Hyvinkään kaupunki

Uusi juttusarja alkaa: Hyvinkään kaupunki alkaa julkaista hyvinkääläisiä yritystarinoita

Jaa
Business Hyvinkää -sivustolla käynnistyy tänään yritystarinoiden sarja.

Mukana olevia yrityksiä yhdistää sijainti Hyvinkäällä ja erinomainen saavutettavuus niin logistiikan, asiakkaiden kuin kumppanuuksienkin näkökulmista.

Mielenkiintoisissa yritys- ja yrittäjätarinoissa nousee esille syitä, miksi yritys toimii Hyvinkäällä, millaisena yrittäjyysympäristönä kaupunki koetaan, miten yritys on kehittynyt tai kasvanut ja minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia yrityksillä on. Kirjoituksista ilmenee myös, mitkä ovat kaupungin parhaita puolia yrityksen ja yrittäjän näkökulmasta, unohtamatta yritysten palautetta ja kehittämisehdotuksia kaupungin suuntaan.

Tänä vuonna julkaistaan 15 yritystarinaa. Mukana on yksinyrittäjiä, paljon henkilökuntaa työllistäviä yrityksiä ja kaikkea niiden väliltä eri toimialoilta. Ensimmäisessä yritystarinassa esittelyssä on Sveitsin Hiihtokeskus ja yrittäjä Matias Petäistö.

Jatkossa tarinoita julkaistaan noin kahden viikon välein.

Tutustu Yritystarinoihin Business Hyvinkää -sivustolla:

www.hyvinkaa.fi/yritystarinoita

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki muistaa Ukrainan sodan syttymisen vuosipäivää23.2.2023 13:21:40 EET | Tiedote

Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan tulee kuluneeksi vuosi perjantaina 24. helmikuuta. Ukrainan suurlähetystö on pyytänyt Suomen kuntia osoittamaan tukensa Ukrainalle vuosipäivänä. Hyvinkään kaupunki tukee Ukrainaa muiden muassa liputuksella sekä tukivideolla eri kanavissaan. Hyvinkäällä asuu tällä hetkellä 440 ukrainalaista. Ukrainalaiset voivat hakea kotikuntaa vuonna 2023 asuttuaan Suomessa vuoden.

Hyvinkään kaupungin urheilugaalassa palkittiin menestyksekkäitä urheilijoita ja julkistettiin tämän vuoden kummiurheilijat14.2.2023 20:10:49 EET | Tiedote

Hyvinkään Urheilugaalassa 14.2.2023 palkittiin urheilijoita, taustatekijöitä, joukkueita ja urheilutekoja sekä myönnettiin Puurtajanmalja-tunnustus. Nuoren urheilijan stipendit vuodelle 2023 olivat ensimmäistä kertaa haettavina. Kummiurheilijoiksi valittiin ratamoottoripyöräilijä Kimi Patova, alppihiihtäjä Rosa Pohjolainen, alppihiihtäjä Erika Pykäläinen, yleisurheilija Olavi Halonen, miekkailija Emma Hämäläinen ja alppihiihtäjä Jesper Pohjolainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme