Assemblin Oy

Uusia urapolkuja – Seppo Hyttinen rakennusautomaatioon tarjouslaskijaksi

Jaa

Automaatiotekniikan insinööri Seppo Hyttinen (s. 1962) on nimitetty Assemblinin tekniseksi asiantuntijaksi 22.1.2018 alkaen.

Automaatiotekniikan insinööri Seppo Hyttinen (s. 1962) on nimitetty Assemblinin tekniseksi asiantuntijaksi 22.1.2018 alkaen.  Suurimmaksi osaksi Seppo tulee työskentelemään Assemblinin rakennusautomaatiolaskennan  parissa Helsingin toimipisteessä. Hyttinen on aikaisemmin työskennellyt sähköasentajana useita vuosia, mutta vuonna 2010 hän lähti opiskelemaan aikuislukioon, jonka jälkeen hän suoritti myös automaatiotekniikan insinöörin opinnot.

- Sähköasentajanurani aikana sain kipinän uudestaan opiskelua kohtaan, jonka vuoksi päätin uudelleenkouluttautua automaation pariin. Odotan innolla tulevia vuosia Assemblinilla, toteaa Seppo Hyttinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Seppo Hyttinen rakennusautomaatioon tarjouslaskijaksi
Seppo Hyttinen rakennusautomaatioon tarjouslaskijaksi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme