Messukeskus

Uutta Gastrossa: Wine, Beer & Spirits

Jaa

Ruoka- ja ravintola-alan ammattilaisten Gastro Helsinki -tapahtuman uusi Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -alue kutsuu ravintoloitsijat, sommelierit, muut alkoholikaupan ammattilaiset sekä kaikki Gastron kävijät tutustumaan ja maistelemaan alkoholimaailman uutuuksia. Esillä on maahantuojien viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita, kotimaisten panimojen erikoisoluita sekä viskejä ja muita väkeviä. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.–16.3.2018.

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits esittelee viinimaahantuojia, joiden tarjonta on erityisesti suunnattu ravintoloille. Suurin osa esiteltävistä viineistä ei ole Alkon valikoimissa. Mukana tapahtumassa on kymmenen viinimaahantuojaa, muun muassa Tampereen Viinitukku, Vingruppen, Lindbohm Partners ja Britannian ja Espanjan suurlähetystöt. Britannian suurlähetystö esittelee trendikkäitä englantilaisia kuohuviinejä kahden eri tuottajan tiloilta ja Espanjan osastolla on mukana useita eri viini- ja sherrytiloja sekä artesaanioluita.

Erikoisoluet esittelyssä

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spiritsin oluttarjonta keskittyy erityisesti erikoisoluisiin. Suomalaisia pienpanimo-oluita esittelee kymmenen näytteilleasettajaa, muun muassa Fiskarsin, Honkavuoren ja Vakka-Suomen Panimot sekä Alberga Brewing Co., joka valmistaa vähägluteenisia oluita kaurasta ja rukiista. Artesaanilonkeroita on tarjolla muun muassa Ägräs panimolta ja Black Flag Beveragesilta.

Isoista panimoista mukana ovat Koff ja Hartwall, joka esittelee omia erikoisoluitaan uuden panimonsa valikoimista. Osastolla pääsee tutustumaan myös Hartwallin uusiin panimomestareihin, kiinnostaviin olut ja ruoka -makupareihin sekä hanalaiteuutuuksiin.

Väkevät osana Gastroa ensimmäisen kerran

Väkevistä juomista Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits esittelee erityisesti viskejä, ginejä ja vodkia. Interbrands tuo tapahtumaan uudistuneen Vana Tallinnin ja Crafter’sin ginit. Edrington Finland tuo osastolle the Macallan, Highland Park ja the Naked Grouse -viskit. Shaman Spirits tarjoaa lappilaista laatuvodkaa. Suppilogin osastolla on pienopanimotuotteiden lisäksi tarjolla JF-tradingin japanilaisia alkoholeja, kuten sakea.

Juomatietoutta tastingeissa

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits tarjoaa maistelun lisäksi myös aimo annoksen juomatietoutta. Maksuttomia tastingeja järjestetään muun muassa naturalviineistä sekä lasin vaikutuksesta viinin aromeihin. Ohjelmalavalla järjestetään mocktail-kisa, pubivisa ja musabingo. Tapahtuman oma DJ soittaa tunnettujen keittiöalan ammattilaisten omia soittolistoja.

Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018. Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spiritsin anniskelu tapahtuu maistelulipukkeilla, hinta 2,5 €/kpl. Alkoholikaupan ammattilaisille juomat anniskellaan vastikkeetta. Riedel Ouverture Red -maistelulasin vuokra 8 eur, josta palautettaessa takaisin 5 eur. Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits tehdään yhteistyössä Viinilehti Oy:n kanssa.

Kuvat

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Maatalouskonemessuilla hurjasti koneuutuuksia ja koeajoalue18.10.2018 12:40Tiedote

Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävät MaatalousKonemessut esittelee maatalouskoneuutuudet ja maatalouden tuotantopanokset. Tapahtumaan osallistuu yli 250 yritystä. Konekeskon ilmoittauduttua messuille, kaikki suuret konekauppiaat ovat mukana tapahtumassa. Suurimmassa alan sisänäyttelyssä voi tutustua uusiin maatalouskoneisiin ja ulkona koeajoalueella voi ottaa tuntumaa uusiin traktoreihin. MaatalousKonemessut järjestetään 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Autokorjaamo-messuilla Marilyn, Nuuskija ja Formula Student -autot16.10.2018 15:30Tiedote

Autokorjaamo-messujen demoalueella kurkistetaan tulevaisuuteen ja tutustutaan robottiauto Marilyniin, liikenteenkin päästöjä mittaavaan Nuuskijaan ja alan oppilaitosten kehittämiin upeisiin Formula Student -autoihin. Tietovarikon tietoiskut päivittävät korjaamo-alan ammattilaisten tiedot ja tubettaja Lakko ottaa nuorison haltuunsa. Autokorjaamo-messut järjestetään perjantaista lauantaihin 9. – 10.11. Messukeskuksessa Helsingissä. Käytössä on Messukeskuksen kolme hallia.

Nuoria kiinnostaa ilmastonmuutos, tasa-arvo, mielenterveys ja vaikuttaminen16.10.2018 13:02Tiedote

Kallion lukion opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat jo seitsemättä kertaa nuortenohjelman Helsingin Kirjamessuille 25.-28.10.2018. Tänä vuonna opiskelijoiden suunnittelemaa ja toteuttamaa ohjelmaa voi seurata uudistuneella Kallio-lavalla. Ohjelmassaan KirjaKallio uppoutuu kirjallisuuden maailmaan ja käy ajankohtaista keskustelua ympäröivästä maailmasta. Neljällä messupäivällä on kullakin oma teemansa. Aiheita pohditaan messupäivien kirjahaastatteluissa ja niihin syvennytään kunkin päivän paneelikeskustelussa klo 12.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme