Hiiohoi OyHiiohoi Oy

Uusi ravintola avautuu Pentalan saareen Espooseen– Paven laajentaa merellisistä elämyksistä tunnetun Hiiohoi Oy:n palveluvalikoimaa

Jaa

Suvisaariston kauneimmat maisemat, laadukas lähiraaka-aineista valmistettu ruoka ja tyylikkäät puitteet. Purjehduspaviljonki Paven avaa ovensa kesäkuussa 2022 merellisiä elämyksiä tuottavan Hiiohoin huipputiimin käsissä. Tavoitteena on tarjota asiakkaille mahtavia makuja ja elämyksellinen tapahtumatila luonnon keskellä saaristossa, mutta silti pääkaupunkiseudulla.

Makuelämyksiä kunnianhimolla valmistettuna

Pavenin uusi ruokakonsepti on suunniteltu vastaamaan Suvisaaristossa liikkuvan asiakaskunnan tarpeita veneilijöistä kesämatkailijoihin, juhlaporukoihin ja yritysasiakkaisiin. Tarjolla on rentoja, mutta viimeisteltyjä makukokonaisuuksia sekä pieniä jaettavia annoksia Välimeren ruokakulttuurin tyyliin.

”Olemme halunneet luoda historiallisesti kiinnostavasta Pavenista asiakaskuntaamme aidosti palvelevan ravintola- ja tapahtumatilakonseptin. Haluamme tarjota laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettua ruokaa, jonka parissa voi nauttia rennon merellisestä tunnelmasta ja upeasta miljööstä. Klassikoiden lisäksi menulta löytyy helposti jaettavia pieniä annoksia sekä muutamia mukaan otettavia Sail Away -settejä, jotka sisältävät helposti veneessä tai omalla mökillä viimeisteltäviä annoskokonaisuuksia”, kuvailee Hiiohoin Teemu Jokinen.

Ruoan ohella myös viini- ja cocktail-menuun on panostettu. Ravintolapäällikkö Markus Kyynäräisen kokoamalta juomamenulta löytyy annoksiin sopivia laatuviinejä ja kauden raaka-aineista käsin tehtyjä cocktaileja.

”Pavenin viinivalikoima koostuu kiinnostavien tuottajien valmistamista, nautiskeltavaksi tarkoitetuista raikkaista ja kesäisistä luomu-, natu- ja biodynaamisista viineistä. Näiden lisäksi meiltä löytyy lyhyt kellarivalikoima erikoisviinejä vaativampaan makuun. Cocktail-puoli on myös ehdottomasti kokeilemisen arvoinen: luomme tuttujen drinkkien rinnalle vaihtuvia, sesongin mukaisia alkoholittomia sekä gin- ja rommipohjaisia drinkkejä luonnon antimia hyödyntäen.”

Taustalla merellisten elämysten huippuosaaminen

Pavenin satavuotias purjehduspaviljonki täydentää Hiiohoin ennestään kattavaa uniikkien merellisten kohteiden valikoimaa. Yritys toteuttaa mieleenpainuvia yritys- ja yksityistilaisuuksia Helsingin ja Espoon kauneimmissa merellisissä kohteissa, joihin lukeutuvat idyllinen HERRÖn tilausravintola ja Ruusuniemen edustushuvila Vuosaaren rannalla. Paven on luonnollinen lisä kasvavaan toimintakenttään.

”Pääkaupunkiseudun saaristossa on loputtomasti potentiaalia ja mahdollisuuksia, mutta vielä hyvin vähän palvelutarjontaa. Haluamme olla muuttamassa tätä, ja siksi Paven sopii luontevaksi osaksi merellisten elämysten tarjontaamme – tällä kertaa myös yleisölle auki olevana vaihtoehtona. Tunnelmallisella, ansaitsemaansa loistoon kunnostamallamme paviljongilla on muiden kohteidemme tapaan kiinnostava ja värikäs historia”, kertoo Henri Suni, toimitusjohtaja, Hiiohoi Oy.

”Hiiohoin konseptissa erinomaisella ruoalla on aina ollut iso rooli. Tänä vuonna yritykseemme liittyi myös pääkaupunkiseudulla upeaa työtä jo vuosia tehnyt catering-tarjoaja Haikala Catering.”

Pentalan saari – lähimatkailukohde täynnä koettavaa

Paven sijaitsee Pentalan saaressa, joka on kesämatkailijoille kiinnostava kohde jo itsessään. Pavenin välittömästä läheisyydestä löytyy lapsiperheiden ja yritysryhmien suosima Espoon saaristomuseo. Saaren nähtävyyksiin lukeutuvat myös luontopolku, idyllinen sisäjärvi, useampi kaunis hiekkaranta meren äärellä sekä saarella kesäisin laiduntavat lampaat. Kahvilaherkkuja päiväretken tekeville tarjoaa Hiiohoin pyörittämä Café Pentala. Pentalaan pääsee oman veneen lisäksi helposti myös Espoon kaupungin saaristoveneellä tai Pavenin järjestämällä tilauskyydillä.

KUTSU TOIMITTAJILLE:

Tutustumiskäynti Paveniin 19.5.2022

Tervetuloa tutustumaan Paveniin ja Pentalan saareen! Järjestämme toimittajille tutustumiskäynnin Paveniin torstaina 19.5.2022. Ilmoittaudu mukaan iida@hiiohoi.fi 13.5. klo 15 mennessä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erikoisruokavaliosta tai allergioista sekä saavutko paikalle omalla autolla vai järjestämällämme bussikyydillä.

Vierailun ohjelma ja aikataulu:

13.00 Bussikuljetus lähtee Kiasmalta

13.35 Vesibussi Soukan Klobbenilta Paveniin
(huom. omalla autolla saapuvat – saavuttehan ajoissa satamaan)

14.00 Paven: alkumalja, esittelyt, pöytiin tarjoiltu late lunch

15.15 Pentalan saaristomuseo (lyhyt esittely halukkaille)

15.45 Vesibussi Pavenista Soukkaan

16.00 Bussikuljetus lähtee takaisin Kiasmalle

TERVETULOA!

________________________________________________________________________

Aukioloajat

Paven on kesällä yleisölle auki 1.6.- 31.8.2022 ja vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin toukokuun alusta lokakuun loppuun.

Tarkemmat aukioloajat ovat nähtävissä osoitteessa paven.fi.

Vesibussin lisävuoro viikoilla 26–32 (Hiiohoin järjestämä)

Pentala – Soukka klo 20.30 (7 € per henkilö)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja haastattelut:
Henri Suni
Toimitusjohtaja, Hiiohoi Oy
henri@hiiohoi.fi / p. 050 370 91 46

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hiiohoi Oy
Henry Fordin katu 6B
00150 Helsinki

http://www.hiiohoi.fi

Toteutamme mieleenpainuvia yritys- ja yksityistilaisuuksia Helsingin ja Espoon kauneimmissa merellisissä kohteissa. Uskomme vahvasti puhtaan luonnon, yhteisten kokemusten ja aitojen makujen äärellä tapahtuvien kohtaamisten voimaan – olivatpa kyseessä asiakastilaisuudet, kokouspäivät, juhlat tai merkkipäivät. Järjestämme tapahtumat kaikkine palveluineen omissa, huolella valikoiduissa tapahtumatiloissamme, mukana Ruusuniemi, HERRÖ ja Paven. Hiiohoi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.