Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uusia päiväkotipaikkoja Pukinjärvelle ja Vöyrinkaupungille

Jaa

Vaasaan saadaan uusia päivähoitopaikkoja tammikuussa 2019. Pukinjärvellä avataan uusi yksityinen Pilke Pikkuponin päiväkoti, ja Steiner-päiväkoti Tiitiäinen aloittaa Vöyrinkaupungilla uuden ryhmän alle 3-vuotiaille lapsille. Paikat kaikkiin uusiin ryhmiin ovat nyt haettavissa.

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen

Pukinjärvellä osoitteessa Ratsutie 11 aukeaa tammikuussa uusi Pilke Pikkuponin päiväkoti, joka toimii palvelusetelipäiväkotina. Palvelusetelipäiväkodit ovat yksityisiä päiväkoteja, jotka Vaasan kaupunki on hyväksynyt palveluntuottajiksi.

Päiväkodissa on yksi lapsiryhmä alle 3-vuotiaille ja kolme lapsiryhmää 3–5–vuotiaille lapsille. Pilke Pikkuponi on suomenkielinen päiväkoti, jossa lapset saavat tutustua myös englannin kieleen esimerkiksi leikkien ja lorujen avulla.

Steiner–pedagogiikkaa toteuttavassa päiväkoti Tiitiäisessä aloittaa toimintansa uusi ryhmä alle 3-vuotiaille lapsille 7.1.2019. Pienten lasten ryhmä sijaitsee Vöyrinkaupungilla osoitteessa Kalastajankatu 14. Samaan juuri remontoituun kiinteistöön muuttaa myös Vaasan Rudolf Steiner -koulu kevään 2019 aikana. Päiväkoti Tiitiäinen siirtyy palvelusetelipäiväkodiksi 1.1.2019 alkaen.

Uusia varhaiskasvatuspaikkoja voi hakea täyttämällä palvelusetelihakemuksen, johon löytyy linkki osoitteesta www.vaasa.fi/palveluseteli-varhaiskasvatuksessa.

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö Merja Martin, Vaasan kaupunki, puh. 0400 690 010, merja.martin@vaasa.fi

Pilke Pikkuponin päiväkoti, aluejohtaja Jenni Mäkelä, puh. 040 457 0564, jenni.makela@pilkepaivakodit.fi

Steiner-päiväkoti Tiitiäinen, päiväkodin johtaja Jukka Ketola, puh. 050 530 3876, jukkaketola@netikka.fi

Kuvat

Kuva: Mikael Matikainen
Kuva: Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme