Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uusix goes Kallio!

Jaa

Helsingin kaupungin kuntouttavan työtoiminnan yksikkö Uusix järjestää maaliskuussa 28.3. asti pop up -kaupan Kalliossa osoitteessa Porthaninkatu 11. Pop upissa on myynnissä uutuuksia Uusixin kierrätysdesign-valikoimasta, muun muassa uusi lastenvaatemallisto Uusix-mini. Myymälä on auki ti - pe klo 10 - 19 ja la klo 10 - 15.

Uusixilla työttömät helsinkiläiset voivat päivittää ja oppia uusia taitoja sekä löytää polkuja työelämään välittävässä ja oivaltavassa ilmapiirissä. Suurin osa Uusixin pajoilla valmistuvista tuotteista tehdään kierrätysmateriaaleista.

”Jokaisella meidän tuotteellamme on tarina, joka syntyy sekä käytetyistä materiaaleista että tuotteen tekijöistä”, kertoo Uusixin suunnittelija Heidi Mäkelä.

Pop up -tilassa järjestetään maaliskuun aikana työpajoja keskiviikkoisin klo 10 - 14. Työpajoihin voi tulla non stop -periaatteella tekemään muun muassa paperihelmiä, biopusseja, kortteja sekä virkkaamaan matonpaloja.

Lisätietoja

Suunnittelija Heidi Mäkelä
Puh. 050 402 0135
heidi.makela@hel.fi                                                 

Tiedottaja Eeva-Liisa Bahnaan
puh. 040 3341568
eevaliisa.bahnaan@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme