Assemblin Oy

Uusia tekijöitä Assemblinille

Jaa

Assemblinin Helsingin Automaatiourakointiin ja Talotekniikkaurakointiin on nimitetty uusia huippuosaajia.

Jaakko Liukkonen (s.1993) on nimitetty Assemblin Talotekniikkaurakointiin IV-projektihoitajaksi. Liukkonen työskentelee Assemblinin Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 27.8.2018. Liukkonen on aikaisemmin työskennellyt ilmanvaihtoasentajana ja työnjohtajana. Assemblinilla hän vastaa ilmanvaihtoprojektien projektihoitotehtävistä.

DI Päivi Rintamäki (s. 1962) on nimitetty Assemblin Rakennusautomaatiourakointiin projekti-insinööriksi. Rintamäki työskentelee Assemblinin Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 20.8.2018. Rintamäki on aikaisemmin työskennellyt Valmet Technologies Oy:ssä automaatiosuunnittelijana. Rintamäki työskentelee rakennusautomaatioprojektien parissa automaatiosuunnittelijana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Päivi Rintamäki
Päivi Rintamäki
Lataa
Jaakko Liukkonen
Jaakko Liukkonen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme