Hyvinkään kaupunki

Uusi matkailuyhdistys rakenteilla Hyvinkäälle

Jaa

Joukko hyvinkääläisiä matkailuyrityksiä on päättänyt perustaa uuden matkailuyhdistyksen. Tavoitteena on edistää alueellisten matkailuyritysten yhteistoimintaa ja lisätä Hyvinkään ja lähiseudun alueen kansallista ja kansainvälistä vetovoimaisuutta pitkäjänteisesti paikallisuutta korostaen. Yhdistyksen tarkoituksena on koordinoida, kehittää ja johtaa alueen matkailua kokonaisvaltaisesti kestävällä tavalla.

 

HYVINKÄÄN KAUPUNKI JA
HYVINKÄÄN MATKAILUYRITTÄJÄT
TIEDOTTAVAT 7.1.2019 klo 13.00

 

Uusi matkailuyhdistys rakenteilla Hyvinkäälle:
Matkailuyhdistys HelsinkiNorth ry:n perustamiskokous 23.1.2020 klo 17 Hyvinkään kaupungintalolla

Joukko hyvinkääläisiä matkailuyrityksiä on päättänyt perustaa uuden matkailuyhdistyksen. Tavoitteena on edistää alueellisten matkailuyritysten yhteistoimintaa ja lisätä Hyvinkään ja lähiseudun alueen kansallista ja kansainvälistä vetovoimaisuutta pitkäjänteisesti paikallisuutta korostaen. Yhdistyksen tarkoituksena on koordinoida, kehittää ja johtaa alueen matkailua kokonaisvaltaisesti kestävällä tavalla.

HelsinkiNorth ry tarjoaa matkailuyrityksille alustan, joka mahdollistaa yksittäisten yritysten kilpailukyvyn kasvun. Yhteistyö on yksi yhdistyksen peruspilareista. Yhdistyskoordinoi ja kokoaa yhteistyössä yrittäjien kanssa alueen matkailutarjontaa myyntikelpoisiksi tuotekokonaisuuksiksi sekä organisoi alueen yhteismarkkinointia. Kokonaisuuteen kuuluvat myös digitaaliset palvelut kuten matkailupalvelujen verkkokauppa.

Yhdistyksen perustamiskokous pidetään torstaina 23.1.2020 klo 17 Hyvinkään kaupungintalolla. Perustamiskokoukseen ovat tervetulleita kaikki lähiseudun matkailun parissa toimivat yritykset ja yhteisöt.

Hyvinkään kaupunki tukee yhdistyksen perustamista. Matkailuelinkeinon kehittymisen kannalta on tärkeää, että yritykset ottavat sen kehittämisestä vetovastuun, sillä matkailun lisääntyminen kasvattaa niiden liikevaihtoa. Kaupungin roolina on olla enemmänkin matkailun kehittymisen mahdollistajana muun muassa infrastruktuuria kehittämällä.

Lisätietoja antavat:
Hotellinjohtaja Vesa Kokkonen, Hotel Sveitsi, p. 0400 901 851
Liiketoimintajohtaja Annukka Lehtonen, Hyvinkään kaupunki, p. 050 592 278

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pi Krogell-Magni
viestintäpäällikkö
Hyvinkään kaupunki
p. 050 522 5953
pi.krogell-magni@hyvinkaa.fi
https://twitter.com/pikrogellmagni
https://twitter.com/hyvinkaacity

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, runsaan 46 000 asukkaan kaupunki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään viheralueohjelman päivitys15.1.2020 13:53:57 EETTiedote

Viheralueohjelma on kymmenen vuoden kokonaissuunnitelma siitä, miten kaupungin yleisiä viheralueita, muun muassa puistoja ja liikenneviheralueita, tullaan kehittämään ja ylläpitämään suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon kautta. Viheralueohjelma on pitkän aikajänteen toimintalinjaus, joka toimii päätöksenteon perustana, helpottaen lyhyen aikavälin suunnittelua ja tavoitteiden oikeaa kohdentamista. Edellisen ohjelmakauden päättyessä, tulee kaupungin tämän vuoden aikana päivittää ohjelma vuosille 2021-2030.

Hyvinkään uimalan laajennus mahdollistaa tulevaisuudessa monipuolisen harrastamisen15.1.2020 12:00:00 EETTiedote

Hyvinkään uimalan laajennushankkeella on tavoitteena tarjota hyvinkääläisille tulevaisuudessa aiempaa monipuolisemmat vesiliikunnan palvelut. Nykyisellään uimalan kapasiteetti on ollut äärirajoilla. Laajennuksen myötä pystymme tarjoamaan paremmat palvelut. Tämä merkitsee lasten uimakoulujen, vesijumpan ja -liikunnan kehittämistä eri ikäisille kaupunkilaisille, kuvaa Hyvinkään kaupungin liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila.

Hyvinkään uimalan laajennuksen remontti on alkanut10.1.2020 16:16:26 EETTiedote

Hyvinkään uimalan laajennustyömaa käynnistyi loppuvuodesta 2019. Työmaan aikataulusuunnittelu ja eri työvaiheiden sovittaminen on käynnissä ja aikataulut tarkentuvat ensi viikolla. Uimalan rakentaminen on erityisrakentamista ja vaatii huolellista suunnittelua. Vedenkäsittelyjärjestelmät, ilmanvaihto ja muu tekninen laitteisto kunnostetaan laajennustyön yhteydessä, taustoittaa Hyvinkään kaupungin liikuntapäällikkö Jarmo Vakkila. Uimala pyritään pitämään remontin aikana auki mahdollisuuksien mukaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme