Uusi liikuntatapahtuma LOL Expo kerää yhteen liikunnasta, hyvinvoinnista ja terveyttä edistävästä ravinnosta kiinnostuneet

Jaa
LOL Expo 2023 esittelee monipuolisesti liikuntapalveluita, ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa sekä terveyttä edistävää ravitsemusalaa. Kuluttajille suunnattu messutapahtuma järjestetään Wanhassa Satamassa 26.8.2023. Tapahtuman tavoitteena on paitsi madaltaa kynnystä liikunnan pariin ja antaa eri ikäisille liikkujille tietoa eri lajeista, mahdollisuuksista ja menetelmistä. Tapahtumajärjestäjien tarkoituksena on vakiinnuttaa asema liikunta-ja hyvinvointialan tuottajien ja kuluttajien tärkeimpänä vuosittaisena kohtaamispaikkana.
Loppukesän liikuttavin tapahtuma kokoaa Wanhaan Satamaan liikunnasta, hyvinvoinnista ja terveellisestä ravinnosta kiinnostuneet
Loppukesän liikuttavin tapahtuma kokoaa Wanhaan Satamaan liikunnasta, hyvinvoinnista ja terveellisestä ravinnosta kiinnostuneet

Loppukesän liikuttavin uutuustapahtuma LOL Expo 2023 yhdistää liikunta-ja ravitsemusalan tärkeimmät toimijat sekä hyvinvoinnista kiinnostuneet kuluttajat. Liikunta ja terveyttä edistävä ravinto ovat olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja niiden vaikutukset ulottuvat monelle eri elämänalalle sekä kansantalouteen.

Matalan kynnyksen testaus- ja tutustumispaikka eri liikuntamuodoille

LOL Expo 2023 -tapahtumassa messuvieraat pääsevät kokeilemaan niin perinteisiä kuin uudempiakin lajeja, liikuntamuotoja ja tuoteuutuuksia sekä keskustelemaan yritysten, urheiluseurojen sekä lajiliittojen edustajien kanssa. Päivän aikana on tarjolla runsaasti erilaisia keskusteluja liittyen sekä nuorten, että varttuneempien hyvinvointiin.

Tapahtumakokonaisuus kattaa neljä pääkategoriaa: lajiesittelyt, ruoka & ravintolisät, lapset & perheet sekä valmennus-, mittaus- ja asiantuntijapalvelut. Edustettuina ovat erilaiset uudet ja vanhat liikuntapalvelu -ja ravitsemusalan yritykset, urheiluseurat sekä lajiliitot ja liikuntavälineiden valmistajat.

Tavoitteena innostaa kaiken ikäiset ihmiset löytämään liikunnan ilon

LOL Expo 2023 tarjoaa näytteilleasettajille oivallisen foorumin tavata liikunnasta ja terveellisestä elämästä kiinnostuneita messukävijöitä ja vahvistaa tunnettavuuttansa. Messut toimivat näytteilleasettajille myös tärkeänä markkinointikanavana.

–Liikunta-ala monipuolistuu hurjaa vauhtia, samalla liikkumattomuus väestössä lisääntyy. LOL Expo 2023 -tapahtuman ensisijainen tavoite on madaltaa kynnystä kokeilla erilaisia liikuntamuotoja, lajeja ja tuotteita sekä tutustua hyvinvointia ja terveyttä tukeviin ratkaisuihin. Väitämme, että jokainen voi löytää liikkumisen ilon sekä oman mielekkään tavan liikkua ja lisätä näin hyvinvointia ja energiaa elämään, kertoo messujen koordinaattori ja Wanha Sataman toimitusjohtaja Anu Sinisalo.

Tapahtuman tavoitteena on myös vakiinnuttaa asemansa liikunta -ja hyvinvointialan tuottajien ja kuluttajien tärkeimpänä vuosittaisena kohtaamispaikkana. LOL Expo 2023 -tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnasta ja hyvinvoinnista ja jotka haluavat löytää liikunnallisen harrastuksen joko itselleen, lapsilleen tai koko perheelle

Yhteyshenkilöt

Jouni Varpelaide
Operations and Marketing
+358 40 043 7874
jouni@wanhasatama.fiAnu Sinisalo
Sales and Production
+358 50 477 3388
anu@wanhasatama.fi

Kuvat

Loppukesän liikuttavin tapahtuma kokoaa Wanhaan Satamaan liikunnasta, hyvinvoinnista ja terveellisestä ravinnosta kiinnostuneet
Loppukesän liikuttavin tapahtuma kokoaa Wanhaan Satamaan liikunnasta, hyvinvoinnista ja terveellisestä ravinnosta kiinnostuneet
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Zeroten Oy
Zeroten Oy
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa

http://www.zeroten.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Zeroten Oy

Uudentyyppisellä palvelukonseptilla tukea suomalaisten PK-yritysten kasvuun11.5.2023 14:47:20 EEST | Tiedote

Pk- yritysten siirtymistä digimarkkinoinnin pariin hidastaa usein markkinointiviestintäpalvelujen korkea hintataso ja vaikea terminologia. Markkinoinnin ja viestinnän rooli liiketoiminnan kasvattajana ja ylläpitäjänä on kuitenkin kiistaton. Zeroten on vastannut haasteeseen lanseeraamalla markkinointiviestinnän työkalupakin, Boundian, josta markkinointipalvelut saa valmiiksi paketoituina ja leasingrahoituksella.

Vantaalla on kehitetty kaikessa hiljaisuudessa huipputeknologiaa, joka on vakuuttanut jo maailmantähdetkin21.3.2023 12:42:22 EET | Tiedote

CTN Group - Recovery Technologies - on tekemässä sen, mitä suomalaiset kaiutinvalmistajat ja pelien tuottajat edellä, valloittamassa maailmaa ilman suurempaa meteliä. Suomalainen kehon palautumiseen keskittyvä huipputeknologiayritys on lyönyt läpi vähin äänin ja tällä hetkellä sen laitteet ovat jo olennainen osa niin erilaisten hyvinvointiyritysten liiketoimintaa kuin huippu-urheilijoiden treenirutiineita. Pian CTN:n palautumishoidot ovat helpommin myös tavallisen kuluttajan saatavilla.

FSP ja Zeroten ovat sopineet uusasiakashankinnan ja viestinnän ulkoistuksesta27.5.2021 15:34:25 EEST | Tiedote

FSP Finnish Steel Painting Oy siirtää kaiken sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä uusasiakashankinnan Zeroten Oy:lle. Sopimuksella yritykset vahvistavat olemassa olevaa kumppanuuttaan, sillä Zeroten on jo aikaisemmin vastannut FSP:n markkinoinnista. Liikkeenluovutuksen yhteydessä FSP:n henkilökuntaa siirtyy vakituisesti Zerotenin palvelukseen. Tulevaisuudessa Zeroten rekrytoi tarvittaessa itsenäisesti uutta henkilöstöä FSP:n tarpeisiin.

Suomalainen koronavirukselta suojaava tarrapinnoite valloittaa kuluttajamarkkinat23.4.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Clean Touch Medicalin innovaatio CovidSafe on suomalainen keksintö taistelussa koronavirusta vastaan. Tarrapinnoite lanseerataan kuluttajille kuluvan huhtikuun aikana. CovidSafe on tarrapinnoite, joka eliminoi SARS-CoV-2 viruksen kosketuspinnoilta sekunneissa. Tuote perustuu patentoituun monimetallihybridiseokseen, joka soveltuu käytettäväksi sekä ulkona että sisällä. Tuotteen teho on vahvistettu Helsingin yliopiston laboratoriossa.

Uusi helppokäyttöinen Fustra Seniori -sovellus ikääntyneiden liikuttamisen tueksi22.12.2020 14:52:22 EET | Tiedote

Kuluvan vuoden aikana ikääntynyt väestö on jäänyt liian yksin. Kotimainen liikunta-alan yritys Fustra tuo markkinoille ikäihmisille suunnatun helppokäyttöisen sovelluksen, joka ohjaa harjoittelua turvallisesti etänä. Sovelluksen harjoitukset pohjautuvat UKK-instituutin liikuntasuosituksiin. Suunnittelu on toteutettu yhteistyössä UKK-instituutin erikoistutkija Marjo Rinteen kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme