Yliopiston Apteekki

Uusi kalsiumvalmiste lujittaa luut ja hampaat päivittäisellä puraisulla

Jaa

YA-tuotesarja vahvistuu pureskeltavalla YA Kalsium + D3 -ravintolisällä. Valmistetta suositellaan heille, jotka saavat ravinnostaan niukasti kalsiumia. Purutablettien suutuntumaa ja makua kehiteltiin Yliopiston Apteekissa pitkään, jotta tuotekehityksessä päästiin parhaaseen lopputulokseen.

Kasvuikäiset, vaihdevuosi-ikäiset sekä ikääntyneet hyötyvät riittävästä kalsiumin saannista. Kalsiumin lisää luumassaa lapsilla ja kasvuikäisillä sekä hidastaa luun haurastumista naisilla vaihdevuosi-iässä ja vanhemmalla iällä.

Kalsium antaa luustolle ja hampaille lujuutta. D-vitamiini puolestaan edistää kalsiumin imeytymistä ja siirtymistä luuhun. Uusi YA Kalsium + D3 -purutabletti sisältää näitä molempia ainesosia ja maistuu trooppiselta hedelmältä.

– Purutabletissa suutuntuma ja maku ovat erityisen tärkeitä. Teimme pitkään töitä, ettei tabletti tuntunut suussa liian jauhoiselta, mutta ei myöskään liian kovalta. Makukaan ei saa olla liian makea, mutta toisaalta ei myöskään liian mieto. Juuri näiden ominaisuuksien suhteen uskomme, että olemme päässeet optimaalisen lopputulokseen tämän tuotteen kanssa. Varsinkin lapset ovat hyvin kriittisiä, jos suutuntuma tai maku eivät ole kohdillaan, tuotepäällikkö Hanna Nikula sanoo. 

YA Kalsium + D3                                                   
Purutabletti | 100 kpl | 11,90 €

Saatavilla viikosta 9 alkaen Yliopiston Apteekista ja verkosta ya.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama yhteiskunnallinen yritys, jonka palveluksessa työskentelee 1000 henkilöä Suomessa. Tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Palvelemme valtakunnallisesti kuluttajia sekä yli tuhatta terveydenhuollon yksikköä julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakaskokemuksemme on palkittu Suomen kolmen parhaan joukossa vuosina 2018 ja 2019. Apteekkejamme on Suomessa 13 paikkakunnalla ja verkossa ya.fi

YA-tuotesarja on Yliopiston Apteekin oma tuotesarja, johon kuuluu yli sata koko perheen jokapäiväistä hyvinvointituotetta, kuten vitamiineja, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita. Omalla tuotekehityksellä varmistetaan, että kaikki sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia. Koostumuksissa vältetään turhia väri-, säilöntä- sekä lisäaineita ja valtaosa tuotteista valmistetaan Suomessa. Lisätietoja www.yliopistonapteekki.fi/tuotemerkit/ya-tuotesarja

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme