Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uusi luovien alojen kansainvälinen tapahtuma Kaapelitehtaalla 11.-12.10.

Jaa

SULA eli Sustainability and Love for Arts on uusi luovan toiminnan ja bisneksen tapahtuma, joka järjestetään Kaapelitehtaalla ensimmäistä kertaa 11.-12.10.2017.

SULA - Sustainability and Love for Arts
SULA - Sustainability and Love for Arts

SULA tuo yhteen taiteen tekijät sekä luovien alojen yrittäjät, välittäjät ja kehittäjät. Tapahtuman teemoina ovat taiteen ja kulttuurin selviytymistarinat sekä uusien kestävien toimintamallien luominen.

- Tavoittelemme tapahtumasta samanlaista foorumia luovien alojen ammattilaisille ja kulttuuritoimijoille kuin mitä Slush on tech-väelle”, Kiinteistö Oy Kaapelitalon toimitusjohtaja Kai Huotari kertoo.

Konferenssin puhujiksi saapuu kansainvälisiä luovan talouden ja taidemaailman kehittäjiä ja liiketoiminnan uudistajia:

  • Mediataiteilijat Kate Johnson ja Michael J. Masucci Los Angelesista ovat olleet perustamassa lukuisia kulttuuritapahtumia, mm. Burning Man Festivalia sekä toimineet Kalifornian taiteilijayhteisön pitkäaikaisina kuraattoreina. Kaksikko kertoo, miten he ovat löytäneet oman tapansa toimia taiteilijoina vuosikymmenten kuluessa.
  • Hollannin Rijksmuseumin näyttelyjohtaja Tim Zeedijk avaa kuulijoille keskeisen eurooppalaisen taidelaitoksen jättimäistä uudistusprosessia, joka kytkeytyi museota ympäröivien yhteisöjen odotuksiin. 

Mukana on myös kotimaisia luovien alojen yrittäjiä ja menestyneitä johtajia, kuten Anttu Harlin Gigglebugilta, Elise Pietarila Gimmeyawalletilta ja Mariina Hallikainen Colossal Orderilta.

Ohjelma on julkaistu Kaapelitehtaan sivuilla.

Aika: 11.-12.10.2017
Paikka: Merikaapelihalli, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, Helsinki
Kenelle: Luovien alojen toimijat, yrittäjät ja startupit, taiteilijat, liiketoiminnan kehittäjät
Liput: 62 €, opiskelijalippu 37,20 €

Kiinteistö Oy Kaapelitalon lisäksi tapahtuman järjestämisessä ovat mukana Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK, Helsingin kaupunki, Opetus- ja kulttuuriministeriön Creative and Inclusive Finland -hanke, Tekes, taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKU ry sekä Luova Eurooppa -ohjelman rahoittama Creative Lenses -hanke.

 

Lisätietoja:

Taina Seitsara, erityissuunnittelija, taina.seitsara@hel.fi, puh. 040 334 7048
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia, Creative and Inclusive Finland -hanke

Raine Heikkinen, raine.heikkinen@kaapelitehdas.fi, puh. 040 500 7354
Kiinteistö Oy Kaapelitalo, markkinointi ja myynti

Kati Uusi-Rauva, tuottaja, kati.uusirauva@gmail.com, puh. 040 865 8738
Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK, tapahtumatuotanto

Avainsanat

Kuvat

SULA - Sustainability and Love for Arts
SULA - Sustainability and Love for Arts
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Bokslut 2017: Helsingfors stads ekonomi på en solid bas15.3.2018 13:48Tiedote

Helsingfors har skött sina finanser långsiktigt, och stadens ekonomi vilar på en solid bas. År 2017 var positivare för Helsingfors stads ekonomi än man utgått från i budgeten. Stadens verksamhetsbidrag utföll bättre än budgeterat och skatteintäkterna ökade mer än väntat. Ränteutgifterna var däremot mindre än budgeterat. Årsbidraget blev därmed 359 miljoner euro större än i budgeten och förbättrades också något jämfört med året innan.

Tilinpäätös 2017: Helsingin kaupungin talous vakaalla pohjalla15.3.2018 13:30Tiedote

Helsingin taloutta on hoidettu pitkäjänteisesti, ja kaupungin talous on vakaalla pohjalla. Vuosi 2017 oli Helsingin kaupungin taloudessa talousarviossa odotettua myönteisempi. Kaupungin toimintakate toteutui talousarviota parempana, ja verotulot kasvoivat talousarviossa ennakoitua enemmän. Myös korkomenot toteutuivat talousarviota pienempinä. Siten vuosikate toteutui 359 miljoonaa euroa talousarviota parempana ja hieman edellisvuoden tasoa paremmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme