Messukeskus

Uusi muovialan tapahtuma Messukeskukseen

Jaa

Plastexpo Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensimmäisen kerran maaliskuussa 2020. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Muoviyhdistys ja Messukeskus. Samaan aikaan Messukeskuksessa ovat avoinna myös pakkausalan PacTec, elintarviketeollisuuden FoodTec ja suurkuvatuotannon Sign, Print & Pack -tapahtuma.

Plastexpo Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä maaliskuussa 2020 samaan aikaan muun muassa pakkausalan PacTec-messujen kanssa. Kuva: Messukeskus
Plastexpo Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä maaliskuussa 2020 samaan aikaan muun muassa pakkausalan PacTec-messujen kanssa. Kuva: Messukeskus

Uusi messukokonaisuus tuo muovialan Messukeskukseen yhdessä pakkaus- ja elintarvikealan sekä graafisen teollisuuden kanssa. Näillä aloilla on merkittäviä synergiaetuja, ja tapahtumakokonaisuus luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tilaisuuksia eri alojen väliselle verkostoitumiselle ja yhteistyölle.  

– Alan yritykset ovat selkeästi kiinnostuneita uudesta muovialan tapahtumasta. Suunnittelu on käynnistetty ja odotan innolla, että saamme yhteistyössä luotua onnistuneen tapahtuman. Tavoitteena on saada kaikki muovialan toimijat mukaan, sillä pakkausten lisäksi muovia tarvitaan useilla eri aloilla, esimerkiksi rakennus-, auto-, terveysteknologia- ja elektroniikkateollisuudessa. Monet muovialan yritykset toimivat kansainvälisesti, joten tapahtuma houkuttelee paikalle myös ulkomaisia kävijöitä ja yrityksiä, kertoo Muoviyhdistyksen toimitusjohtaja Vesa Taitto.

Muovista puhutaan paljon. Alan yritykset toivovat messuille laajaa keskustelua sekä oikean tiedon esille nostamista muovista.

– Odotan uudelta tapahtumalta ennen kaikkea sitä, että sen avulla voimme viestiä oikeaa, faktoihin perustuvaa tietoa muovin hyödyistä ja kestävästä kehityksestä ja samalla kirkastaa muovin imagoa, sanoo Borealiksen innovaatio- ja lisensointipäällikkö Tarja Korvenoja

Samanaikaiset tapahtumat kokoavat eri alojen toimijat vuoropuheluun toistensa kanssa. Tämä edistää verkostoitumisen lisäksi myös esimerkiksi innovaatioiden ja uusien liikeideoiden syntymistä. 

– Mukana olevat alat tekevät vahvaa yhteistyötä toistensa kanssa, ja näytteilleasettajat ovat toivoneet muovialan tapahtumaa tähän kokonaisuuteen. Olen iloinen kehittyvästä messukokonaisuudesta ja uskon, että se tuo paljon uusia mahdollisuuksia näytteilleasettajille ja kävijöille. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös horeca-alan Gastro Helsinki, joten paikalla on laaja joukko toisiaan lähellä olevien alojen ammattilaisia, toteaa tapahtumakokonaisuudesta vastaava myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta. 

Plastexpo Nordic, PacTec, FoodTec ja Sign, Print & Pack Messukeskuksessa Helsingissä 11.–12.3.2020. Samaan aikaan käynnissä on myös horeca-alan Gastro Helsinki -tapahtuma. Plastexpo Nordic järjestetään yhteistyössä Muoviyhdistyksen, PacTec Pakkausyhdistyksen ja FoodTec Elintarviketeollisuusliitto ETL:n kanssa.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

Muoviyhdistys, toimitusjohtaja Vesa Taitto, p. 040 486 0676, etunimi.sukunimi@muoviyhdistys.fi 

Borealis, innovaatio- ja lisensointipäällikkö Tarja Korvenoja, p. 050 379 4154, etunimi.sukunimi@borealisgroup.com

Kuvat

Plastexpo Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä maaliskuussa 2020 samaan aikaan muun muassa pakkausalan PacTec-messujen kanssa. Kuva: Messukeskus
Plastexpo Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä maaliskuussa 2020 samaan aikaan muun muassa pakkausalan PacTec-messujen kanssa. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Maataloussektorin Innovaatiopalkinto GrainSenselle15.11.2018 13:00Tiedote

MaatalousKonemessujen yhteydessä jaettava Suomen Messusäätiön rahoittama 5 000 euron arvoinen Agri-INNO-tunnustuspalkinto on myönnetty suomalaiselle tuoteinnovaatiolle GrainSenselle. Tuote on kädessä pidettävä mittalaite, joka analysoi viljanlaadun. GrainSense on merkittävä tekninen innovaatio, joka on jo markkinoilla. Agri-INNO-palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa MaatalousKonemessujen avajaisissa 15.11. Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme