Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutelan koira-aitaus suljetaan väliaikaisesti turvallisuussyistä

5.7.2017 13:15 | Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Jaa

Uutelan uudesta koira-aitauksesta Vuosaaressa on löytynyt runsaasti lasinsiruja sekä jonkin verran metallijätettä. Koira-aitaus joudutaan sulkemaan, kunnes maaperä on saatu puhdistettua ja jätteiden alkuperä selvitettyä.

Lasi ja ruosteiset naulat ovat vaaraksi koirien terveydelle.

Kehotamme aitauksen käyttäjiä käyttämään toistaiseksi Uutelan vanhaa koira-aitausta osoitteessa Särkkäniemi. Nyt suljettava aitaus sijaitsee osoitteessa Tuonilmaisentie 6.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

projektipäällikkö
Tea Karjalainen
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 39451

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Kaupunkiympäristön toimiala
PL 1, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Teurastamo Jazz kruunaa heinäkuun18.7.2017 10:39Tiedote

Teurastamo Jazz – yksi Teurastamon kesän kohokohdista – valloittaa pihan lauantaina 22.7. klo 15–22. Koko perheen ilmaistapahtumassa pihalavan valtaa huikea esiintyjäkaarti, jota tähdittävät Jukka Perko & HERD, Heikki Sarmanto, Kalle Salonen Quartet sekä Linear John. Jazzpianisti Karri Luhtalan projekti Il Mondo Di Karri vierailee festareilla tuoden mukanaan kompin Roomasta ja nousevan napolilaislaulajan Laura Taglialatelan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme