Uusi hyvää tekevä joululahja: sesonkiruokalaatikolla voi auttaa vähävaraisia perheitä
Monet yritykset ja organisaatiot ovat ostaneet Venner-ruokalaatikoita vähävaraisille perheille vastuullisena joululahjana sidosryhmilleen. Tämän rinnalle on toivottu jo pidempään henkilöstölle, asiakkaille tai muille sidosryhmille lahjaksi suunnattua Venner-ruokalaatikkoa.
Nyt Venner vastaa toiveeseen ja tuo markkinoille uuden tuotteen: henkilöstö- tai asiakaslahjaksi suunnitellun Venner-sesonkiruokalaatikon.
Uusi tuote on hyvää tekevä lahja, joka tarjoaa helpon ja inspiroivan tavan oppia tekemään kasvisruokaa omassa kotikeittiössä sesongin raaka-aineet sekä ruokahävikki huomioiden. Sesonkiruokalaatikko on rakennettu kauden kasvisten ympärille, ja siihen kuuluu raaka-aineet kolmeen pääateriaan sekä neljänteen ateriaan, jonka reseptissä hyödynnetään kekseliäästi muiden reseptien hävikkiainekset. Lahjan saaja saa myös pääsyn videokokkikurssiin.
”Sesonkiruokalaatikko tukee kestävän kehityksen mukaista ruokailua ja auttaa apua tarvitsevia perheitä. Jokaisesta ostetusta sesonkiruokalaatikosta ohjataan kuusi euroa vähävaraisille perheille lähetettäviin Venner-ruokalaatikoihin”, Vennerin Tuulia Järvinen sanoo.
Sesonkiruokalaatikon digitaalisesta tilaus- ja toimitusjärjestelmästä vastaa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Sofokus Oy.
”Kokemustemme mukaan tämän päivän yrityskäyttäjä pitää jo lähes itsestään selvänä digitaalista itsepalvelumallia, joten sillä ei vielä ihmisiä hurmata. Halutaan merkityksellisyyttä, ja siksi Vennerin hyvää tuottava malli olikin meille erityisen inspiroiva kehityskohde”, toimitusjohtaja Teemu Malinen toteaa.
Uusi työkalu vähentää ruokahävikkiä
Vennerin Keittiössä on monipuolinen, opettavainen ja inspiroiva kasvisreseptisisältöjen verkkopalvelu, jonka myyntitulot ohjataan suoraan vähävaraisten perheiden ruoka-apuun Venner-ruokalaatikoiden muodossa. Palvelun voi tilata kuka tahansa kuukausimaksulla ja auttaa yhteiskuntamme apua tarvitsevia. Palvelussa omia lempireseptejään kokkaavat myös Vennerit, Vennerin julkiset tukijat.
Vennerin Keittössä reseptipalveluun on luotu uusia käyttäjän arkea helpottavia työkaluja: sesonkivinkkejä resepteineen sekä hävikkityökalu, jonka avulla voi helposti vähentää hävikkiruoan määrää omassa keittiössään.Uudistunut palvelu sisältää myös Vennerin ravitsemusneuvojan vinkkejä ja syvempää tietoa kasviproteiineista sekä arjen kestävistä valinnoista. Lähitulevaisuudessa palvelu täydentyy vielä uusilla työkaluilla.
Venner toimii yhteistyössä sisältökumppaneidensa Sana-solin, Elovenan, Champin, Vihreäkeijun, Filosin, Coppolan ja suomalaisen perheyrityksen, Foodinin kanssa. Tärkeät kumppaniyritykset jakavat Vennerin arvot, näkyvät Vennerin videoilla ja ovat mukana Venner-ruokalaatikoissa opettamassa uutta. Venner-uutuuden, sesonkiruokalaatikon digitaalinen tilausjärjestelmä on kehitetty yhteistyössä Sofokuksen kanssa.
Venner-ruokalaatikoita on nyt toimitettu Suomessa yhteensä lähes 11 000 perheelle, ja konsepti on todettu toimivaksi keinoksi vaikuttaa perheiden terveelliseen ruokaympäristöön. Venner tutkii myös kansainvälisiä markkinoita ja pilotoi innovatiivista konseptiaan tällä hetkellä Iso-Britannian Leicesterissä.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Tuulia Järvinen,
tuulia@venner.fi
p. 050 300 1390
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Venner on vuonna 2018 perustettu yhteiskunnallinen yritys, jonka toiminta tähtää hyvinvoinnin polarisaation kaventamiseen. Vennerin palkittu sosiaalinen innovaatio tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille helpon väylän voimaannuttaa yhteiskuntamme vähäosaisia ravitsevan ruuan avulla, samalla kun itse saa ruokainspiraatiota. Venner - jotta yhdenkään lapsen vatsa ei kurnisi.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Venner Oy
Venner kutsuu yritykset mukaan vegentämään27.9.2021 13:45:00 EEST | Tiedote
Ravitsevan ruuan puolesta toimiva Venner lanseeraa Lihattomana lokakuuna käsitteen nimeltä Vegentäminen (TM), joka liittyy uudenlaiseen “Vaikuta vegentämällä” -konseptiin. Ideana on inspiroida yritysten henkilöstöä syömään entistä kasvispainotteisemmin, ja näin tukea sekä työntekijöiden että ilmaston hyvinvointia.
Ravitsevalla ruoalla vähävaraisia perheitä auttava Venner kiinnostaa maailmalla – suomalaista keksintöä pilotoidaan Englannissa23.9.2020 07:30:00 EEST | Tiedote
Jo 10 000 ruokalaatikkoa vähävaraisille perheille toimittanut ruokapalvelu Venner aloitti syksyllä pilottikokeilun Englannissa. Palvelusta toivotaan tapaa muokata perheiden ruokaympäristöä terveyttä tukevaksi.