Pieni Ideapuoti Oy

Uumen-palvelut tarjoavat hyvää oloa kokousvieraille ja matkailijoille. Pohjois-Karjalan Sokos Hotellit tarttuivat hyvinvointitrendiin.

Jaa

Uumenen tavoitteena on innostaa ihmisiä voimaan paremmin ja oivaltamaan oman hyvinvointinsa merkitys. Pohjois-Karjalan alueen Sokos Hotellien yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa kehittämät Uumen-palvelut, kuten metsäjooga ja sointukylpy, tarjoavat yritysvieraille hyvää oloa ja yhteisiä elämyksiä. Syksyllä 2021 jatkuvat myös matkailijoille suunnatut, syvemmälle hyvään oloon sukeltavat Uumen-viikonlopputapahtumat.

Yoga with Minna, Minna Hämäläinen. Uumen-ohjaaja.
Yoga with Minna, Minna Hämäläinen. Uumen-ohjaaja.

”Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on edelleen megatrendi. Meidän hotelleissamme, Bomballa, Kolilla ja Joensuussa, sitä tuetaan jatkossa entistä moninaisemmin tavoin. Hotelliemme uudistuvien spa- ja hyvinvointipalveluiden ohella nyt lanseerattavat Uumen-palvelut tarjoavat hyvät mahdollisuudet vieraidemme energisoimiseen ja hyvään oloon”, tuotekehittelijä Elina Holopainen Pohjois-Karjalan Osuuskaupasta kertoo. ”Hyvinvoiva työntekijä jaksaa paremmin, on motivoituneempi ja suoriutuu työtehtävistään paremmin.”

”Uumen nimenä viittaa ihmissielun uumeniin ja sieltä pulppuavaan hyvään oloon. Kun voi itse hyvin, pystyy olemaan hyvä myös muille”, Holopainen jatkaa.

Tarjolla hyvinvointia lyhyistä hetkistä aina viikonlopun mittaisiin

Uumen-valikoimaan kuuluu esimerkiksi sointukylpyjä, metsä- ja viinijoogaa sekä erilaisia hyvinvointiluentoja. Ohjelmia yhdistää se, että ne sopivat kaikille ja osallistuminen on mahdollista matalalla kynnyksellä. Kansallismaisemat ja pohjoiskarjalainen luonto lisäävät Uumen-vieraiden hyvinvointia osaltaan.

Tarjolla on niin lyhyitä kuin koko viikonlopun kestäviä ohjelmia. Mutkattomin on kokouksen väliajalla vedetty rentoutusharjoitus. Ohjelmat tapahtuvat joko hotelleissa tai lähiluonnossa ja niiden hinnat vaihtelevat 17:sta vähän yli 150 euroon. Uumen-ohjelmia tarjoavat Break Sokos Hotel Bomba, Break Sokos Hotel Koli sekä Joensuun Sokos Hotellit Kimmel ja Vaakuna. Ohjelma liitetään yleensä Uumen-kokouspakettiin, joka sisältää teemaan sopivat kokoustarjoilut.

Paikalliset yrittäjät Uumen-palveluita luomassa

Palveluita tuottamaan on valittu viitisentoista pohjoiskarjalaista yrittäjää. Yoga with Minna -joogastudion Minna Hämäläinen on yksi Uumen-kumppaneista. Hämäläinen on ohjannut joogaa sivutoimisesti vuodesta 2013, ja hänen asiakkainaan on niin paikallisia yhdistyksiä kuin kansainvälisiä pörssiyrityksiä.

Hämäläinen odottaa innolla joogahetkiä Kolin ja Bomban kansallismaisemissa, siinä missä kotikaupungissaan Joensuussakin. ”Uumenelle on selkeää tilausta. Hyvinvointi kiinnostaa meistä jokaista yhä enemmän ja on hienoa, että tällaisia tuotteita tarjotaan työ- ja kokouspäivien oheen”, Hämäläinen toteaa. ”Yritysryhmän tarpeet ja toiveet kannattaa selvittää myyntivaiheessa, silloin on helppo valita sopivin Uumen-palvelu kullekin ryhmälle. Esimerkiksi ohjaamani energisoiva Power Yoga sopii loistavasti kokouspäivän alkuun.”

Kenelle Uumen-palvelut on tarkoitettu?

  • Kaikille, jotka haluavat voida paremmin, olla virkeämpiä, kokea työn imua ja saada aikaan enemmän.
  • Kokousryhmille, tyhy-ryhmille, polttariporukoille, poikkeusajan jälkeen myös hyvinvointimatkailijoille. Bomba ja Koli sopivat erityisesti työhyvinvoinnin kehittämiseen. Ryhmän minimikoko on 6 henkilöä.
  • Syksyllä 2021 tarjolle tulee myös matkailijoillle suunnattuja Uumen-viikonlopputapahtumia.

Lue lisää: https://uumen.pko.fi/

Uumen-hyvinvointivinkkejä saa myös Uumenen some-ryhmistä:

https://www.instagram.com/uumen_tapahtumat/

https://www.facebook.com/uumentapahtumat

#pienipalvelusitselleni

Tiedustelut ja varaukset: myyntipalvelu puh. 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi

Lisätiedot:

Tiina Kanninen, matkailu- ja myyntijohtaja, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, tiina.kanninen@sok.fi, p. 050 440 3385

Elina Holopainen, tuotekehittelijä, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa / matkailu- ja ravitsemiskauppa, s-posti Elina.Holopainen@sok.fi, puh. 050 326 7016

Esimerkkejä Uumen-palveluista 2021 Joensuun, Bomban ja Kolin Sokos Hotelleissa:

Rentoutushetki, naurujooga, viinijooga, Seasonal Yoga, luontohetki tulen äärellä, sointukylpy, läsnäoloharjoitus, metsäjooga, metsämeditaatio, luento hyvästä unesta, luento ravinnosta, Energia Circuit

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama kuluttajaosuuskunta, joka tuottaa etuja ja palveluita omistajilleen 13 kunnan ja kaupungin alueella Pohjois-KarjalassaPKO:lla on eri puolilla maakuntaa 128 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 400 henkilöä

PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta. 
PKO:n perustehtävä on tuottaa palveluja ja etuja omistajilleen sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. Arvomme ovat kilpailukyky ja yhteistä hyvää.

Hotellit:

Break Sokos Hotel Bomba

Break Sokos Hotel Koli

Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu. Avautuu uudistettuna elokuussa 2021.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Yoga with Minna, Minna Hämäläinen. Uumen-ohjaaja.
Yoga with Minna, Minna Hämäläinen. Uumen-ohjaaja.
Lataa
Läsnäoloharjoitus Pielisen rannalla. Uumen-ohjelmat, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan Sokos Hotellit.
Läsnäoloharjoitus Pielisen rannalla. Uumen-ohjelmat, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan Sokos Hotellit.
Lataa
Uumen-palvelut tähtäävät hyvään oloon. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Sokos Hotels.
Uumen-palvelut tähtäävät hyvään oloon. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, Sokos Hotels.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pieni Ideapuoti Oy
Pieni Ideapuoti Oy

Helsinki

0503278923http://www.pieniideapuoti.fi

Helsinkiläinen viestintätoimisto Pieni Ideapuoti Oy tuottaa vaikuttavia viestinnän sisältöjä matkailu- ja elämysalan yrityksille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pieni Ideapuoti Oy

Hollantilainen Camptoo nousi Pohjoismaiden johtavaksi matkailuajoneuvojen jakamisalustaksi.17.9.2021 08:10:00 EEST | Tiedote

Uusin yrityskauppa tuo suomalaisten varattaviksi 400 uutta matkailuautoa Ruotsissa ja Tanskassa. Hollantilainen, kesällä 2021 Suomen markkinoilla aloittanut matkailuajoneuvojen Airbnb-tyylinen palvelu Camptoo sekä sen tanskalainen kilpailija Out2Camp yhdistyvät. Camptoo ostaa Out2Campin liiketoiminnat, jonka myötä siitä tulee Pohjoismaiden johtava matkailuajoneuvojen jakamispalvelualusta yli 500 ajoneuvollaan. Maailmanlaajuisesti Camptoon palveluun on listattu jo lähes 4000 ajoneuvoa.

Matkailuautolla syyslomamaisemaa voi vaihtaa vaikka joka päivä. Poimi tästä parhaat matkavinkit!30.8.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Värikylläiset puut, keltaiseen taipuvat viljapellot ja aamusumussa heräilevät järvet; monelle syksy on kauneinta matkailuaikaa. Vilkkaimman lomasesongin päätyttyä frisbeegolfradoille, kulttuurikohteisiin ja kansallispuistojen poluille on vähemmän ruuhkaa. Matkailuautolla paikkaa voi vaihtaa vaikka joka päivä mutta harrastusvälineet ja muu tarpeellinen pakataan vain kerran. Camptoo tarjoaa huolettoman tavan testata matkailuautoilua: vuokraat auton yksityisomistajalta haluamanasi aikana ja lähdet seikkailuun. Camptoon Suomen valikoimissa on tällä hetkellä yli 50 yksilöllistä ajoneuvoa. Poimi tästä vinkit syyslomaseikkailuun!

Matkailuajoneuvojen Airbnb-palvelu lanseerataan Suomeen16.6.2021 13:05:00 EEST | Tiedote

Hollantilainen matkailuyritys Camptoo lanseeraa seikkailunhaluisille suomalaisille uuden tavan nauttia retkeilyelämästä. Yrityksen Airbnb-tyylinen verkkopalvelu yhdistää matkailuajoneuvojen omistajat ja vuokraajat. Yksityisomistaja laittaa matkailuautonsa tai -vaununsa vuokralle ja ansaitsee lisätuloja silloin, kun ei itse sitä käytä. Matkailijalle palvelu tarjoaa valikoiman yksilöllisiä loma-ajoneuvoja - vaikka naapurin pihasta noudettuna. Jakamistalousalustan uskotaan houkuttelevan tien päälle erityisesti nuoria pariskuntia, perheitä ja eläkeläisiä.

Kolin kesä tarjoaa niin rantaloman, retkipolut kuin huippujen huikeat maisemat. Uutuutena reppulauttaretket Hiekkasaarille.1.6.2021 09:15:00 EEST | Tiedote

Koli herää parhaillaan kesään, josta odotellaan jälleen ennätyksellisen vilkasta. Kansallispuistoon kannattaakin suunnata heti alkukesästä. Silloin pohjoiskarjalainen luonto esittelee parhaansa, majoituspaikoissa on hyvin tilaa ja kaikki kohteen palvelut jo saatavilla. Kansallismaiseman ohella Kolin kesä tarjoaa monipuolisen kattauksen vesi- ja retkiaktiviteetteja sekä aidon rantaloman tunnelmaa.

Kasarmikadun uudessa ravintola Gilletissä juhlistetaan hyvää elämää2.2.2021 08:00:00 EET | Tiedote

Helmikuun 2. avautuu Helsingin Kasarmikadulle uusi, monen miljöön ravintola Gillet Bar & Bistro. Gilletissä juhlistetaan hyvää elämää rennon tyylikkäissä tiloissa, laadukkaan ruoan ja juoman äärellä. Ravintolakokonaisuuteen kuuluu katutason ravintolatilat, toisen kerroksen juhlatila sekä paikan sydän; sisäpihan talvipuutarhamainen Lasipiha baareineen. Gilletin ravintoloitsijana toimii perheyritys Ravintolakolmio-konserni.

Koli on ainutlaatuinen talvilomakohde, joka tarjoaa yhdellä kertaa kansallismaiseman ja Lapin talviulkoilumahdollisuudet25.1.2021 08:00:00 EET | Tiedote

Koli tarjoaa elämyksen, jota ei ole mahdollista kokea missään muualla Suomessa: hiihtokeskuksen, joka sijaitsee kansallispuistossa, rakastetun kansallismaiseman syleilyssä. Kansallispuisto on tunnettu vilkkaana kesälomakohteena, mutta nykyään se on myös täysverinen talviurheilukeskus laskettelurinteineen, lumikenkäreitteineen ja retkiluisteluratoineen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme