Assemblin Oy

Uusia osaajia Assemblinille

Jaa

Assemblinin Helsingin Teknisiin Palveluihin, Automaatiohuoltoon, Automaatiourakointiin ja Turun Talotekniikkaurakointiin ja Energiatehokkuuspalveluihin on nimitetty uusia huippuosaajia.

Ohjelmisto-suunnittelija Raafael Keikko (s. 1982) on nimitetty Assemblinin rakennusautomaatio-urakointiin projekti-ohjelmoitsijaksi. Keikko työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 19.3.2018. Aikaisemmin Keikko on työskennellyt muun muassa Caverion Oyj:ssä ja Datafactory Oy:ssä.

Automaatioinsinööri Vesa Haverinen (s. 1966) on nimitetty Assemblinin rakennusautomaatiohuoltoon huoltoinsinööriksi. Haverinen työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 29.1.2018. Haverinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa AET-Automaatio Oy:ssä.

Jukka Karjalainen (s. 1971) on nimitetty Assemblinin Teknisiin Palveluihin huoltopäälliköksi. Karjalaisen vastuualueina ovat Assemblinin kylmä-palveluiden huoltopäällikön tehtävät Karjalainen on aloittanut tehtävässään 26.3.2018 Helsingin toimipisteessä. Karjalainen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Lassila & Tikanoja Oyj:ssä.

LVI-insinööri Iida Päivömaa (s. 1991) on nimitetty LVI-asiantuntijaksi Assemblinin Talotekniikkaurakointiin ja Energiatehokkuuspalveluihin. Päivömaa työskentelee Assemblinin Turun toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 16.4.2018. Päivömaa on aikaisemmin työskennellyt muun muassa KnowTek Oy:ssä ja tällä hetkellä hän suorittaa Tampereen teknillisessä yliopistolla Energiatekniikan diplomi-insinöörin tutkintoa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Raafael Keikko
Raafael Keikko
Lataa
Jukka Karjalainen
Jukka Karjalainen
Lataa
Iida Päivömaa
Iida Päivömaa
Lataa
Vesa Haverinen
Vesa Haverinen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme