Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uusi Kaisaniemen päiväkoti tuo lisää hoitopaikkoja kantakaupungin perheille

Jaa

Helsingin kantakaupungin varhaiskasvatuspalvelujen tarve on kasvussa. Ennusteiden mukaan Kallio-Ullanlinna-Vironniemi alueella 1-6-vuotiaiden määrä kasvaa noin 1000 lapsella vuosina 2017 – 2026.

Kasvatus- ja koulutuslautakunta päätti perustaa uuden Kaisaniemen varhaiskasvatusyksikön 1.2.2018 lukien Kallio-Ullanlinna-Vironniemi alueelle. Kaisaniemen päiväkoti tulee toimimaan osoitteessa Svante Olssonin puistokuja 1, 00100 Helsinki.

”Perustamalla uuden varhaiskasvatusyksikön palvelemme kantakaupungin perheitä. Kantakaupungin alueella tarvitaan nopeasti lapsille lisää varhaiskasvatuspaikkoja. Svante Olssonin paviljonki on  iso, valoisa tila keskeisellä sijainnilla, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kaisaniemen toiminta on jo käynnistynyt ja laajenee kevään mittaan”, iloitsee varhaiskasvatuksen aluepäällikkö Ulla Lehtonen.

Päiväkoti Kaisaniemen käyttöön tulee paviljongissa paikkoja noin 100 lapselle. Paviljongissa toimii tällä hetkellä myös päiväkoti Kaivopuisto sen peruskorjauksen ajan.

Lisää aiheesta

Päiväkoti Kaisaniemen verkkosivut

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Satu Järvenkallas, varhaiskasvatusjohtaja, satu.jarvenkallas@hel.fi, puh. 09 310 43368

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä #HelsinkiOppii ja #LastenHelsinki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 8.5.20184.5.2018 16:16Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu ensi viikon tiistaina 8. toukokuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla: https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kasvatus-ja-koulutus-poytakirjat Esityslistalla on muun muassa alla olevat esitykset: Asia 4 Suomen- ja ruotsinkielisen perusopetuksen 1.–2.-luokkalaisten aamupäivätoiminnan järjestäminen 9.8.2018 alkaen Asia 6 Maahanmuuttajien kasvatuksen ja koulutuksen kehittämissuunnitelma 2018-2021 Asia 18 Kallion lukion perusparannuksen ja laajennuksen tarveselvityksen hyväksyminen ja lausunto hankesuunnitelmasta Asia 19 Vuosaaren lukion tarveselvityksen hyväksyminen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme