Suomen Lontoon instituutti

Uusi elokuva-alan residenssipalkinto jaetaan Jussi-gaalassa

Jaa

Lontoossa sijaitsevaan residenssiin voivat hakea uransa keskivaiheessa olevat elokuvantekijät.

Suomen Lontoon instituutti ja elokuva-alan ammattilaisten yhdistys Filmiaura avaavat tänään keskiviikkona haun elokuva-alan residenssikaudelle Lontooseen. Valinta julkistetaan Jussi-gaalassa 23.3.

"Lontoo on Los Angelesin ohella maailman audiovisuaalisen alan keskus. On mahtavaa tarjota suomalaiselle elokuva-alan ihmiselle mahdollisuus tulla tänne verkostoitumaan",  sanoo Pauliina Ståhlberg, Lontoon Suomi-instituutin johtaja. 

Kuukauden mittainen residenssikausi ajoittuu lokakuulle BFI London Film Festivalin aikaan, mikä tarjoaa residenssiin valittavalle ammattilaiselle erinomaiset verkostoitumismahdollisuudet. Lontoossa toimii myös lukuisia ensiluokkaisia oppilaitoksia, joiden tarjoamilla lyhytkursseilla voi opiskella residenssiajalla omarahoitteisesti.

Suomen Lontoon instituutti maksaa residenssiin valittavalle lennot, majoituksen, työpisteen, akkreditoinnin BFI London Film Festivalille ja päivärahan arkipäiviltä. Filmiaurary:n hallitus ja Suomen Lontoon instituutin johtaja Pauliina Ståhlberg valitsevat yhteistyössä residenssipaikan saajan. 

Suomen Lontoon instituutti on johtava suomalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin asiantuntija Britanniassa ja Irlannissa. Instituutti rohkaisee poikkitieteellistä ja rajoja rikkovaa yhteistyötä luomalla uusia verkostoja ja kumppanuuksia.

Lisätiedot: Pauliina Ståhlberg: +44 (0)771100 8792 ja www.fininst.uk.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pauliina Ståhlberg
pauliina.stahlberg@fininst.uk
+44 (0)77 1100 8792

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lontoon instituutti
Suomen Lontoon instituutti
Unit 1, 3 York Way
N1C 4AE London

(+44) 020 3764 5090http://www.fininst.uk/

Suomen Lontoon instituutti on Lontoossa sijaitseva yksityinen, voittoa tavoittelematon säätiö. Tehtävämme on tunnistaa yhteiskunnan uudistamiseen vaikuttavia tekijöitä Suomessa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa sekä tukea myönteistä yhteiskunnallista muutosta. Rohkaisemme poikkitieteellistä ja rajoja rikkovaa yhteistyötä luomalla uusia verkostoja ja kumppanuuksia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lontoon instituutti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme