Messukeskus

Uutta Gastrossa: Wine, Beer & Spirits

Jaa

Ruoka- ja ravintola-alan ammattilaisten Gastro Helsinki -tapahtuman uusi Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -alue kutsuu ravintoloitsijat, sommelierit, muut alkoholikaupan ammattilaiset sekä kaikki Gastron kävijät tutustumaan ja maistelemaan alkoholimaailman uutuuksia. Esillä on maahantuojien viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita, kotimaisten panimojen erikoisoluita sekä viskejä ja muita väkeviä. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.–16.3.2018.

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits esittelee viinimaahantuojia, joiden tarjonta on erityisesti suunnattu ravintoloille. Suurin osa esiteltävistä viineistä ei ole Alkon valikoimissa. Mukana tapahtumassa on kymmenen viinimaahantuojaa, muun muassa Tampereen Viinitukku, Vingruppen, Lindbohm Partners ja Britannian ja Espanjan suurlähetystöt. Britannian suurlähetystö esittelee trendikkäitä englantilaisia kuohuviinejä kahden eri tuottajan tiloilta ja Espanjan osastolla on mukana useita eri viini- ja sherrytiloja sekä artesaanioluita.

Erikoisoluet esittelyssä

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spiritsin oluttarjonta keskittyy erityisesti erikoisoluisiin. Suomalaisia pienpanimo-oluita esittelee kymmenen näytteilleasettajaa, muun muassa Fiskarsin, Honkavuoren ja Vakka-Suomen Panimot sekä Alberga Brewing Co., joka valmistaa vähägluteenisia oluita kaurasta ja rukiista. Artesaanilonkeroita on tarjolla muun muassa Ägräs panimolta ja Black Flag Beveragesilta.

Isoista panimoista mukana ovat Koff ja Hartwall, joka esittelee omia erikoisoluitaan uuden panimonsa valikoimista. Osastolla pääsee tutustumaan myös Hartwallin uusiin panimomestareihin, kiinnostaviin olut ja ruoka -makupareihin sekä hanalaiteuutuuksiin.

Väkevät osana Gastroa ensimmäisen kerran

Väkevistä juomista Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits esittelee erityisesti viskejä, ginejä ja vodkia. Interbrands tuo tapahtumaan uudistuneen Vana Tallinnin ja Crafter’sin ginit. Edrington Finland tuo osastolle the Macallan, Highland Park ja the Naked Grouse -viskit. Shaman Spirits tarjoaa lappilaista laatuvodkaa. Suppilogin osastolla on pienopanimotuotteiden lisäksi tarjolla JF-tradingin japanilaisia alkoholeja, kuten sakea.

Juomatietoutta tastingeissa

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits tarjoaa maistelun lisäksi myös aimo annoksen juomatietoutta. Maksuttomia tastingeja järjestetään muun muassa naturalviineistä sekä lasin vaikutuksesta viinin aromeihin. Ohjelmalavalla järjestetään mocktail-kisa, pubivisa ja musabingo. Tapahtuman oma DJ soittaa tunnettujen keittiöalan ammattilaisten omia soittolistoja.

Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018. Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spiritsin anniskelu tapahtuu maistelulipukkeilla, hinta 2,5 €/kpl. Alkoholikaupan ammattilaisille juomat anniskellaan vastikkeetta. Riedel Ouverture Red -maistelulasin vuokra 8 eur, josta palautettaessa takaisin 5 eur. Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits tehdään yhteistyössä Viinilehti Oy:n kanssa.

Kuvat

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kutsu: PulPaper, PacTec ja Wood & Bioenergy 29.-31.5.16.5.2018 15:46Kutsu

Hyvä toimittaja, tervetuloa metsä- ja pakkausteollisuutta monipuolisesti käsittelevään tapahtumakokonaisuuteen 29.–31.5.2018 Messukeskukseen Helsinkiin. Samaan aikaan järjestetään kansainvälinen metsäteollisuuden tapahtuma PulPaper, pakkausalan ykköstapahtuma PacTec ja uusi Wood & Bioenergy. Ohjelmaa median edustajille: 29.5. klo 9.00: Welcoming words & Introduction to PulPaper for media (Media Partner Center, hall 6) - Sales group manager Marcus Bergström, Messukeskus - CEO Antti Lindqvist, Forest Products Engineers 29.5. klo 10.00 Avajaiset / Opening Ceremony (Future Square, halli 6) Messuohjelmassa on useita ajankohtaisia seminaareja, jotka ovat maksuttomia median edustajille: 29.5. Business Forum tuo eturivin vaikuttajat Suomesta ja ulkomailta keskustelemaan mm. johtamisen muutoksesta, kulutustottumuksista ja kestävästä kehityksestä. 29.5. 3D Printing of Biomaterials on VTT:n ja FPInnovations:n isännöimä seminaari, joka käsittelee 3D-tulostukseen liittyviä kysymyksiä. 30.–31.5. Pul

Metsäjätit ja start up -yritykset kohtaavat PulPaperin kansainvälisessä tunnelmassa15.5.2018 15:19Tiedote

PulPaper, PacTec ja Wood & Bioenergy muodostavat metsäteollisuuden kansainvälisen tapahtumakokonaisuuden, joka koostuu näyttelystä ja laajasta ohjelmasta. Tapahtumassa kohtaavat noin 500 yritystä metsäteollisuuden jättiläisistä pieniin start up -yrityksiin. Messupäiviin kuuluu myös runsaasti ohjelmaa kolmessa eri seminaarissa ja kolmella tietoiskulavalla. Yhteensä tapahtumissa kuullaan noin 100 asiantuntijaa.

Moottoripyörien koeajokiertueella yli 100 prätkää15.5.2018 13:47Tiedote

Kevään suuret moottoripyörien koeajopäivät tarjoavat laajan kattauksen suurimpien moottoripyörämerkkien uutuusmalleja. Koeajossa on yli 100 moottoripyörää 16 merkiltä. Koeajopäivissä voi kokeilla erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja sekä vertailla niiden ominaisuuksia. Suuri moottoripyörien koeajopäivä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Tampereella 6.6. ja Turussa 7.6. Helsingissä tapahtuma on jo kolmatta kertaa Prätkällä -päivänä 8.6.

Habitare Pro:n ohjelma on julkaistu - huippuasiantuntijoita arkkitehtuurista, valotaiteesta, puutarhasuunnittelusta ja projektisisustamisesta3.5.2018 14:02Tiedote

Habitaren ammattilaistapahtuman Habitare Pron teema Roots ̶ Juuret käsittelee arkkitehtuurin sekä valaistus- ja sisustussuunnittelun suhdetta kulttuuriperimään, alkuperään, nykyhetkeen ja tulevaan. Teema kerää huippuasiantuntijoita maailmalta ja Suomesta arkkitehtuurin, projektisisustamisen, valotaiteen, korjausrakentamisen ja puutarhasuunnittelun aloilta. Tapahtuman kumppaneina ovat JKMM Arkkitehdit ja LDC Lighting Design Collective sekä ARKTIS, Kvadrat, Novo Wood ja PixMill. Habitare Pro järjestetään samaan aikaan Habitaren kanssa Messukeskuksessa 12.-14.9.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme