Messukeskus

Uutta Gastrossa: Wine, Beer & Spirits

Jaa

Ruoka- ja ravintola-alan ammattilaisten Gastro Helsinki -tapahtuman uusi Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -alue kutsuu ravintoloitsijat, sommelierit, muut alkoholikaupan ammattilaiset sekä kaikki Gastron kävijät tutustumaan ja maistelemaan alkoholimaailman uutuuksia. Esillä on maahantuojien viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita, kotimaisten panimojen erikoisoluita sekä viskejä ja muita väkeviä. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.–16.3.2018.

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits esittelee viinimaahantuojia, joiden tarjonta on erityisesti suunnattu ravintoloille. Suurin osa esiteltävistä viineistä ei ole Alkon valikoimissa. Mukana tapahtumassa on kymmenen viinimaahantuojaa, muun muassa Tampereen Viinitukku, Vingruppen, Lindbohm Partners ja Britannian ja Espanjan suurlähetystöt. Britannian suurlähetystö esittelee trendikkäitä englantilaisia kuohuviinejä kahden eri tuottajan tiloilta ja Espanjan osastolla on mukana useita eri viini- ja sherrytiloja sekä artesaanioluita.

Erikoisoluet esittelyssä

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spiritsin oluttarjonta keskittyy erityisesti erikoisoluisiin. Suomalaisia pienpanimo-oluita esittelee kymmenen näytteilleasettajaa, muun muassa Fiskarsin, Honkavuoren ja Vakka-Suomen Panimot sekä Alberga Brewing Co., joka valmistaa vähägluteenisia oluita kaurasta ja rukiista. Artesaanilonkeroita on tarjolla muun muassa Ägräs panimolta ja Black Flag Beveragesilta.

Isoista panimoista mukana ovat Koff ja Hartwall, joka esittelee omia erikoisoluitaan uuden panimonsa valikoimista. Osastolla pääsee tutustumaan myös Hartwallin uusiin panimomestareihin, kiinnostaviin olut ja ruoka -makupareihin sekä hanalaiteuutuuksiin.

Väkevät osana Gastroa ensimmäisen kerran

Väkevistä juomista Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits esittelee erityisesti viskejä, ginejä ja vodkia. Interbrands tuo tapahtumaan uudistuneen Vana Tallinnin ja Crafter’sin ginit. Edrington Finland tuo osastolle the Macallan, Highland Park ja the Naked Grouse -viskit. Shaman Spirits tarjoaa lappilaista laatuvodkaa. Suppilogin osastolla on pienopanimotuotteiden lisäksi tarjolla JF-tradingin japanilaisia alkoholeja, kuten sakea.

Juomatietoutta tastingeissa

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits tarjoaa maistelun lisäksi myös aimo annoksen juomatietoutta. Maksuttomia tastingeja järjestetään muun muassa naturalviineistä sekä lasin vaikutuksesta viinin aromeihin. Ohjelmalavalla järjestetään mocktail-kisa, pubivisa ja musabingo. Tapahtuman oma DJ soittaa tunnettujen keittiöalan ammattilaisten omia soittolistoja.

Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018. Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spiritsin anniskelu tapahtuu maistelulipukkeilla, hinta 2,5 €/kpl. Alkoholikaupan ammattilaisille juomat anniskellaan vastikkeetta. Riedel Ouverture Red -maistelulasin vuokra 8 eur, josta palautettaessa takaisin 5 eur. Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits tehdään yhteistyössä Viinilehti Oy:n kanssa.

Kuvat

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään16.8.2018 14:00Tiedote

Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään. Uusi yhteistyösopimus kattaa vuodet 2019-2022, joiden aikana Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -suomenmestaruuskilpailut sekä Suomen Bocuse d’Or karsintakilpailut kilpaillaan Messukeskuksessa. Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada Bocuse d’Or Europe 2022 -kokkikilpailu Suomeen ja pidettäväksi Messukeskuksessa.

Kuka ansaitsee Rakkaudesta kirjaan -tunnustuksen vuonna 2018?2.8.2018 12:10Tiedote

Helsingin Kirjamessuilla jaetaan vuosittain Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto lukemisharrastuksen hyväksi tehdystä tärkeästä työstä. Palkinnon saaja voi olla yksityishenkilö tai yhteisö, joka on pitkään ja ansiokkaasti edistänyt lukemisharrastuksen ja kirjallisuuden asemaa tai muuten omalla toiminnallaan tehnyt kirjallisuutta tunnetuksi. Tunnustuksen saaja julkistetaan Helsingin Kirjamessujen avajaisissa 25.10.2018 nyt jo 18. kerran.

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme