Messukeskus

Uutta Gastrossa: Wine, Beer & Spirits

Jaa

Ruoka- ja ravintola-alan ammattilaisten Gastro Helsinki -tapahtuman uusi Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -alue kutsuu ravintoloitsijat, sommelierit, muut alkoholikaupan ammattilaiset sekä kaikki Gastron kävijät tutustumaan ja maistelemaan alkoholimaailman uutuuksia. Esillä on maahantuojien viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita, kotimaisten panimojen erikoisoluita sekä viskejä ja muita väkeviä. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.–16.3.2018.

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits esittelee viinimaahantuojia, joiden tarjonta on erityisesti suunnattu ravintoloille. Suurin osa esiteltävistä viineistä ei ole Alkon valikoimissa. Mukana tapahtumassa on kymmenen viinimaahantuojaa, muun muassa Tampereen Viinitukku, Vingruppen, Lindbohm Partners ja Britannian ja Espanjan suurlähetystöt. Britannian suurlähetystö esittelee trendikkäitä englantilaisia kuohuviinejä kahden eri tuottajan tiloilta ja Espanjan osastolla on mukana useita eri viini- ja sherrytiloja sekä artesaanioluita.

Erikoisoluet esittelyssä

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spiritsin oluttarjonta keskittyy erityisesti erikoisoluisiin. Suomalaisia pienpanimo-oluita esittelee kymmenen näytteilleasettajaa, muun muassa Fiskarsin, Honkavuoren ja Vakka-Suomen Panimot sekä Alberga Brewing Co., joka valmistaa vähägluteenisia oluita kaurasta ja rukiista. Artesaanilonkeroita on tarjolla muun muassa Ägräs panimolta ja Black Flag Beveragesilta.

Isoista panimoista mukana ovat Koff ja Hartwall, joka esittelee omia erikoisoluitaan uuden panimonsa valikoimista. Osastolla pääsee tutustumaan myös Hartwallin uusiin panimomestareihin, kiinnostaviin olut ja ruoka -makupareihin sekä hanalaiteuutuuksiin.

Väkevät osana Gastroa ensimmäisen kerran

Väkevistä juomista Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits esittelee erityisesti viskejä, ginejä ja vodkia. Interbrands tuo tapahtumaan uudistuneen Vana Tallinnin ja Crafter’sin ginit. Edrington Finland tuo osastolle the Macallan, Highland Park ja the Naked Grouse -viskit. Shaman Spirits tarjoaa lappilaista laatuvodkaa. Suppilogin osastolla on pienopanimotuotteiden lisäksi tarjolla JF-tradingin japanilaisia alkoholeja, kuten sakea.

Juomatietoutta tastingeissa

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits tarjoaa maistelun lisäksi myös aimo annoksen juomatietoutta. Maksuttomia tastingeja järjestetään muun muassa naturalviineistä sekä lasin vaikutuksesta viinin aromeihin. Ohjelmalavalla järjestetään mocktail-kisa, pubivisa ja musabingo. Tapahtuman oma DJ soittaa tunnettujen keittiöalan ammattilaisten omia soittolistoja.

Lisätietoja:
Gastro Helsinki, tiedottaja Johanna Suni p. 0405154216, johanna.suni@messukeskus.com

Gastro Helsinki 14.–16.3.2018. Joka toinen vuosi Messukeskuksessa Helsingissä järjestettävä Suomen innovatiivisin ja merkittävin ravintola- ja ruoka-alan ammattilaisten tapahtuma esittelee alan uutuudet ja trendit. Maksuton sisäänpääsy yli 18-vuotiaille alan ammattilaisille rekisteröitymällä. Avoinna ke–to 9–17 ja pe 9–16. www.gastrohelsinki.fi |@gastrohelsinki |#gastrohelsinki

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spiritsin anniskelu tapahtuu maistelulipukkeilla, hinta 2,5 €/kpl. Alkoholikaupan ammattilaisille juomat anniskellaan vastikkeetta. Riedel Ouverture Red -maistelulasin vuokra 8 eur, josta palautettaessa takaisin 5 eur. Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits tehdään yhteistyössä Viinilehti Oy:n kanssa.

Kuvat

Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -tapahtumassa voi tutustua viineihin ja viinintuottajiin. Kuva: Messukeskus/Verna Kovanen (ViiniExpo 2016)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messut täyttää motoristin viikonlopun22.1.2019 10:58Tiedote

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät ja järjestää motoristeille ohjelmaa 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään kaikki 2019 uutuusmallit. Koeajoaikoja on varattuna entistä enemmän Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla. Ensimmäistä kertaa vietetään MP häitä ja valitaan MP Starsit. Messuilla kruunataan Miss MP19 ja palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaat pyörät. Ohjelmassa on matkakertomuksia, stunt-ajoa sekä nuorille suunnattu sunnuntai, jolloin koeajot ajetaan mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Teknologiaa ei ole ilman ihmistä – Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla  22.1.2019 10:21Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi marraskuussa. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, ja se nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

MP 19 -messujen media-aika 1.2.2019 klo 8.30-10.0021.1.2019 14:25Kutsu

Tervetuloa MP 19 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Meillä on hyviä uutisia: Moottoripyörien myynti on 2018 noussut pitkästä aikaan. MP Stars -hanke jakaa tukea kilpamoottoripyöräilylle 170 000 arvosta ja MP- messuilla on mukana kaikki moottoripyöräuutuudet!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme