Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Uusi ekologinen Sale Hiidensalmi avataan Lohjalla

Jaa
Sale Hiidensalmen avajaisia vietetään lauantaina 11.2.2023 klo 10 alkaen. Myymälän suunnittelussa on jo rakennusvaiheessa otettu huomioon vastuullisuus ja ekologisuus. Sale tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman, runsaasti take away -tuotteita ja laajat aukioloajat, palvellen niin lähialueen asukkaita kuin satunnaisia ohikulkijoita.

”Uuden yksikön myötä haluamme tarjota lisää laadukkaita nopean asioinnin mahdollisuuksia ja täydentää palvelutarjontaa. Unohtamatta henkilökuntaa – ihmiset tekevät kaupan ja uuden kaupan myötä voimme jälleen tarjota lisää hyviä kohtaamisia”, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.

”Myymälä on Sale-konseptin suurimman kokoluokan yksikkö. Myymälä on myyntipinta-alaltaan noin 650 neliötä ja tuotevalikoimaltaan se tarkoittaa noin 10 000 tuotteen laadukasta valikoimaa. Uudesta kaupasta löytyy uusia palveluita tuorepuristetusta mehusta, paistopisteen uunituoreisiin herkkuihin, unohtamatta asiointia helpottavia itsepalvelukassoja sekä Postin pakettiautomaattia. Pihalle suunnitteilla on myös myöhemmin käyttöön otettava sähköautojen latauspiste. Asiakkaiden toiveesta myymälä palvelee laajoin aukioloajoin joka päivä klo 7–23.”, kertoo ryhmäpäällikkö Joni Toivonen.

Uusi myymälä työllistää noin 15 henkilöä, henkilökunta odottaa innoissaan uuden myymälän avajaisia. ”Lähialueen asukkaat on otettu alusta asti mukaan uuden Salen suunnitteluun ja asiakkaiden toiveita on huomioitu tuote- ja palveluvalikoiman suunnittelussa. Lähikoulujen 6. luokat otettiin mukaan Salen oman paikallismerkin suunnitteluun ja asiakkaat saivat äänestää syntyneistä ideoista omaa suosikkiaan. Myymälässä komeileva paikallismerkki, ”Silta Saleen”, on syntynyt suunnittelukilpailuun osallistuneen Lohjan Laurentius-koulun 6B -luokan idean pohjalta. Luokan kilpailutyön on piirtänyt oppilas Elias Saarinen.”, iloitsee myymäläpäällikkö Pipsa Wigren. 

Luontoa säästäen nyt ja tulevaisuudessa

”Ekologisuuden osalta asetimme uudelle kaupalle erittäin kunnianhimoiset tavoitteet. Teimme jo suunnitelmien yhteydessä tarkat laskelmat rakentamisen vaikutuksista luontoon. Vain ottamalla nämä seikat jo rakennusvaiheessa huomioon, voidaan niiden vaikutus myös minimoida. Rakennusmateriaalit on valittu huolella: esimerkiksi käytetty puu on kestävistä lähteistä ja sertifioitua. Itse myymälä käyttää uusiutuvaa- ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun lauhdelämmön sekä myöhemmin asennettavien aurinkopaneelien avulla, jolloin kiinteistön arjen ylläpidosta saadaan täysin päästötöntä. Se on iso juttu, joka näin osaltaan toteuttaa SSO:n asettamaa hiilinegatiivisuustavoitetta vuoteen 2025 mennessä”, kertoo SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

Yhteyshenkilöt

SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006
liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola, p. 050 466 8252
ryhmäpäällikkö Joni Toivonen, p. 044 770 5452

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO:lle haki ennätysmäärä kesätyöntekijöitä ”Mahdollistamme kesätyöpaikan reilulle neljällesadalle nuorelle”6.3.2023 11:00:00 EET | Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n kesätöihin haki tänä keväänä yhteensä 2375 nuorta, joka on reilut 500 hakijaa enemmän kuin viime vuonna. SSO työllistää kesällä 2023 noin 400 nuorta. Kesätyöpaikoista noin puolet on yli 18-vuotiaille ja puolet S-Kesiksille eli 15¬–17-vuotiaille. Haku kesätöihin päättyi helmikuun 26. Jokainen hakija saa tiedon valinnasta 14.4. mennessä.

SSO:n kesädeitti-tapahtumissa haastatellaan alaikäiset kesätyönhakijat26.1.2023 15:30:00 EET | Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO järjestää helmi-maaliskuun aikana Kesädeitti-tapahtumia Salossa, Nummelassa ja Lohjalla. Kesädeiteille kutsutaan kaikki 15–17-vuotiaat SSO:sta kesätöitä hakeneet nuoret, joista jokainen pikahaastatellaan tapahtumassa. Kutsu Kesädeiteille lähetetään sähköpostitse. Kaikki SSO:lle hakuaikana hakeneet kesätyönhakijat haastatellaan: alaikäiset S-kesishakijat Kesädeitti-tapahtumissa ja täysi-ikäiset kesätyöhakijat erillisissä videohaastatteluissa.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n ensimmäinen ABC-latausasema avattu ABC Piihoviin12.1.2023 12:41:59 EET | Tiedote

S-ryhmän osuuskauppojen valtakunnallisen ABC-latausverkoston rakentaminen alkoi keväällä 2021, ja vuoden 2022 lopussa se on jo yli 200 latausaseman laajuinen. SSO:n alueella on nyt avattu ensimmäinen latausasema ABC Piihoviin. Nyt ABC-latauksen koko asiointi hoituu ABC-mobiililla. Perjantaina 20.1.2023 ABC Piihovilla luvassa tutustumista sähköautoiluun ja ABC lataukseen alan asiantuntijoiden johdolla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme