Asuntosäätiö

Uusia asumisoikeuskoteja valmistui Vantaan Kivistöön

Jaa
Asuntosäätiön uudet asumisoikeusasunnot ovat valmistuneet Vantaan Kivistöön, Spinellipolku 3:een. Asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin tällä viikolla.

Muodoltaan silitysrautaa muistuttavassa tiilitalossa on yhteensä 58 asumisoikeusasuntoa, jotka sijoittuvat kahdeksaan asuinkerrokseen. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen tilaviin perheasuntoihin. Osassa huoneistoja on koko asunnon levyiset, lasitetut parvekkeet. Muissa asunnoissa valoisuutta lisäävät ranskalaiset parvekkeet.

Talon yhdeksännessä kerroksessa sijaitsevat asukkaiden yhteiset kerhotilat sekä kaksi saunaa upeine näkymineen. Pyykkitupa ja kuivaushuoneet sekä irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Asukkaille varatut 29 autopaikkaa sijaitsevat viereiselle tontille valmistuvassa pysäköintihallissa.

Spinellipolku 3:een rakennettu talo lisää Asuntosäätiön asuntotarjontaa Kivistössä, jossa sillä on entuudestaan yksi asumisoikeuskohde ja yksi vuokrakohde. Kohteen rakentajana on toiminut Fira Oy, ja suunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme lähes 18 000 kotia 32 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli lähes 200 miljoonaa euroa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

asuntosaatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Asuntosäätiön rakennuttamalle asumisoikeuskohteelle erinomaiset hiilijalanjälkitulokset15.11.2022 08:00:00 EET | Tiedote

Espoon Karakallioon valmistunut Asuntosäätiön asumisoikeustalo on yksi kolmen kerrostalon kokonaisuudesta, jotka kaikki ylsivät erinomaisiin hiilijalanjälkituloksiin. Tuoreet laskelmat osoittavat, että talojen elinkaaren aikaiset päästöt jäivät reilusti alle hankkeelle asetetun hiilijalanjälkitavoitteen. Hanke toteutettiin yhteistyössä Espoon Asuntojen ja NCC:n kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme