Maksuturva Group Oy

Uusi varausjärjestelmä sähköistää talliyritysten toiminnan ja varausten maksamisen - Maksuturva Group Oy ja Hopoti Software Oy aloittivat yhteistyön

Jaa

Kaksi innovatiivista yritystä yhteistyöhön – Maksuturva Group Oy tarjoaa räätälöidyn maksuratkaisun Hopoti Software Oy:n kehittämään täysin uudenlaiseen ratsastajat ja tallit yhdistävään varausjärjestelmään ja ratsastuksen sosiaaliseen alustaan.

Älykkäisiin maksuratkaisuihin erikoistunut maksulaitos Maksuturva Group Oy ja Hopoti Software Oy aloittivat yhteistyön keväällä 2017. Hopoti Software Oy on kehittänyt yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton kanssa ratsastustalleille suunnatun ainutlaatuisen varausjärjestelmän ja ratsastuksen sosiaalisen alustan. Maksuturva on ollut perustamisestaan saakka edelläkävijä omalla alallaan, joten oli luonnollista, että kaksi innovatiivista yritystä aloittivat yhteistyön tavoitteenaan tarjota asiakkaille edistyksellistä palvelua.

”Innostuimme Maksuturvassa ajatuksesta heti. Hopotilla on tehty hienoa työtä hyvän palvelun luomiseksi ja olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mukana tämän edistyksellisen palvelun alkutaipaleella. Uskomme, että palvelulla on kaikki mahdollisuudet kehittyä Suomen ja Euroopan johtavaksi palveluksi omalla alallaan”, sanoo Maksuturvan Director DevOps ja perustaja Konsta Karvinen.

Hopoti-palvelussa ratsastustallit voivat myydä yksittäisiä tunteja, kursseja tai kausikortteja. Palvelu ei kuitenkaan ole pelkkä varausjärjestelmä, vaan Hopotin kautta tallit voivat muun muassa hallinnoida ja suunnitella hevosten käyttöä, seurata myyntiä ja tilastoja sekä saada raportit kirjanpitoon sen lisäksi, että tallin asiakkaat voivat maksaa tunnit, kurssit tai kausikortit heti varausta tehdessään. Näin kattavaa järjestelmää ei tiettävästi ole Suomessa eikä maailmalla aiemmin toteutettu. Osittaisia palveluita maailmaltakin löytyy, mutta Hopotissa onnistuu koko prosessin hallinnointi ja lisäksi vielä netissä, ilman että käyttäjän tarvitsee ladata laitteelleen erillistä ohjelmistoa. Palvelun perusideaa voitaisiin hyödyntää monenlaisissa palveluissa.

”Tallien asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet ja yksilöllisyys näkyy yhä enemmän tämän päivän toiminnassa. Suomen Ratsastajainliitto on tehnyt läheistä yhteistyötä Hopoti Software Oy:n kanssa palvelun kehittämisessä ja uskomme, että se tulee helpottamaan talliyrittäjän arkea huomattavasti. Maksuturva on myös Suomen Ratsastajainliiton monivuotinen yhteistyökumppani ja tiesimme, että Maksuturvalta palveluun saadaan sen tarpeita vastaava maksuratkaisu”, kertoo Suomen Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall.

Ratsastajat ovat pitkään toivoneet palvelua, jossa tunnit tai kausikortit voisi varatessaan myös maksaa, joten Hopoti on ollut odotettu palvelu. Maksaminen onkin yksi Hopotin keskeisimmistä ominaisuuksista: Maksuturvan kautta palveluun on saatu käyttöön kaikki suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankki- ja korttimaksut sekä Erämaksu, jolla on potentiaalia mullistaa täysin tallien myyntimäärät, kun tallien ei tarvitse enää itse hoitaa laskutusta ja ratsastajat saavat joustavuutta maksamiseen. Lisäksi Hopotissa on mahdollista seurata kehitystään ratsastajana ja hyödyntää jatkossa erilaisia sosiaalisia ominaisuuksia, kuten blogeja, ryhmiä ja kuvien jakamista. Tärkeänä ominaisuutena on myös se, että Hopotin kautta ratsastaja voi löytää itselleen sopivan tallin tai kurssin ympäri Suomen, mikä tekee tuntien ja kurssien ostamisesta huomattavasti entistä helpompaa.

”Maksuturvan tarjoama maksutapavalikoima, mahdollisuus tilittää maksu usealle osapuolelle ja edellytykset räätälöinnille ovat ainutlaatuiset suomalaisilla markkinoilla. Maksuturvalta saimme sellaisen maksupalvelun, joka kokonaisuutena sopii parhaiten Hopotin palveluun. Maksuturva pystyi räätälöimään juuri meille sopivan ratkaisun. Uskomme, että Maksuturva kykenee jatkossa tuottamaan meille palveluja myös kattavammin Euroopassa”, kertoo Hopoti Software Oy:n myyntijohtaja Ville Salonen.

Hopoti-palvelun pilotointi toteutettiin syksyllä 2017 ja jo nyt sivuilla on keskimäärin 700 kävijää päivässä, mikä kertoo paitsi suuresta käyttöasteesta niin myös kasvavasta mielenkiinnosta palvelua kohtaan. Palvelua kehitetään jatkuvasti vastaamaan ratsastajien ja tallien tarpeita. Palvelu on hiljattain avattu kaikille ja palveluun voivat nyt rekisteröityä tallit ja ratsastajat ympäri Suomen. Ulkomaille laajentuminenkin on jo käynnissä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Konsta Karvinen 
Director, DevOps
Maksuturva Group Oy 
+358 40 502 0826 
konsta.karvinen@maksuturva.fi

Ville Salonen 
Myyntijohtaja
Hopoti Software Oy
+358 44 242 0690 
ville.salonen@hopoti.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Maksuturva Group Oy
Maksuturva Group Oy
Keilaranta 5
02150 Espoo

09 321 3300, info@maksuturva.fihttp://www.maksuturva.fi

Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva älykkääseen maksamiseen erikoistunut, kansainvälisesti toimiva maksulaitos ja PCI DSS -sertifioitu maksupalveluntarjoaja. Yhtiön asiakkaisiin lukeutuvat mm. Zalando, Olympiakomitea, Hobby Hall, Reima, Neste ja Kotipizza. Maksupalveluiden teknisestä toteutuksesta vastaa oma erillinen ICT-palveluyhtiö, Maksuturva ICT Services Oy, yhdessä sertifioitujen palveluntarjoajien kanssa. www.maksuturva.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maksuturva Group Oy

Mobiilimaksamisen kasvu jatkuu – Maksuturva Group Oy ja Pivo yhteistyöhön17.7.2018 10:44Tiedote

LEHDISTÖTIEDOTE 17.7.2018. Mobiilimaksaminen on yleistynyt suomalaisessa verkkokaupassa vauhdilla: jo lähes kolmasosa verkko-ostoista tehdään mobiilisti. Suomi on ollut jäljessä mobiilimaksamisessa, mutta kehitys on lähiaikoina ollut positiivista, kun yhä useammat toimijat ovat huomanneet mobiilimaksamisen suosion kasvun. Maksamisen ratkaisujen edelläkävijänä tunnettu Maksuturva Group Oy on solminut yhteistyö- ja jakelusopimuksen OP Ryhmään kuuluvan Pivo Wallet Oy:n kanssa.

Mobile Payments Rise in Popularity – Maksuturva Group and Pivo have started a collaboration17.7.2018 10:44Tiedote

PRESS RELEASE 17.7.2018. Mobile payments continue to rise in popularity in Finland: almost a third of all online purchases are made with a mobile device. Mobile payments have not been as popular in Finland as what they are in the Nordics overall, but a significant positive trend can be seen as more and more actors have noticed the rise in popularity for mobile payments. Maksuturva Group Ltd, known as a pioneer when it comes to payment solutions, has made a collaboration and distribution agreement with OP Group’s Pivo Wallet.

Mobilbetalningarnas popularitet fortsätter att öka – Maksuturva Group Ab och Pivo har inlett samarbete17.7.2018 10:43Tiedote

PRESSMEDDELANDE 17.7.2018. Antalet mobilbetalningar ökar på näthandelsbranschen i Finland med en markant takt: redan närmare en tredjedel av uppköpen online görs via mobilen. I övriga Norden har antalet mobilbetalningar ökat kraftigt redan under en längre tid - nu har utvecklingen också nått Finland, då allt fler aktörer märkt det växande intresset för mobilbetalningar. Pionjären för betalningslösningar, Maksuturva Group Ab, har nu gjort ett samarbets- och distributionskontrakt med OP-gruppens Pivo Wallet Ab.

Svea Ekonomi vahvistaa kyvykkyyttään verkkokauppa-alalla ostamalla suomalaisen maksulaitoksen Maksuturvan14.5.2018 12:35Tiedote

Svea Ekonomi AB (Svea) on tehnyt sopimuksen Maksuturva Group Oy:n ja Maksuturva ICT Services Oy:n (yhdessä Maksuturva) osakkeiden ostamisesta. Ruotsin Solnassa pääkonttoria pitävä Svea ostaa 90 prosenttia Maksuturvan osakkeista yrityksen sijoittajilta ja yritysjohdolta. 10 prosenttia osakkeista jää Espoossa pääkonttoria pitävän Maksuturvan yritysjohdon omistukseen. Yrityskauppa edellyttää Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntää.

Svea Ekonomi stärker sin kompetens på e-handelsbranschen genom att förvärva det finländska betalningsinstitutet Maksuturva14.5.2018 12:35Tiedote

Svea Ekonomi AB (Svea), med huvudkontor i Solna, Sverige, har ingått avtal om att förvärva 90 % av aktierna i Maksuturva Group Ab och Maksuturva ICT Services Ab (tillsammans Maksuturva), av investerare och företagsledningen. De resterande 10 % av aktierna i Maksuturva, med huvudkontor i Esbo, Finland, kommer fortsättningsvis att ägas av ledningen. Förvärvet bör godkännas av Finansinspektionen i Finland.

Svea Ekonomi strengthens its e-commerce capability by acquiring Maksuturva, a Finnish payment institution14.5.2018 12:35Tiedote

Svea Ekonomi AB (Svea), with headquarters in Solna, Sweden, has entered into an agreement to acquire 90% of the shares of Maksuturva Group Oy and Maksuturva ICT Services Oy (together Maksuturva), with headquarters in Espoo, Finland, from investors and management. 10% of the shares will continue to be held by Maksuturva’s management. The acquisition is pending approval by the Finnish Financial Supervisory Authority.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme