Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uusi sivusto kokoaa yhteen Helsingin kaupungin tapahtumatarjonnan

Jaa

Helsingin kaupunki haluaa tarjota helsinkiläisille sujuvaa arkea. Osana uusien digitaalisten palveluiden kehitystä Helsinki on avannut keskiviikkona 11.11. uuden verkkosivuston tapahtumat.hel.fi, josta löytyy kootusti kaupungin oma vapaa-ajan tapahtumatarjonta sekä jonkin verran myös muiden tapahtumajärjestäjien tapahtumia. Vuoden 2021 aikana sivusto kokoaa samaan paikkaan myös Helsingin kaupungin tarjoamat sadat lasten ja nuorten harrastukset.

Kuva: Freepik.com
Kuva: Freepik.com

Tapahtumat.hel.fi tarjoaa helposti käytettävän tapahtumien haun, josta käyttäjä voi hakea sisältöjä ja itseä kiinnostavia tapahtumia esimerkiksi ajan, paikan tai tapahtumakategorian mukaan. Uusi sivusto on käytettävissä suomen, ruotsin ja englannin kielillä. Tapahtumat.hel.fi-sivuihin pääset tutustumaan tästä 

Sivustoa ja erityisesti sen hakutoiminnallisuutta on alusta saakka kehitetty yhdessä käyttäjien kanssa. ”Kaupunkilaiset toivoivat verkkosivua, josta löytyisi kaikki Helsingin tapahtumat ja harrastukset. Uusi tapahtumat.hel.fi -sivusto kokoaa ne ensimmäistä kertaa yksille verkkosivuille. Tavoitteena on, että kaupunkilainen löytää palvelusta aina jotain uutta ja houkuttelevaa ja että sivustolla voi törmätä sellaisiinkin tapahtumiin, joita ei olisi välttämättä edes huomannut etsiä”, sanoo tapahtumat.hel.fi:n päätoimittaja Essi Eranka kulttuurin ja vapaa-ajan toimialalta. 
 
Kaikissa tapahtumissa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Sisätiloissa toteutuvissa tapahtumissa suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttämistä. Lisätietoja voimassa olevista suosituksista ja rajoituksista löytyy Helsingin kaupungin korona-ajankohtaista -sivuilta

Turvallisuus tapahtumissa korona-aikana 

Yhteyshenkilöt

viestintä- ja markkinointipäällikkö
Essi Eranka
puh. 040 568 1369, essi.eranka@hel.fi  

viestintäasiantuntija
Mari Pietarila
puh. 040 334 1079, mari.pietarila@hel.fi 

Kuvat

Kuva: Freepik.com
Kuva: Freepik.com
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme