Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uusia kuntosaliryhmiä ja lempeää pilatesta: kevään ryhmäliikuntatunnit alkavat viikolla 2!

Jaa

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden monipuoliset liikuntaryhmät käynnistyvät maanantaina 9.1.2023. Kaikkiin liikuntaryhmiin voi osallistua edullisella liikuntakortilla.

Kevään 2023 uutuutena tarjolla on lisää kuntosaliryhmiä kaikenikäisille sekä lempeää pilatesta. Tuntivalikoimassa on myös muun muassa gymstickiä, kahvakuulaa, kuntopiiriä, venyttelyä ja zumbaa.

Terveysliikuntaryhmiä on tarjolla maanantaista torstaihin kaiken kuntoisille miehille ja naisille. Katso kaikki aikataulut: www.vaasa.fi/ryhmaliikunta

Liikuntaryhmiin voi osallistua ostamalla liikuntakortin. Kortti maksaa 56 € euroa ja se on voimassa koko kevätkauden. Eläkeläisille, työttömille ja opiskelijoille hinta on 43 € / kausi. Kortteja myydään Vaasan uimahallin kassalla, kansalaisinfossa ja Vähänkyrön yhteispalvelupisteessä.

Soveltavaa liikuntaa erityisryhmille

Liikuntapalvelut järjestää myös soveltavan liikunnan ryhmiä. Soveltava liikunta on suunnattu niille, joilla on sairauden, vamman tai toimintarajoitteisuuden vuoksi vaikeuksia harrastaa riittävästi liikuntaa ja käyttää yleisiä liikuntapalveluja.

Kohderyhmää ovat myös ne henkilöt, joille liikunnalla on erityistä terveydellistä ja kuntouttavaa merkitystä.

Katso kaikki soveltavan liikunnan ryhmäliikuntatunnit: www.vaasa.fi/soveltava-liikunta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liikuntapalveluvastaava Siv Aro, puh. 040 721 9760, siv.aro@vaasa.fi

Vastaava liikunnanohjaaja Theresa Ditzler, puh. 0400 983 993, theresa.ditzler@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme