Poutapilvi Web Design Oy

Uusi mobiilikartta vesilläliikkujille – satamapalvelut eivät ole koskaan löytyneet näin helposti

Jaa

“Palvelua tulee pystyä käyttämään esimerkiksi keinuvassa veneessä, mielellään yhdellä kädellä”

Digitoimisto Poutapilven rakentama mobiilikartta kokoaa kaikki Pidä Saaristo Siistinä ry:n ylläpitämät Roope-palvelut yhdelle alustalle. Roope-palvelut edesauttavat vesistöjen puhtautta ja roskattomuutta sekä vähentävät rehevöitymistä. Helppokäyttöinen mobiilikartta on suunniteltu käyttäjälähtöisesti, eli erityisesti veneilijöitä ja muita vesilläliikkujia ajatellen. 

“Halusimme tehdä kartasta palvelumuotoilultaan mahdollisimman selkeän. Sitä tulee pystyä käyttämään esimerkiksi keinuvassa veneessä, mielellään yhdellä kädellä", Poutapilven projektipäällikkö Oskari Haaristo sanoo.

Palvelun avulla vesilläliikkuja saa paikannettua itsensä kartalle ja näkee nopealla silmäyksellä lähistöllä olevat Roope-palvelut, kuten kuivakäymälät, jätepisteet, veneiden käymäläjätteiden imutyhjennyspaikat ja astianpesupaikat. Kartta kattaa Roope-palvelut sekä merialueella että Järvi-Suomessa. 

Ketterä karttapalvelu toimii kuin mobiilisovellus

Karttapalvelu on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttäjää ajatellen. Kartan pystyy tallentamaan selaimesta pikakuvakkeeksi puhelimeen, jolloin se toimii tavallisen sovelluksen tavoin. Palveluja voi käyttää myös listana, jos karttapohja tuntuu liian raskaalta. Ladattua karttaa pystyy käyttämään myös offline-tilassa, jos mobiiliverkko ei ole käytettävissä. Kartan kieliversiot ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Roope-palveluiden etsiminen kartalta on helppoa, sillä hakuehtoja pystyy rajaamaan omien tarpeiden mukaan: veneilijä pystyy esimerkiksi rajaamaan ne satamat, joihin voi viedä biojätteet. Käyttäjä pystyy myös palvelun kautta ilmoittamaan esimerkiksi rikkinäisen septiaseman suoraan Pidä Saaristo Siistinä ry:n ylläpitäjille. 

Karttapalvelu löytyy osoitteesta www.roopekartta.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Oskari Haaristo
projektipäällikkö, Poutapilvi Web Design Oy
oskari.haaristo@poutapilvi.fi
puh. 040 509 1955

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Poutapilvi Web Design Oyhttps://www.poutapilvi.fi/

Poutapilvi Web Design Oy on digitoimisto, joka tarjoaa merkityksellisiä markkinoinnin ja viestinnän palveluita niin yrityksille, yhdistyksille, ministeriöille kuin pörssiyhtiöillekin. Luomme verkkopalveluja ja brändejä, jotka ovat huolellisesti suunniteltuja, muotoiltuja, testattuja ja jatkuvassa seurannassa. Meidän kanssamme lopputulos ei välttämättä ole sellainen kuin odotit. Se on jotain paljon parempaa.

Poutapilven asiakkaita ovat mm. Puolustusministeriö, muuttopalvelu Niemi, Erillisverkot, K1 Katsastus ja Suomen Ympäristökeskus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.