BDO Oy

Uusia tilintarkastus- ja muita talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluja Satakunnan alueen yrityksille – BDO tuo kansainvälisen verkoston laajan osaamisen satakuntalaisten yritysten saataville

Jaa

BDO on syyskuun alussa laajentanut toimintaansa Satakunnassa ja avannut uudet toimistot Poriin ja Raumalle. Voimakkaasti kasvava BDO on viidenneksi suurin tilintarkastusta ja talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluja tarjoava organisaatio sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti.

Uusien toimistojen toiminta pohjautuu vankalle paikallistuntemukselle. Porissa BDO on ostanut tilintarkastusyritys M. Rehula Oy:n liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä yli 35 vuoden kokemuksen omaava HT Martti Rehula sekä muu M. Rehula:n henkilöstö on siirtynyt BDO:n palvelukseen.

- Arvostamme erittäin paljon Martti Rehulan asiantuntemusta. Yhteistyömme antaa toiminnallemme vahvan perustan Porin seudulla, sanoo BDO:n tilintarkastuksen liiketoimintajohtaja, partner, JHT, HT Minna Ainasvuori.

- Toimintamme lähtökohtina ovat asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen sekä lisäarvon tuottaminen lakisääteisten tilintarkastuspalveluiden ohella. Liiketoimintakaupan myötä saamme taaksemme isomman yhtiön tuen. Panostamme jatkossakin henkilökohtaisen asiakassuhteen luomiseen sekä uusien että nykyisten asiakkaiden kohdalla, sanoo Porin toimiston vetäjänä aloittava Martti Rehula.

BDO:n Rauman toimisto jatkaa perinteikkään tilintarkastustoimiston työtä 

Raumalla BDO jatkaa raumalaisten yrittäjien hyvin tunteman tilintarkastustoimiston Ajado Oy:n työtä tutussa toimistossa Rauman torin kupeessa. 

- Asiakkaamme saavat jatkossakin palvelua joustavasti paikallisilta asiantuntijoilta, minkä lisäksi he saavat helposti asiantuntojaverkostoltamme tukea esimerkiksi verotukseen tai yrityksen kasvuun liittyvissä asioissa, kertoo Rauman toimiston vetäjä JHT, HT Aino Lepistö.

Liiketoiminnan laajentumisen myötä BDO:lle siirtyy merkittävä määrä asiakkuuksia Satakunnan alueella.

 - Liiketoimintakauppa Porissa ja merkittävä laajentumisemme Raumalle ovat osa kasvustrategiaamme. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme kautta Suomen, ja tarjota yhä suuremmalle joukolle poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua ja monipuolista osaamista, jatkaa Minna Ainasvuori.

BDO avaa syksyn aikana uudet toimistot myös Rovaniemelle ja Lappeenrantaan.

Yhteyshenkilöt

Minna Ainasvuori
Tilintarkastuksen liiketoimintajohtaja, JHT, HT, Partner
040 719 5597
minna.ainasvuori@bdo.fi

Hannu Laurila
Lounais-Suomen aluejohtaja, JHTT
050 348 6217
hannu.laurila@bdo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BDO Oy
BDO Oy
Vattuniemenranta 2
00210 HELSINKI

020 743 2920http://www.bdo.fi

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme 162 maassa yli 74 000 asiantuntijamme voimin, Suomessa meitä on lähes 200.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BDO Oy

Pääomasijoittajat uskovat ohjelmistoalan yrityksiin: Kymmenen seikkaa, mitkä pääomasijoittajaa etsivän yrityksen tulee ottaa huomioon4.3.2019 10:41:20 EETTutkimus

Yksityisillä pääomasijoitusyhtiöillä on runsaasti kiinnostusta ja suuria odotuksia ohjelmistoalan yrityksiä kohtaan. Peräti 92% teknologiayhtiöihin keskittyvistä pääomasijoittajista odottavat portfolioittensa arvon kasvavan tulevina vuosin, ja 67% pääomasijoittajista mainitsevat teknologian alana, jolla myös yritysten arvon uskotaan kasvavan seuraavan 12 kuukauden aikana. Tiedot käyvät ilmi BDO:n vuosittain tekemän kansainvälisen Private Equity Perspective Survey -kyselyn tuloksista. Guide for software companies being acquired by Private Equity -oppaaseemme on koottu 10 keskeistä tekijää ohjelmistoalan yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet joko myymään tai houkkuttelemaan investointeja pääomasijoittajilta.

Talousjohtajan kybertuvallisuuden TOP10 – Mitä talousjohtajan tulee vähintään tietää kyberturvallisuudesta?22.10.2018 14:42:43 EESTTiedote

Talouden ja hallinnon asiantuntijaorganisaatio BDO on tämän vuoden aikana haastatellut satoja globaalien yritysten talousjohtajia kyberturvallisuuteen liittyen. Haastattelujen tulokset osoittavat selkeästi, että tietotaidon ja käytännön tekemisen välinen kuilu on monelle talousjohtajalle varsin turhauttava. Kuilun olemassaolo on ymmärrettävä, sillä suurin osa yritysten ylimmän johdon tai hallituksen jäsenistä ei ole koskaan saanut asianmukaista kyberturvallisuuskoulutusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme