Ginolis Oy

Uusi Ginolis House nousee Kempeleen Vihikariin

Jaa

BICO Konserniin kuuluva Oululaisyritys Ginolis Oy on rakentaa uutta pääkonttoria Kempeleen Vihikarin yritysalueelle. Ginolis Housen rakennustyöt on aloitettu lokakuun alussa, ja tilojen arvioitu valmistumisaika on alkukesästä 2022.

BICO Konserniin kuuluva Oululaisyritys Ginolis Oy on rakentaa uutta pääkonttoria Kempeleen Vihikarin yritysalueelle. Ginolis Housen rakennustyöt on aloitettu lokakuun alussa, ja tilojen arvioitu valmistumisaika on alkukesästä 2022. 

Päätös uusien tilojen rakentamisesta syntyi, kun nykyiset toimitilat eivät pysyneet yrityksen kasvun perässä. Ginolis Housen rakentamisen myötä yhtiöllä tulee olemaan käytössään yli 3500 neliömetrin tilat, jotka pitävät sisällään mm. suuret tuotantotilat, toimistotiloja sekä näyttelyhuoneen.

”Uusi Ginolis House mahdollistaa yrityksemme tulevaisuuden kasvun, ja tukee toimintaamme monipuolisten palveluiden ja tuotteiden toimittajana. Uusien tilojen myötä voimme nykyisen toiminnan lisäksi toteuttaa kokonaan uudenlaisen palvelukonseptin”, kertoo Ginolis Oy:n toimitusjohtaja Teijo Fabritius.

Uudet, nykyaikaiset Ginolis Housen tilat pitävät sisällään myös puhdastilat, jonka ansiosta yritys voi ottaa NPI (New Product Introduction) prosessin osaksi Ginoliksen uudistunutta palvelukonseptia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että yritys osallistuu asiakkaan lopputuotteen tuotekehitykseen ja alkuvaiheen tuotantoon. Menetelmä tuo taloudellista lisäetuja asiakkaalle helpottamalla investointipaineita tuotannon alkuvaiheessa.

 ”Ginolis House on merkittävä sijoitus yrityksemme tulevaisuudelle, ja auttaa meitä myös luomaan uusia työpaikkoja erityisesti Oulun seudulle. Olemme erittäin tyytyväisiä, kun löysimme juuri tämän rakennuspaikan Kempeleen Vihikarista, sillä sijainti on meille otollinen hyvien kulkuyhteyksien vuoksi”, summaa Fabritius.

Kempeleen kunta toivottaa Ginoliksen tervetulleeksi alueelle. Vihikarin yritysalueella on tällä hetkellä noin 1000 työpaikkaa erityisesti informaatio- ja viestintäteknologian parissa, ja Ginolis House hanke vahvistaa alueen korkean teknologian osaamiskeskittymää. 

”Ginolis Oy:n hanke on erittäin merkittävä Vihikarin yritysalueen ja koko Kempeleen kunnan näkökulmasta. Yritykset ovat kunnan elinvoiman tukiranka, joten on hienoa, että Ginolis löysi alueeltamme sopivan tonttiratkaisun”, Kempeleen kunnanjohtaja Tuomas Lohi iloitsee.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään uusimpien automaatioteknologioiden parissa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, lähetä työhakemuksesi osoitteeseen recruitment@ginolis.com

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ginolis Oy
Automaatiotie 1
90460 Oulunsalo

http://ginolis.com

Ginolis Oy toimittaa korkealaatuisia kokoonpanoautomaatio-, nesteenannostelu- ja laadunvalvontaratkaisuita pikadiagnostiikkatestien ja lääkinnällisten laitteiden valmistajille ympäri maailman. Ginolis tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ratkaisuja vakiotuotteista täysin räätälöityihin järjestelmiin. Yrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut perustuvat Ginoliksen oman pitkäaikaisen tuotekehittelyn tuloksena syntyneisiin ratkaisuihin. Ginolis on perustettu vuonna 2010. Maaliskuussa 2021 Ginoliksesta tuli osa BICO Konsernia. Yrityksen pääkonttori sijaitsee tällä hetkellä Oulussa, ja yrityksellä on toimipisteitä Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kiinassa, Virossa ja Ruotsissa. Lisätietoja: www.ginolis.com.  

Vuonna 2016 perustettu BICO konserni(aiemmin CELLINK) on maailman johtava biokonvergenssiyhtiö. Yhdistämällä biologiaan eri teknologioita,kuten robotiikka, tekoäly, tietojenkäsittelyja 3D-biopainatus, yritys auttaa asiakkaitaankehittämään ihmisten terveyttä ja elämänlaatuaparemmaksi.Keskittyen biopainatukseen, monomiikkaan, solulinjan kehittämiseen ja diagnostiikkaan, yritys kehittää ja markkinoi innovatiivisia teknologioita, joiden avulla biotieteiden tutkijat voivat tehdä soluviljelyä 3D-muodossa, suorittaa tehokkaita lääkeseulontoja ja tulostaa ihmiskudosta lääketieteen, lääketeollisuuden ja kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin.Konserinin tuotteisiin luottaa yli 2000 laboratoriota, mukaan lukien 20 parasta lääkeyhtiötä, ja niitä käytetään yli 65 maassa. Tuotteisiin on viitattu yli 9500 julkaisussa. BICO on listattu Nasdaq Tukholman pörssissä. Lisätietoja:www.bico.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.