Friday Labs

Uusin lisäys älykotiin – Tyylikäs Friday Lock -älylukko muuttaa puhelimen kotiavaimeksi

Jaa

Nopeasti kehittyvät digitaaliset tuotteet ja palvelut tekevät kodeista entistä älykkäämpiä ja helpottavat kuluttajien elämää. Uusi älylukko Friday Lock yhdistää huippulaadun, turvallisuuden, käyttömukavuuden ja tyylikkään muotoilun tuoden digitaalisuuden myös ulko-oveen.

Tanskalaisen Friday Labsin kehittämä Friday Lock digitalisoi oven käytön tehden arjesta monin tavoin sujuvampaa. Friday Lock muun muassa avaa oven automaattisesti kotiin tullessa ja lukitsee oven kotoa lähdettäessä. Se säästää aikaa avainten etsimiseltä ja mahdollistaa oven avaamisen esimerkiksi siivoojalle tai vieraille, vaikka et olisi itse kotona. Pieni, tyylikäs ja turvallinen älylukko toimii Bluetoothilla, Wi-Fi-yhteydellä sekä Apple HomeKitillä. Lukon ulkomuodon on suunnitellut kuuluisa tanskalainen arkkitehti Bjarke Ingels.

– Friday Lock on täysin uudenlainen älylukko – niin ulkonäöltään, turvallisuudeltaan kuin helppokäyttöisyydeltään. Se on kompaktin kokoinen, tiukimpien turvallisuusvaatimusten mukainen, tyylikäs ja helppo asentaa, sanoo Pohjoismaissa lukkoa jakelevan Playground-yrityksen toimitusjohtaja ja partneri Anders Dahl.

Avaa ovi kännykälläsi – itsellesi tai vieraillesi

Älylukon ja Friday Lock -sovelluksen avulla käyttäjä voi antaa muille pysyviä tai väliaikaisia kulkuoikeuksia, jolloin he pääsevät sisään omalla puhelimellaan. Oven voi avata myös kauempaa, jos haluaa päästää esimerkiksi naapurin käymään kotonaan – tai vaikkapa Airbnb-vieraan sisään. Friday Lock -sovellus ilmoittaa käyttäjälle kaikista oven avauksista ja sulkemisista.

– Friday Labs on kehittänyt tuotteen, joka helpottaa monen elämää. Se avaa oven automaattisesti Bluetoothin tai Wi-Fi:n avulla, kun lähestyt ovea, sekä mahdollistaa vaikkapa tavaralähetyksen vastaanottamisen, vaikka et itse olisi kotona. Friday Lockin käyttäminen on myös turvallisempaa kuin avainten antaminen muille, Dahl jatkaa.

Friday Lock on helppo asentaa, myös ilman ammattiapua. Se asennetaan oven sisään ja korvaa oven salvan. Näin myös avaimet toimivat edelleen normaalisti.

Tyylikkyys ja käytännöllisyys yhdessä paketissa

 Friday Labs on kehittänyt tuotteen yhteistyössä tanskalaisen BIG Ideas -yrityksen kanssa, joka on lukon tyylikkään skandinaavisen ilmeen takana. Lukko on saatavilla useissa eri väreissä, kuten teräksisenä tai kuparisena. Friday Lock erottuu muista myös pienellä ja näppärällä koollaan.

– On hienoa, että olemme saaneet arvostetun suunnittelijan mukaan tuotteen kehitykseen – se todella näkyy lukon laadussa, ulkonäössä ja helppokäyttöisyydessä. Kodeistamme tulee koko ajan älykkäämpiä, mutta kuluttajat eivät halua tinkiä trendikkäästä designista. Friday Lock on kätevä ja tyylikäs keino parantaa kodin turvallisuutta, Dahl sanoo.

Friday Lock -älylukot ovat saatavilla kaupoissa sekä verkkokaupassa. Jälleenmyyjiä voi tiedustella verkkosivuilla: http://www.fridaylabs.net/.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lars Krøldrup
Help PR
lars@help-pr.dk
+45 8174 0607

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Friday Labs on tanskalainen yritys, joka suunnittelee huolella mietittyjä, älykkäitä tuotteita helpottamaan kodin automaatiota. Tuotteissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja käytännöllisyys, jotka takaavat tuotteille miellyttävän käyttökokemuksen. Friday Labsin tiimillä on yhteensä 100 vuoden kokemus kuluttajaelektroniikan kehittämisestä. Lue lisää Friday Labsista täällä: https://www.fridaylabs.net/views/about.html

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.