Osuuskauppa PeeÄssä

Uudistuva kuopiolaishotelli Puijonsarvi esittelee: glamouria huokuva Rock Suite ja kvintettihuoneet

Jaa
Original Sokos Hotel Puijonsarven päärakennuksen huoneet uudistuvat kesäksi 2023. Ensimmäiset uudet huoneet ovat nyt valmiina, niiden joukossa 41 neliömetrin kokoinen hulppea ja glamouria huokuva Rock Suite. Osuuskauppa PeeÄssä panostaa 5,5 miljoonaa euroa hotelli Puijonsarven päärakennuksen uudistukseen.
Rock Suiten oleskelutilaa. Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen.
Rock Suiten oleskelutilaa. Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen.

Aitoa rokkitunnelmaa ja upeita yksityiskohtia

Uudessa Rock Suitessa on lavamainen vuode neonvaloineen, ja koko huoneisto on täynnä rock-elämäntyyliin sopivia yksityiskohtia, kuten mustaa samettia, kullattuja yksityiskohtia, esiintymisasuja ja paikallisten muusikoiden soittimia. Sviitistä löytyy muun muassa Turmion Kätilöiden basso, jota on soitettu Kuopio Rockin lavalla. Olo- ja makuuhuoneesta sekä saunasta koostuvan Rock Suiten teknisiin yksityiskohtiin sekä tunnelmaa luovaan valaistukseen on panostettu erityisen paljon.

"Rokkisiviitissä on paljon ylellisyyttä ja hienoja yksityiskohtia, joista hauskimmat löytyvät ehkä kylpyhuoneesta – värejä vaihtavat suihkuvalot ja pesevä wc-istuin esimerkkeinä. Tämä uniikki huoneisto sopii esimerkiksi Kuopioon esiintymään tuleville yhtyeille, festarivieraille, polttareihin tai mihin tahansa hetkeen, joka kaipaa erityistä tunnelmaa. Rock Suite on tehty ihan kaikille oman elämänsä rokkistaroille ja musiikin ystäville", hotellinjohtaja Johanna Väätäinen kertoo.

"Kuopio on tapahtumakaupunki, ja erityisesti musiikkitapahtumia on täällä paljon. Esimerkiksi 30.6.–8.7. järjestettävä Kuopio Wine Festival ja heinäkuun lopulla järjestettävä Kuopio Rock ovat kaupungin suosituimpia tapahtumia. Uskonkin, että kiinnostusta tälle teemaan sopivalle huoneistolle riittää."

Hotelli Puijonsarven uudistuksen myötä esittelemä toinen uutuus ovat kvintettihuoneet, joissa on nimensä mukaisesti viisi vuodetta. Huoneessa mahtuu nukkumaan jopa seitsemän henkilöä, joten kvintetti on hyvä vaihtoehto porukassa matkaaville tapahtumavieraille tai isoille perheille. Päärakennukseen tulee myös kolme muuta sviittiä sekä 15 saunallista Superior-tason huonetta.

Puijonsarvi tapahtumien keskipisteessä

Kuopiossa järjestetään ympäri vuoden runsaasti kulttuuri- ja musiikkitapahtumia.

"Kuopio on ilon, tanssin, musiikin ja kulttuurin kaupunki ja olemme halunneet antaa sen näkyä myös meillä Puijonsarvessa. Muun muassa näissä päärakennuksen uusissa hotellihuoneissa, joiden sisustus on saanut inspiraationsa paikallisen musiikin ja tanssin eri muodoista, tummanpuhuvasta tangosta keveään valssiin", Väätäinen kertoo.

Hotellissa on ennestään Kuopio Tanssi ja Soi -tanssitaidefestivaalin mukaan nimetty siipi. Sen mustan ja punaisen sävyissä kylpevä Jorma Uotinen -sviitti on kunnianosoitus maestrolle. Uotinen on itse osallistunut vahvasti sviitin suunnitteluun ja asuu huoneistossa aina Kuopiossa käydessään.

"Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali tuo Kuopioon sekä kotimaisia että ulkomaisia tanssin ystäviä ja on tunnelmaltaan ainutlaatuinen. On upea kokemus nauttia festivaalitaiteesta ja yöpyä festivaalin ajan teemaan sopivissa huoneissa", Väätäinen vinkkaa.

Tulossa vilkas kesä

"Suosituimpien tapahtumien ajankohdat alkavat jo varauskalenterissa täyttymään, mutta tilaa on vielä. Monipuolinen hotellimme palvelee kaikenlaisia matkaajia ja erilaisia tarpeita. Puijonsarven sijainti on myös erinomainen kesän kulttuuritapahtumiin osallistumista ajatellen", kertoo Väätäinen.

Original Sokos Hotel Puijonsarvea on uudistettu vaiheittain vuodesta 2018. Päärakennuksen 157 huoneen uudistuksen valmistuttua kesäkuussa 2023, on hotellin mittava uudistustyö kokonaisuudessaan valmis. Puijonsarvessa on 293 huonetta, neljällä eri sisustustyylillä ja viidessä eri hotellirakennuksessa.

Hotellia operoiva Osuuskauppa PeeÄssä kehittää matkailupalveluitaan myös Tahkolla ja Iisalmessa. Original Sokos Hotel Koljonvirran uudistus valmistuu kesällä 2023, Break Sokos Hotel Tahkon uudistustyöt alkavat keväällä 2023 ja valmistuvat loppuvuonna 2024.

Kuopion tapahtumia kesä- elokuussa:

-       Kuopio Komediafestivaali 8.–10.6.2023

-       Kuopio Tanssii ja Soi 14.–20.6.2023

-       Kuopio Wine Festival 30.6.–8.7.2023

-       Kuopio Rock 27.–29.7.2023

-       Sunset Kuopio 5.–6.8.2023, urheilun ja viihteen ilmaistapahtuma

Lisätietoja:

Johanna Väätäinen, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Puijonsarvi, puh. 050 517 4801 johanna.vaatainen@sok.fi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi on savolainen hotelliklassikko ja monipuolinen tapahtumatalo Kuopion keskustassa, Snellmanin puiston vierellä. Hotellissa on 293 huonetta, neljä ravintolaa, juhlasali Puikkari ja 20 tapahtumatilaa. Hotelli hehkuu historiaa nykypäivän iloiseen ja moderniin savolaiseen elämänmenoon yhdistettynä. Talo on kuin runsauden sarvi, jonka eri tiloista ja palveluista voi ammentaa elämyksiä vieraiden arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

https://www.sokoshotels.fi/fi/kuopio/sokos-hotel-puijonsarvi

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Rock Suiten oleskelutilaa. Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen.
Rock Suiten oleskelutilaa. Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen.
Lataa
Rock Suite, Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen
Rock Suite, Original Sokos Hotel Puijonsarvi. Kuva Linnea Laaksonen
Lataa
Puijonsarven hotellipäällikkö Tatu Ahonen Rock Suiten soitinta testaamassa.
Puijonsarven hotellipäällikkö Tatu Ahonen Rock Suiten soitinta testaamassa.
Lataa
Original Sokos Hotel Puijonsarven uusi Standard Twin -huone.
Original Sokos Hotel Puijonsarven uusi Standard Twin -huone.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa PeeÄssä
Osuuskauppa PeeÄssä
Savilahdentie 10
70700 Kuopio

http://peeassa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa PeeÄssä

Tahkon Talviteatterin kutkuttava komedianäytelmä on tulevan talvikauden teatteritapaus Savossa31.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Nokkela komedia nimeltä Kaikkien aikojen viikonloppu käynnistää Tahkon Talviteatterin neljännen kauden 16. marraskuuta 2023. Vauhdikkaista esityksistä nautitaan Break Sokos Hotel Tahkon uusituissa, entistä laajemmissa tapahtumatiloissa. Ohjaaja Ismo Apell odottaa hersyvän hauskasta näytelmästä hyvin suosittua. Näytelmän käsikirjoittaa Pirjo Heikkilä. Esitykset jatkuvat 1.3.2024 saakka.

ABC Carwash Varkaus on avattu4.5.2023 12:49:10 EEST | Uutinen

Uusi autonpesupaikka ABC Carwash Varkaus on avattu Varkauden Prisman mittarikentän viereen. ABC Carwash Varkaudessa on kaksi pesukaistaa, jotka ovat käytössä ympäri vuorokauden. Pesut soveltuvat henkilö- ja pakettiautoille, joiden korkeus on maks. 2,80 m ja leveys maks. 2,50 m. ABC Carwash Varkaus on ehdottomasti oman alansa ympäristövastuullisuuden edelläkävijöiden joukossa. Pesulassa on biologinen vedenpuhdistusjärjestelmä, jossa biotankit ovat sijoitettuna hallin sisälle. Varkauden ABC Carwash on ensimmäinen henkilö- ja pakettiautojen rollover-autopesukoneella varustettu pesupiste Suomessa, jossa tämänkaltainen vedenkierrätysjärjestelmä on käytössä. Biotankkien sijoittamisessa sisälle pesularakennukseen saadaan biologisen vedenpuhdistusjärjestelmän olosuhteet tasaisiksi ympäri vuoden. ABC Carwasheihin tulee Prowash Oy:n toimittama biologinen vedenpuhdistusjärjestelmä, jonka ansiosta pesujen vedenkulutus voidaan minimoida. Puhdistusteknologian ja -järjestelmä perustuu biologiseen pro

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme