Assemblin Oy

Uusia tekijöitä Assemblinille

Jaa

Assemblinin rakennusautomaatiourakointiin ja -huoltoon on nimitetty uusia osaajia.

Patrik Soljasalo (s. 1990) on nimitetty Assemblinin Helsingin toimipisteeseen huoltoinsinööriksi. Soljasalo on aloittanut 1.9.2017 ja hän työskentelee Assemblinin rakennusautomaatioyksikössä. Aikaisemmin Soljasalo on työskennellyt rakennusalalla konsulttina.

Matias Elfving (s. 1991) on nimitetty Assemblinin Helsingin toimipisteeseen huoltoinsinööriksi 1.11.2017. Elfving työskentelee Assemblinin rakennusautomaatioyksikössä. Ennen Assemblinia hän on työskennellyt Fidelix Oy:ssä.

Antti Rantalainen (s.1992) on nimitetty Assemblinin Helsingin toimipisteeseen projektisuunnittelijaksi 4.12.2017 alkaen. Rantalainen työskentelee rakennusautomaatioyksikössä. Rantalaisella on kokemusta sähkö- ja automaatioasennuksista talotekniikasta teollisuuteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusautomaatiourakointi
Etelä-Suomi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

Kuvat

Lataa
Antti Rantalainen
Antti Rantalainen
Lataa
Matias Elfving
Matias Elfving
Lataa
Patrik Soljasalo
Patrik Soljasalo
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme