Nordic Telecom

Uusi innovaatio parempaan asiakaskokemukseen

Jaa

Asiakaspalvelun kehittäminen teknologian avulla on nykypäivää. Useimmat asiakkaat tarvitsevat konsultoivaa asiantuntijapalvelua, toisinaan 24/7. Yleisimmin käytetyt, reaaliaikaiset viestintäkanavat, puhelut ja chatti saattavat tilapäisesti jo ruuhkautua – jonottamisen vaihtoehdoksi on kehitetty ratkaisu.

Jarkko Ruuskanen ja Teuvo Karppinen.
Jarkko Ruuskanen ja Teuvo Karppinen.

Nordic TeleCom (NTC) ja Smilee ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jossa chatti-ylivuoto ohjataan osaksi NTC -palvelua. Kyseessä on suomalainen palveluinnovaatio, jossa vastaamattoman puhelun tai chatin ylivuotoyhdistelmä toteutetaan ensimmäistä kertaa. Uusi palvelukonsepti on nyt valmis. 

"Yhteistyöajatus on asiakkaan näkökulmasta erinomainen”, sanoo Smileen toimitusjohtaja Teuvo Karppinen. "Oivallus parantaa palvelukokemusta syntyi alun perin yhteiseltä asiakkaaltamme. NTC tuottaa ylivuotopalvelua sekä puhelu että chat-yhteydenotoille, jos kanavat syystä tai toisesta ruuhkautuvat. Chat asiakas saa, niin pyytäessään, henkilökohtaista palvelua takaisinsoiton avulla”.

"Yhteistyö Smileen kanssa nähdään molemminpuolisena kilpailuetuna” toteaa NTC:n toimitusjohtaja Jarkko Ruuskanen. ”Uusi toimintamalli auttaa entistä haastavampien asiakaspalvelutilanteiden hoitamisessa. Asiakaspalvelu puhelu- ja chatkanavissa on paras yhdistelmä useimmille palveluorganisaatioille. Näiden yritysten asiakaskokemuksen parantamiseen tarjoamme oivan ratkaisun” hän jatkaa.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Jarkko Ruuskanen
NTC toimitusjohtaja
+358 44 9067402
www.nordictelecom.fi

Teuvo Karppinen
Smilee
toimitusjohtaja
+358 40 552 8702
www.smilee.io

Kuvat

Jarkko Ruuskanen ja Teuvo Karppinen.
Jarkko Ruuskanen ja Teuvo Karppinen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Telecom
Nordic Telecom
Hämeentie 155 B
00560 Helsinki

09 42427400http://www.nordictelecom.fi

Nordic Telecom Oy (NTC) tuottaa puheluiden hallintapalvelua, joka auttaa poimimaan vastaamattomat puhelut ja chatit.  Paremman asiakaspalvelun avulla voidaan keskittyä tehokkaampaan liiketoimintaan. Pilvipalveluna tarjottava palvelu on teknologia-, alusta- ja operaattoririippumaton ja se toteutetaan räätälöitynä jokaisen asiakkaan olemassa olevaan puhelinjärjestelmään. Lisätiedot: Jarkko Ruuskanen, NTC toimitusjohtaja, +358 44 9067402   www.nordictelecom.fi

Smilee on nopeasti kasvava chat-toimittaja sekä johtava autokaupan chat-kumppani Suomessa. Smilee tuo yhteen asiantuntevan online asiakaspalvelun sekä verkossa palvelua tarvitsevat asiakkaat. Smileen chatin ja korkealaatuisen asiakaspalvelun avulla lisätään myyntiä ja konversiota verkkosivuilla. Lisätiedot: Teuvo Karppinen, Smilee, toimitusjohtaja, +358 40 552 8702 www.smilee.io

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Telecom

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme