Maksuturva Group Oy

Uusi varausjärjestelmä sähköistää talliyritysten toiminnan ja varausten maksamisen - Maksuturva Group Oy ja Hopoti Software Oy aloittivat yhteistyön

Jaa

Kaksi innovatiivista yritystä yhteistyöhön – Maksuturva Group Oy tarjoaa räätälöidyn maksuratkaisun Hopoti Software Oy:n kehittämään täysin uudenlaiseen ratsastajat ja tallit yhdistävään varausjärjestelmään ja ratsastuksen sosiaaliseen alustaan.

Älykkäisiin maksuratkaisuihin erikoistunut maksulaitos Maksuturva Group Oy ja Hopoti Software Oy aloittivat yhteistyön keväällä 2017. Hopoti Software Oy on kehittänyt yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton kanssa ratsastustalleille suunnatun ainutlaatuisen varausjärjestelmän ja ratsastuksen sosiaalisen alustan. Maksuturva on ollut perustamisestaan saakka edelläkävijä omalla alallaan, joten oli luonnollista, että kaksi innovatiivista yritystä aloittivat yhteistyön tavoitteenaan tarjota asiakkaille edistyksellistä palvelua.

”Innostuimme Maksuturvassa ajatuksesta heti. Hopotilla on tehty hienoa työtä hyvän palvelun luomiseksi ja olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mukana tämän edistyksellisen palvelun alkutaipaleella. Uskomme, että palvelulla on kaikki mahdollisuudet kehittyä Suomen ja Euroopan johtavaksi palveluksi omalla alallaan”, sanoo Maksuturvan Director DevOps ja perustaja Konsta Karvinen.

Hopoti-palvelussa ratsastustallit voivat myydä yksittäisiä tunteja, kursseja tai kausikortteja. Palvelu ei kuitenkaan ole pelkkä varausjärjestelmä, vaan Hopotin kautta tallit voivat muun muassa hallinnoida ja suunnitella hevosten käyttöä, seurata myyntiä ja tilastoja sekä saada raportit kirjanpitoon sen lisäksi, että tallin asiakkaat voivat maksaa tunnit, kurssit tai kausikortit heti varausta tehdessään. Näin kattavaa järjestelmää ei tiettävästi ole Suomessa eikä maailmalla aiemmin toteutettu. Osittaisia palveluita maailmaltakin löytyy, mutta Hopotissa onnistuu koko prosessin hallinnointi ja lisäksi vielä netissä, ilman että käyttäjän tarvitsee ladata laitteelleen erillistä ohjelmistoa. Palvelun perusideaa voitaisiin hyödyntää monenlaisissa palveluissa.

”Tallien asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet ja yksilöllisyys näkyy yhä enemmän tämän päivän toiminnassa. Suomen Ratsastajainliitto on tehnyt läheistä yhteistyötä Hopoti Software Oy:n kanssa palvelun kehittämisessä ja uskomme, että se tulee helpottamaan talliyrittäjän arkea huomattavasti. Maksuturva on myös Suomen Ratsastajainliiton monivuotinen yhteistyökumppani ja tiesimme, että Maksuturvalta palveluun saadaan sen tarpeita vastaava maksuratkaisu”, kertoo Suomen Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall.

Ratsastajat ovat pitkään toivoneet palvelua, jossa tunnit tai kausikortit voisi varatessaan myös maksaa, joten Hopoti on ollut odotettu palvelu. Maksaminen onkin yksi Hopotin keskeisimmistä ominaisuuksista: Maksuturvan kautta palveluun on saatu käyttöön kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki- ja korttimaksut sekä Erämaksu, jolla on potentiaalia mullistaa täysin tallien myyntimäärät, kun tallien ei tarvitse enää itse hoitaa laskutusta ja ratsastajat saavat joustavuutta maksamiseen. Lisäksi Hopotissa on mahdollista seurata kehitystään ratsastajana ja hyödyntää jatkossa erilaisia sosiaalisia ominaisuuksia, kuten blogeja, ryhmiä ja kuvien jakamista. Tärkeänä ominaisuutena on myös se, että Hopotin kautta ratsastaja voi löytää itselleen sopivan tallin tai kurssin ympäri Suomen, mikä tekee tuntien ja kurssien ostamisesta huomattavasti entistä helpompaa.

”Maksuturvan tarjoama maksutapavalikoima, mahdollisuus tilittää maksu usealle osapuolelle ja edellytykset räätälöinnille ovat ainutlaatuiset suomalaisilla markkinoilla. Maksuturvalta saimme sellaisen maksupalvelun, joka kokonaisuutena sopii parhaiten Hopotin palveluun. Maksuturva pystyi räätälöimään juuri meille sopivan ratkaisun. Uskomme, että Maksuturva kykenee jatkossa tuottamaan meille palveluja myös kattavammin Euroopassa”, kertoo Hopoti Software Oy:n myyntijohtaja Ville Salonen.

Hopoti-palvelun pilotointi toteutettiin syksyllä 2017 ja jo nyt sivuilla on keskimäärin 700 kävijää päivässä, mikä kertoo paitsi suuresta käyttöasteesta niin myös kasvavasta mielenkiinnosta palvelua kohtaan. Palvelua kehitetään jatkuvasti vastaamaan ratsastajien ja tallien tarpeita. Palvelu on hiljattain avattu kaikille ja palveluun voivat nyt rekisteröityä tallit ja ratsastajat ympäri Suomen. Ulkomaille laajentuminenkin on jo käynnissä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Konsta Karvinen 
Director, DevOps
Maksuturva Group Oy 
+358 40 502 0826 
konsta.karvinen@maksuturva.fi

Ville Salonen 
Myyntijohtaja
Hopoti Software Oy
+358 44 242 0690 
ville.salonen@hopoti.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Maksuturva Group Oy
Maksuturva Group Oy
Keilaranta 5
02150 Espoo

09 321 3300, info@maksuturva.fihttp://www.maksuturva.fi

Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva älykkääseen maksamiseen erikoistunut, kansainvälisesti toimiva maksulaitos ja PCI DSS -sertifioitu maksupalveluntarjoaja. Yhtiön asiakkaisiin lukeutuvat mm. Zalando, Olympiakomitea, Hobby Hall, Reima, Neste ja Kotipizza. Maksupalveluiden teknisestä toteutuksesta vastaa oma erillinen ICT-palveluyhtiö, Maksuturva ICT Services Oy, yhdessä sertifioitujen palveluntarjoajien kanssa. www.maksuturva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maksuturva Group Oy

Nu kan betalningar och bokningar göras i ett nytt bokningssystem som gör hästföretagarens processer elektroniska - Maksuturva Group Oy och Hopoti Software Oy inledde samarbete23.10.2017 13:19Tiedote

Två innovativa aktörer slår ihop sina krafter– Maksuturva Group Oy, ett betalinstitut som är specialiserat på intelligenta betallösningar och Hopoti Software Oy inledde samarbete under våren 2017. Maksuturva Group Oy levererar en skräddarsydd betallösning till Hopoti Software Oy:s nyutvecklade online-plattform som smidigt förenar ryttare och stall.

MARKNADSDOMSTOLEN: STATSKONTORET GICK LAGSTRIDIGT TILL VÄGA VID KONKURRENSUTSÄTTNINGEN AV NÄTBETALNINGAR1.8.2017 08:45Tiedote

Maksuturva Group Ab anförde 24.10.2016 besvär hos marknadsdomstolen med anledning av att Statskontoret i samband med konkurrensutsättningen av den offentliga upphandlingen av nätbetalningar hade förfarit i strid med upphandlingslagen. Marknadsdomstolen har nu i sitt beslut 4.7.2017 konstaterat att Statskontorets förfarande stred mot upphandlingslagen när ämbetsverket i sin anbudsförfrågan inte lämnade tillräcklig information om upphandlingens omfattning samt vilka enheter som möjligtvis kommer att tillämpa den. Marknadsdomstolens beslut grundar på högsta förvaltningsdomstolens årsboksbeslut 17.11.2016, där KL-Kuntahankinnat Oy konkurrensutsatte sjukvårdsartiklar inom hälso- och sjukvården i och för gemensam upphandling för hela Finland.

MARKKINAOIKEUS: VALTIOKONTTORI TOIMI VERKKOMAKSAMISTA KOSKEVASSA KILPAILUTUKSESSA LAINVASTAISESTI1.8.2017 08:45Tiedote

Maksuturva Group Oy valitti viime syksynä 24.10.2016 markkinaoikeuteen hankintalain vastaisesta menettelystä Valtiokonttorin verkkomaksamista koskevassa julkisessa hankinnassa. Markkinaoikeuden 4.7.2017 antamassa päätöksessä on todettu, että Valtiokonttori on menetellyt vastoin hankintalakia, kun se ei antanut verkkomaksamista koskevassa tarjouspyynnössään tarjouksen jättämiseksi riittäviä tietoja hankinnan laajuudesta ja siihen mahdollisesti liittyvistä käyttäjäorganisaatioista. Markkinaoikeuden tekemä päätös pohjautuu korkeimman hallinto-oikeuden 17.11.2016 antamaan vuosikirjaratkaisuun, jossa KL-Kuntahankinnat Oy kilpailutti terveydenhuollon hoitotarvikkeiden yhteishankinnan koko Suomen osalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme