Skangas Oy

Uusi Skangasin hallituksen jäsen on nimitetty

Jaa

Skangasin ylimääräinen yhtiökokous on keskiviikkona 5.7.2017 nimittänyt Hans von Uthmannin Skangasin hallituksen uudeksi jäseneksi.

Skangas on Gasum Oy:n tytäryhtiö, jonka osakkaina ovat Gasum Oy  (70 %) ja norjalainen Lyse Energi AS (30 %).
Skangas on Gasum Oy:n tytäryhtiö, jonka osakkaina ovat Gasum Oy (70 %) ja norjalainen Lyse Energi AS (30 %).

Hans von Uthmann on hallitusammattilainen, jolla on vankka kansainvälinen kokemus energiasektorilta ja myös öljy- ja kaasualalta. Hän on aiemmin työskennellyt Vattenfall AB:n varatoimitusjohtajana ja Pohjoismaiden johtajana. Sitä aiemmin hän on toiminut Duni AB:n toimitusjohtajana, AB Svenska Shellin toimitusjohtajana ja Fortumin hallituksen jäsenenä.

LNG-yhtiö Skangas on johtava toimija Pohjoismaiden LNG-markkinoilla. Yhtiö toimittaa nesteytettyä maakaasua eli LNG:tä merenkulun, teollisuuden ja raskaan maaliikenteen tarpeisiin. Skangas on Gasum Oy:n tytäryhtiö, jonka osakkaina ovat Gasum Oy  (70 %) ja norjalainen Lyse Energi AS (30 %).


Lisätietoja:
Johanna Lamminen, hallituksen puheenjohtaja, Skangas
puh. 020 44 78 661 (johdon assistentti Henna Walker)

Olga Väisänen, johtaja, viestintä, Gasum
puh. 040 55 40 578, etunimi.sukunimi@gasum.com

Avainsanat

Kuvat

Skangas on Gasum Oy:n tytäryhtiö, jonka osakkaina ovat Gasum Oy  (70 %) ja norjalainen Lyse Energi AS (30 %).
Skangas on Gasum Oy:n tytäryhtiö, jonka osakkaina ovat Gasum Oy (70 %) ja norjalainen Lyse Energi AS (30 %).
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Skangas Oy
Skangas Oy
Miestentie 1, PO Box 21
FI-02151 ESPOO

http://www.skangas.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Skangas Oy

Skangas toimittaa LNG:tä maailman ensimmäisille LNG-käyttöisille kuivarahtialuksille24.8.2017 13:45Tiedote

Skangas ja ESL Shipping ovat solmineet sopimuksen nesteytetyn maakaasun eli LNG:n toimittamisesta ESL:n kahdelle uudelle LNG-käyttöiselle handysize-kokoluokan kuivarahtialukselle, jotka aloittavat liikennöinnin vuoden 2018 alkupuoliskolla. Aluksista ensimmäinen sai kesäkuussa 2017 nimekseen ”Viikki”, mikä noudattaa varustamon perinnettä nimetä aluksensa helsinkiläisten paikannimien mukaan.

ULTRAMODERNA 5 800 KUBIKMETERS LNG-BUNKERFARTYG CORALIUS DÖPT23.5.2017 13:21Tiedote

Coralius, det första flytande naturgas, LNG-tankfartyget för bunkringsverksamhet och feedertransporter byggt i Europa, döptes 23 Maj 2017 av Skangas styrelseordförande och vd för Gasum Johanna Lamminen. Fartyget beställdes av dess ägare Anthony Veder och Sirius Rederi 2015 och byggdes av Royal Bodewes. Det nya fartyget kommer att erbjuda LNG-bunkringstjänster för Gasums dotterbolag Skangas, vars huvudsakliga verksamhetsområde är Nordsjön, Skagerrak och Östersjön. Med det nya fartyget kommer Skangas att kunna betjäna sina kunder ännu bättre i alla hamnar i de nordiska länderna.

ULTRAMODERNI 5 800 KUUTIOMETRIN LNG-BUNKRAUSALUS CORALIUS KASTETTIIN23.5.2017 11:03Tiedote

Kaikkien aikojen ensimmäinen Euroopassa rakennettu nesteytetyn maakaasun eli LNG:n bunkraus- ja jakelualus Coralius kastettiin 22 päivä toukokuuta 2017. Aluksen kastoi Skangasin hallituksen puheenjohtaja ja Gasumin toimitusjohtaja Johanna Lamminen. Coraliuksen omistajat Anthony Veder ja Sirius Shipping tilasivat aluksen vuonna 2015, ja se rakennettiin Hollannissa Royal Bodewesin telakalla. Uusi alus tarjoaa LNG-bunkrauspalveluja Gasumin tytäryhtiölle Skangasille ja operoi lähinnä Pohjanmerellä, Skagerrakin alueella ja Itämerellä parantaen Skangasin kykyä palvella asiakkaita satamissa kaikkialla Pohjoismaissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme