Messukeskus

Uutta Lapsimessuilla: Kids Talent etsii lahjakkuuksia, Silent Disco houkuttelee joraamaan

Jaa

Lapsimessuilla järjestetään tänä keväänä ensimmäisen kerran Kids Talent -kykykilpailu, jossa voi esitellä monipuolisesti erilaisia taitoja. Niin ikään uutta messuilla on luurit korvilla tanssittava Silent Disco. Lapsimessut avaa ovensa Helsingin Messukeskuksessa 12.–14.4.

Lapsimessut järjestetään 12.-14.4. Helsingin Messukeskuksessa. (Kuva: Messukeskus)
Lapsimessut järjestetään 12.-14.4. Helsingin Messukeskuksessa. (Kuva: Messukeskus)

Kids Talent -kilpailu on suunnattu 5-11-vuotiaille lapsille, ja siinä voi esittää vapaasti erilaisia taitoja, kuten vaikkapa laulua, soittamista, tanssia, voimistelua, taikatemppuja tai imitointia. Kisan finaali käydään Lapsimessuilla 13.4. Haku kilpailuun on parhaillaan käynnissä, ja siihen voi osallistua lähettämällä 3–4 minuutin pituisen videon osoitteeseen booking@fashionmodel.fi 31.3.2019 mennessä. Videoiden perusteella valitaan ensin 10–15 ehdokasta semifinaaliin, jossa tuomaristo valitsee lopulliset Kids Talent 2019 -finalistit. Kisa huipentuu Lapsimessuilla Vekarat-lavalla lauantaina klo 15 järjestettävään finaaliin. Kids Talent -kilpailun järjestävät yhteistyössä Lapsimessut ja Fashion Model Agency. Kaikki finalistit palkitaan.

Lastenruokayritys TwoDads ja StepUp-tanssikoulu haastavat koululaiset ja sitä nuoremmat mukaan toteuttamaan Silent Discon Suomen ennätystä messuilla. Silent Discossa osallistujat saavat luurit, josta he kuulevat ohjaajan puheen ja musiikin. Tavoitteena on saada 100 osallistujaa bilettämään yhtä aikaa. Tanssittavana on erilaisia trenditanseeja, kuten flossausta ja CrisCrossia. Suomen ennätykseen voi osallistua Hupicon-lavalla perjantaina 12.4. klo 10.30, lauantaina 13.4. klo 14.00 tai sunnuntaina 14.3. klo 14.00. Silent Discoa voi myös harjoitella koko messujen ajan TwoDadsin isännöimässä Eväsparkissa.

Tubettaminen kiinnostaa monia lapsia ja nuoria. Tubettajat Niko ja Santtu tulevat messuille kertomaan, kuinka heistä tuli tubettajia. Nikon ja Santun tubekanava on kasvanut yhdeksi isoimmista suomalaisista tubekanavista. Tällä hetkellä heillä on yli jo 180 000 tilaajaa ja videot tavoittavat satoja tuhansia ihmisiä. Niko ja Santtu esiintyvät Hupicon-lavalla lauantaina 13.4. ja sunnuntaina 14.4. klo 12.30. Puheenvuorojen jälkeen he ovat tavattavissa lavan vieressä klo 13.00-14.30 välisenä aikana.

Lapsimessuilla on monipuolista ohjelmaa koko viikonlopun ajan. Useat ohjelmalavat tarjoilevat vauhdikkaita esityksiä, tietoa ja elämyksiä. Toiminnallisilla pisteillä lapset pääsevät liikkumaan ja harjoittelemaan erilaisia taitoja. Lapsimessujen kanssa samaan aikaan järjestetään myös muun muassa lemmikkieläimiä esittelevä Eläinystäväni-tapahtuma sekä maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevä ELMA.

Lapsimessujen ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan tapahtuman nettisivuilla www.lapsimessut.fi.

Lapsimessut Helsingin Messukeskuksessa 12.–14.4. Samaan aikaan myös maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevä ELMA, kouluikäisille suunnattu Hupicon, shoppailijoiden OutletExpo sekä lemmikkitapahtuma Eläinystäväni (la-su). Eläinystäväni on avoinna lauantaista sunnuntaihin 13.–14.4. Kaikkiin samanaikaisiin tapahtumiin pääsee yhdellä sisäänpääsylipulla. Messut ovat avoinna pe–la klo 9–18 ja su klo 9–17. www.lapsimessut.fi | #lapsimessut2019

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com. | Akkreditoidu messuille ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

Avainsanat

Kuvat

Lapsimessut järjestetään 12.-14.4. Helsingin Messukeskuksessa. (Kuva: Messukeskus)
Lapsimessut järjestetään 12.-14.4. Helsingin Messukeskuksessa. (Kuva: Messukeskus)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

EMBARGO 21.3. klo 10: Ihmisen parhaaksi -palkinto ensihoidon työn uudistamiselle21.3.2019 10:00:00 EETTiedote

Vuosittain jaettava Ihmisen parhaaksi -palkinto annetaan tänä vuonna Siun Soten ensihoitopalvelulle, jonka Pohjois-Karjalan pelastuslaitos tuottaa. Ensihoidossa on luotu uusia malleja saattopotilaiden ensihoitoon ja ikäihmisten kotona asumisen tueksi. Lisäksi on kehitetty yhden henkilön ensihoitoyksikkö, joka hoitaa kiireettömiä ensihoidon tehtäviä. Palkinnon arvo on 5000 euroa, ja sen lahjoittavat Suomen Messusäätiö ja Sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca. Palkinto jaetaan Sairaanhoitajapäivillä Messukeskuksessa Helsingissä torstaina 21.3.

ChemBio Finland 2019 tarjoaa paljon uutta tietoa ympäristöasioista18.3.2019 15:44:11 EETTiedote

Kemia on vahva toimija kiertotaloudessa ja sillä on oma iso roolinsa ympäristön suojeluun liittyvissä asioissa. Uusiutuva energia, ympäristön kemikalisoituminen, kiertotalous, ydinonnettomuudet, uusiutuvat polttoaineet ja luonnosta löytyvät materiaalit ovat aiheita, jotka ovat esillä kemian ja bioalan ammattitapahtuman seminaareissa. ChemBio Finland 2019 -tapahtuma järjestetään 27. – 28.3.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Avajaispäivän ohjelman kruunaavat kemian nobelistien puheenvuorot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme