Yliopiston Apteekki

Uusi intiimipesuneste on ihanteellinen herkälle ihoalueelle

Jaa

Yliopiston Apteekin oman tuotesarjan YA Intiimipesuneste on mieto ja hellävarainen. Se sisältää hoitavaa karpalonsiemenöljyä ja tasapainottavaa maitohappoa. Pesunesteen pH-arvo 3,8 on sama kuin intiimialueen oma happamuustaso.

Naisen terve intiimialue on luonnostaan hapan, mikä johtuu maitohappobakteereista. Päivittäiseen intiimipesuun ei sovi mikä tahansa saippua tai pesuneste, sillä ne ovat usein emäksisiä. Intiimialueelle tarkoitettujen hygieniatuotteiden happamuus vastaa intiimialueen omaa pH-arvoa. Intiimipesun kulmakivi on hellävaraisuus, eli hankaamista ja liian kuumaa vettä kannattaa välttää.

– YA Intiimipesuneste säilyttää limakalvojen kosteuden sekä ylläpitää maitohappobakteerikantaa. Tuote täydentää intiimituotekategoriaamme, jossa on entuudestaan niin ikään karpaloa ja maitohappobakteereja sisältävät YA Karpalokapselit. Intiimialue tarvitsee omat hoitotuotteensa siinä missä muutkin kehon osat, tuotepäällikkö Hanna Nikula sanoo.

Hajusteeton ja hellävarainen YA Intiimipesuneste on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuote on vegaaninen. Saatavilla viikosta 15 alkaen Yliopiston Apteekeista ja verkosta ya.fi

YA Intiimipesuneste 
Hinta 6,90 |300 ml | pH 3,8

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

YA-tuotesarja on Yliopiston Apteekin oma tuotesarja, johon kuuluu noin 140 koko perheen jokapäiväistä hyvinvointituotetta, kuten vitamiineja, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita. Omalla tuotekehityksellä varmistetaan, että kaikki sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia. Koostumuksissa vältetään turhia väri-, säilöntä- sekä lisäaineita ja valtaosa tuotteista valmistetaan Suomessa. Lisätietoja: www.yliopistonapteekki.fi/yatuotteet

Yliopiston Apteekki on tutkitusti yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä. Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka koko tuotto käytetään suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Yrityksellä on 900 000 Uniikki-kanta-asiakasta. Asiakaspalvelukanavia ovat 17 apteekin lisäksi chat- ja puhelinpalvelu (24 h) ja verkko ya.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekin 20 000 euron tutkimusapuraha hoitajien lääkehoitokoulutuksen kustannusvaikuttavuuden arviointiin18.12.2019 14:40:12 EETTiedote

Yliopiston Apteekin vuosittainen tutkimusapuraha on myönnetty terveystieteiden maisteri, tutkija Mervi Rantsille Itä-Suomen yliopistosta. Hän arvioi iäkkäiden potilaiden rationaalista lääkehoitoa tukevan koulutusintervention kustannusvaikuttavuutta väitöskirjatutkimuksessa, joka tuottaa uutta tietoa kansallisten hoitosuositusten käyttöönotosta. Tutkimusta tehdään yhteistyössä Fimean ja Helsingin yliopiston kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme