Uusi hyvää tekevä joululahja: sesonkiruokalaatikolla voi auttaa vähävaraisia perheitä

Jaa

Vennerin uusi organisaatioille, yrityksen henkilöstölle ja sidosryhmille suunnattu sesonkiruokalaatikko on hyvää tekevä joululahja, joka tukee kestävää kehitystä ja auttaa vähentämään ruokahävikkiä. Ostamalla laatikon lahjaksi auttaa samalla vähävaraisia perheitä.

Monet yritykset ja organisaatiot ovat ostaneet Venner-ruokalaatikoita vähävaraisille perheille vastuullisena joululahjana sidosryhmilleen. Tämän rinnalle on toivottu jo pidempään henkilöstölle, asiakkaille tai muille sidosryhmille lahjaksi suunnattua Venner-ruokalaatikkoa.

Nyt Venner vastaa toiveeseen ja tuo markkinoille uuden tuotteen: henkilöstö- tai asiakaslahjaksi suunnitellun Venner-sesonkiruokalaatikon.

Uusi tuote on hyvää tekevä lahja, joka tarjoaa helpon ja inspiroivan tavan oppia tekemään kasvisruokaa omassa kotikeittiössä sesongin raaka-aineet sekä ruokahävikki huomioiden. Sesonkiruokalaatikko on rakennettu kauden kasvisten ympärille, ja siihen kuuluu raaka-aineet kolmeen pääateriaan sekä neljänteen ateriaan, jonka reseptissä hyödynnetään kekseliäästi muiden reseptien hävikkiainekset. Lahjan saaja saa myös pääsyn videokokkikurssiin.

”Sesonkiruokalaatikko tukee kestävän kehityksen mukaista ruokailua ja auttaa apua tarvitsevia perheitä. Jokaisesta ostetusta sesonkiruokalaatikosta ohjataan kuusi euroa vähävaraisille perheille lähetettäviin Venner-ruokalaatikoihin”, Vennerin Tuulia Järvinen sanoo.

Sesonkiruokalaatikon digitaalisesta tilaus- ja toimitusjärjestelmästä vastaa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Sofokus Oy.

”Kokemustemme mukaan tämän päivän yrityskäyttäjä pitää jo lähes itsestään selvänä digitaalista itsepalvelumallia, joten sillä ei vielä ihmisiä hurmata. Halutaan merkityksellisyyttä, ja siksi Vennerin hyvää tuottava malli olikin meille erityisen inspiroiva kehityskohde”, toimitusjohtaja Teemu Malinen toteaa.

Uusi työkalu vähentää ruokahävikkiä

Vennerin Keittiössä on monipuolinen, opettavainen ja inspiroiva kasvisreseptisisältöjen verkkopalvelu, jonka myyntitulot ohjataan suoraan vähävaraisten perheiden ruoka-apuun Venner-ruokalaatikoiden muodossa. Palvelun voi tilata kuka tahansa kuukausimaksulla ja auttaa yhteiskuntamme apua tarvitsevia. Palvelussa omia lempireseptejään kokkaavat myös Vennerit, Vennerin julkiset tukijat.

Vennerin Keittössä reseptipalveluun on luotu uusia käyttäjän arkea helpottavia työkaluja: sesonkivinkkejä resepteineen sekä hävikkityökalu, jonka avulla voi helposti vähentää hävikkiruoan määrää omassa keittiössään.Uudistunut palvelu sisältää myös Vennerin ravitsemusneuvojan vinkkejä ja syvempää tietoa kasviproteiineista sekä arjen kestävistä valinnoista. Lähitulevaisuudessa palvelu täydentyy vielä uusilla työkaluilla.

Venner toimii yhteistyössä sisältökumppaneidensa Sana-solin, Elovenan, Champin, Vihreäkeijun, Filosin, Coppolan ja suomalaisen perheyrityksen, Foodinin kanssa. Tärkeät kumppaniyritykset jakavat Vennerin arvot, näkyvät Vennerin videoilla ja ovat mukana Venner-ruokalaatikoissa opettamassa uutta. Venner-uutuuden, sesonkiruokalaatikon digitaalinen tilausjärjestelmä on kehitetty yhteistyössä Sofokuksen kanssa.

Venner-ruokalaatikoita on nyt toimitettu Suomessa yhteensä lähes 11 000 perheelle, ja konsepti on todettu toimivaksi keinoksi vaikuttaa perheiden terveelliseen ruokaympäristöön. Venner tutkii myös kansainvälisiä markkinoita ja pilotoi innovatiivista konseptiaan tällä hetkellä Iso-Britannian Leicesterissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuulia Järvinen,
tuulia@venner.fi
p. 050 300 1390

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Venner Oy
Venner Oy
Innovation Home, Tekniikantie 2,
02150 Espoo

050 3001390https://www.venner.fi/

Venner on vuonna 2018 perustettu yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminta tähtää hyvinvoinnin polarisaation kaventamiseen. Vennerin palkittu sosiaalinen innovaatio tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille helpon väylän voimaannuttaa yhteiskuntamme vähäosaisia ravitsevan ruuan avulla, samalla kun itse saa ruokainspiraatiota. Venner - jotta yhdenkään lapsen vatsa ei kurnisi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Venner Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme