Assemblin Oy

Uusia tekijöitä Assemblinille

Jaa

Assemblin on nimittänyt uusia huippuosaajia teknisiin palveluihin, rakennusautomaatiourakointiin ja talotekniikkaurakointiin.

Kai Niskanen (s. 1977) on nimitetty Assemblinin Teknisiin Palveluihin Kiinteistö- ja henkilöturvallisuus-yksikköön huoltopäälliköksi. Niskanen on aloittanut tehtävässään 25.10.2018 ja hän työskentelee Helsingin toimipisteessä. Niskasen vastuualueina ovat sprinklerijärjestelmien huollot ja asennukset. Niskanen on työskennellyt sprinklereiden parissa yli 20 vuotta muun muassa Are Oy:llä, Lassila & Tikanoja Oyj:ssä ja ISS Palvelut Oy:ssä.

Blom Mira (s. 1990) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin projektihoitajaksi. Blom työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 29.10.2018. Blom on aikaisemmin työskennellyt Caverion Suomi Oy:ssä rakennusautomaatiotehtävissä projektisuunnittelijana.

Insinööri (AMK) Tero Perälä (s. 1986) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin projektihoitajaksi. Perälä työskentelee Helsingin sähköurakoinnissa ja hän on aloittanut tehtävässään 1.11.2018. Perälä on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Granlund Oy:ssä suunnittelijana ja valvojana.

Jukka-Pekka Tauriala (s. 1986) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin projektihoitajaksi. Tauriala työskentelee Helsingin sähköurakoinnissa ja hän on aloittanut tehtävässään 1.11.2018. Aikaisemmin Tauriala on työskennellyt muun muassa Schneider Electric Finland Oy:ssä.

Anton Holm (s. 1992) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin tarjouslaskijaksi. Holm työskentelee Helsingin toimipisteessä sähköurakoinnin laskennan parissa. Holm on aikaisemmin työskennellyt muun muassa SIR-Sähkö Oy:ssä sähkösuunnittelijana.

Automaatioinsinööri Teemu Miilumäki (s. 1993) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin projekti-insinööriksi. Miilumäki on aloittanut tehtävässään 5.11.2018 ja hän työskentelee suunnittelutehtävien parissa Helsingin toimipisteessä. Miilumäki on aikaisemmin työskennellyt muun muassa KNX-Taloautomaatio Oy:ssä sähkö- ja automaatiosuunnittelijana.

Tapio Rauma(s. 1970) on nimitetty Assemblinin Tornion Teknisiin Palveluihin aluepäälliköksi. Rauma on aloittanut tehtävässään 5.9.2018. Raumalla on pitkäaikainen kokemus sähköasennusprojekteista muun muassa oman yrityksensä kautta sekä YIT Kiinteistötekniikka Oy:ssä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Anton Holm
Anton Holm
Lataa
Kai Niskanen
Kai Niskanen
Lataa
Mira Blom
Mira Blom
Lataa
Tapio Rauma
Tapio Rauma
Lataa
Jukka-Pekka Tauriala
Jukka-Pekka Tauriala
Lataa
Tero Perälä
Tero Perälä
Lataa
Teemu Miilumäki
Teemu Miilumäki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 700 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme