Mellakka Helsinki

Uusi kiinteistönvälitysketju Vendo aloittaa toimintansa kolmella paikkakunnalla

Jaa

Vendon tavoitteena on saada vahva markkina-asema kasvukeskuksissa.

Uusi kiinteistönvälitysketju Vendo aloittaa toimintansa 27.1. Aluksi toiminta starttaa Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Myöhemmin vuorossa ovat Seinäjoki ja Jyväskylä.

“Vendo on täyden palvelun kiinteistönvälitysketju. Haluamme tarjota asiakkaalle parhaan hinnan, laadukasta ja luotettavaa asiakaspalvelua ja sujuvan myyntiprosessin. Tavoitteenamme on saada vahva markkina-asema kasvukeskuksissa suurimpien toimijoiden joukossa seuraavan kahden vuoden aikana”, kertoo Vendon toimitusjohtaja Roy Jakobsson.

“Haluamme myös olla houkutteleva työnantaja, joka tarjoaa kiinnostavan vaihtoehdon kiinteistönvälittäjille, jotka etsivät uusia mahdollisuuksia”, Jakobsson jatkaa.

Vendossa yhdistyvät suomalaisen kiinteistöomaisuuden hoitoyhtiö FinCap Oy:n syvällinen tuntemus kiinteistöliiketoiminnasta sekä valtakunnallisen kiinteistönvälitysketju Kotijoukkue Oy:n pitkä kokemus kiinteistönvälitysalalta.

FinCap Oy on yksi Suomen kokeneimmista kiinteistöomaisuuden hoitoyhtiöistä, jonka toiminta kattaa koko kiinteistöliiketoiminnan arvoketjun hankekehityksestä, kohteiden suunnittelusta ja toteutuksesta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja myyntiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja
Roy Jakobsson
puh. 050 3645 111
roy.jakobsson@vendo.fi

Kuvat

Lataa
Lataa
Toimitusjohtaja 
Roy Jakobsson
Toimitusjohtaja Roy Jakobsson
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme