Yliopiston Apteekki

Uusi logistiikkakeskus Keravalla palvelee voimakkaasti kasvavan verkkokaupan ya.fi asiakkaita

Jaa

Yliopiston Apteekin logistiikka siirtyy elokuussa 2021 uuteen logistiikkakeskukseen Keravalle. Uusi logistiikkakeskus mahdollistaa verkkokaupan ya.fi kasvun, erinomaisen asiakaskokemuksen ja tehokkaan toiminnan.

Yliopiston Apteekin verkkokaupan ya.fi myynti 2,5-kertaistui 23 miljoonaan euroon vuonna 2020. Erityisen nopeasti kasvoi reseptilääkkeiden ostaminen verkosta. Verkkokaupan myynnin osuus Yliopiston Apteekin myynnistä oli 7 prosenttia.

Logicentersin (NREP) rakennuttama uusi logistiikkakeskus sijaitsee Keravalla (Karhuntassuntie 3) erinomaisten liikenneyhteyksien varrella ja se käyttää maalämpöä.

Yliopiston Apteekin hallinnassa on 7,500 m² tilat, jotka on räätälöity Yliopiston Apteekin erityistarpeisiin. Logistiikkakeskuksessa on otettu huomioon lääkkeiden varastointiin ja toimittamiseen sekä verkkokaupan tehokkaaseen toimintaan liittyvät vaatimukset.

- Haluamme palvella verkkokauppamme ya.fi asiakkaita nopeasti, joustavasti ja tehokkaasti. Keravan uusi logistiikkakeskus mahdollistaa verkkokaupan kasvun ja erinomaisen asiakaskokemuksen, Yliopiston Apteekin toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo.

Yliopiston Apteekin logistiikka ja logistiikan henkilöstö siirtyvät Keravalle elokuussa 2021. Samalla Yliopiston Apteekki luopuu ulkoisista varastotiloista. Helsingin Pitäjänmäessä toimii jatkossakin Yliopiston Apteekin lääkevalmistus, antibioottipumpputuotanto, annosjakelutuotanto ja laboratorio.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Yliopiston Apteekki
Yliopiston Apteekki
Valimotie 7
00380 HELSINKI

09 542 046http://www.yliopistonapteekki.fi

Yliopiston Apteekki on huolehtinut suomalaisten hyvinvoinnista jo yli kaksi ja puoli vuosisataa. Palvelemme asiakkaita apteekeissa ja verkkoapteekissa ya.fi kaikkialla Suomessa. Tarjoamme myös terveydenhuollon toimijoille laajan valikoiman palveluita aina lääkkeiden valmistuksesta annosjakeluun. Olemme Helsingin yliopiston omistama yritys, jonka tuotto käytetään koulutukseen ja tutkimukseen. Asioidessasi Yliopiston Apteekissa olet mukana huolehtimassa huomisen yhteiskunnasta kanssamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Yliopiston Apteekki

Verkkoapteekki ya.fi uudistui – asiointi entistä helpompaa ja nopeampaa16.3.2021 12:45:00 EET | Tiedote

Yliopiston Apteekki tekee tinkimättömästi työtä erinomaisen asiakaskokemuksen edistämiseksi apteekeissa ja verkossa. Verkkoapteekin ya.fi myynti 2,5-kertaistui ja kävijämäärä kasvoi 12 miljoonaan vuonna 2020. Uusi verkkokauppa-alusta tekee asioinnista entistä helpompaa, nopeampaa ja sujuvampaa. - Verkkoapteekin haku-, selaus- ja suodatustoiminnot ovat uudistuneet. Asiakas voi poimia ostoskoriinsa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti. Verkkomaksut Klarnan kautta mahdollistavat joustavat maksutavat sekä kahden viikon korottoman ja kuluttoman maksuajan, kiteyttää verkkokaupasta ya.fi vastaava johtaja Joni Kataja. - Haluamme jatkuvasti parantaa ja yhdenmukaistaa asiakaskokemustamme, joka on valittu useita vuosia yhdeksi Suomen parhaista. Verkkoapteekissa ya.fi haluamme tarjota helppoa, nopeaa ja sujuvaa asiointia sekä henkilökohtaista palvelua ja lääkeneuvontaa, toimitusjohtaja Kimmo Virtanen sanoo. Yliopiston Apteekin verkko-osoitteet ya.fi ja yliopistonapteekki.fi säilyvät käytössä ennalla

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme