulle kolmannelle sijalle Petteri Häkkisen Uno-tuotesarja ja Simo Serpolan monitila‐ ja oppimisympäristöihin soveltuva pyöreä tilanjakaja Seed. Yleisöäänestyksen voitti Petteri Häkkisen suunnittelema Uno.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme