Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Uusi avustus taideharrastuksen käynnistämiseen ja kehittämiseen haettavissa

Jaa

Espoon kaupungin kohdeavustus taideharrastamisen käynnistämiseen ja kehittämiseen on haettavissa ensimmäistä kertaa. Avustus on tarkoitettu kulttuuritoimijoille, yhteisöille, työryhmille ja yksityishenkilöille harrastustoimintaan, jossa on huomioitu taloudellinen ja maantieteellinen saavutettavuus, perheiden arki ja erilaiset taustat sekä monenlaiset oppimistavat.

Taidesisältöjen tulee olla harrastuksen ytimessä, ja harrastuksen ohjaajalla tulee olla asiantuntemus ao. taiteenlajiin. On myös hyvä, jos kohderyhmä voi osallistua harrastustoiminnan kehittämiseen. Avustuksia myönnetään ensisijaisesti sellaisille suuralueille kohdistuville hankkeille, joilla taideharrastustarjontaa on niukasti.

– Uudella avustuksella pyritään tukemaan mielekästä, taiteeseen ja kulttuuriin keskittyvää tekemistä Espoon eri alueilla. Harrastamisen voi ymmärtää luovasti: se voi olla esimerkiksi loma-ajan toimintaa koululaisille, pop up -ohjelmaa koko perheelle tai taidekurssi aikuisille. Eri toimijoiden yhteistyöhakemukset ovat myös tervetulleita, kertoo erityisasiantuntija Katja Koskela.

Espoon kaupungin kulttuurin kohdeavustuksien hakuaika avautui 3.4. ja päättyy 31.8. klo 15.45. Kulttuurin avustusklinikka tarjoaa neuvontaa ja tippaleipää hakemista harkitseville maanantaina 23.4. klo 15 - 18 Sellon kirjaston lavalla. Avoimeen tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Lue lisää kohdeavustuksista Espoon verkkosivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

erityisasiantuntija Katja Koskela
katja.koskela@espoo.fi tai 043 827 1080

Kuvat

Lataa
Ohjaaja ja kerholaisia Pikku-Auroran Robottipajassa.
Ohjaaja ja kerholaisia Pikku-Auroran Robottipajassa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri

#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme