MessukeskusMessukeskus

Uutta MP 23 -messuilla: MP Motoball -turnaukset päivittäin

Jaa

MP 23 Moottoripyörämessut tuo 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskukseen päivittäiset MP Motoball-turnaukset. Motoball on hauska ja vauhdikas moottoripyöräjalkapallo, jossa kolmen hengen joukkueet kisaavat minicross-pyörillä. Iso pallo, pienet pyörät ja rajattu tila takaavat vauhtia ja täpäriä tilanteita. MP Motoball vaatii taituruutta pyöränkäsittelyssä, aktiivista pelisilmää, poikkeuksellista pallonkäsittelytaitoa ja ennen kaikkea sopivaa kilpailuhenkeä pilke silmäkulmassa. Turnauksia järjestetään open-, pro- ja juniorsarjoissa.

Kuva: Kusti Manninen
Kuva: Kusti Manninen

Tiivistunnelmainen Helsingin Messukeskuksen MP Motoball -stadion takaa unohtumattoman elämyksen niin pelaajille kuin katsojille. Turnausmuotoisena pelattava kisa alkaa perjantaina 3.2. kaikille avoimena open-sarjana ja jatkuu lauantaina 4.2.  pro-sarjana ja päättyy sunnuntaina 5.2. juniori-sarjaan. MP Motoball turnaukset järjestää Helsingin Messukeskus ja kisoista vastaa West Cost Racing Club. Turnaus pelataan Suomen Moottoriliiton alla.

Ilmoittaudu turnaukseen 29.12. mennessä!

Kisaan voi nimetä 3-6 pelaajaa, joista kolme on kerralla peilissä. Yhden pelin pituus on kaksi kertaa viisi minuuttia. Kisaa käydään järjestäjän moottoripyörillä, jotka ovat Honda CBF110F ja KTM SX-E 5. Kilpailijoilla pitää olla omat varusteet, vähintään motocross saappaat tai suojaavuudeltaan vastaavat katusaappaat, polvisuojat, kypärä ja hanskat.

Open- ja pro-sarjassa  pelataan turnaus, jossa on kaksi neljän joukkueen lohkoa. Juniori-sarjassa on vain yksi neljän joukkueen lohko. Alkusarjan jälkeen pelataan semifinaali ja finaali. Yhdelle joukkueelle tulee pelejä 3-6 päivän aikana, joten joukkueen pitää varautua olemaan paikalla koko päivän. Kolme parasta joukkuetta palkitaan päivittäin pokaalein. MP Motoball kisan juontaa lauantaina 4.2. Harri Moisio.

MP Motoball lopulliset ja tarkat säännöt julkaistaan valituille joukkueille noin kuukausi ennen tapahtumaa. Turnauksiin voi ilmoittautua 15.12.2022 asti ja valituille joukkueille ilmoitetaan 29.12.2022. Tarkempia tietoja MP Motoball -turnauksesta löytyy www.mpmessut.fi

MP 23 Moottoripyörämessut esittelee ennätysmäärän merkkejä

Helsingin Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. MP 23 -messuilla on edustettuna ennätysmäärä moottoripyörä-, mönkijä-  ja mopomerkkejä uutuusmalleineen. Mukana ovat Aprilia, Benelli, BMW, CanAm, CF Moto, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Piaggio, Polaris, Segway, Stark Varg, SuperSoco, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Mukaan on jo nyt ilmoittautunut myös muita alan isoja toimijoita kuten Eurobiker, Mopo-Sport, Motonet, Storm, Rinta-Joupin Autoliike ja Rukka. 
MP 23 -messut on avoinna: pe 3.2. klo 10-20, la 4.2. klo 9-18 ja su 5.2. klo 10-17.

_______________________________________________________________________

Uusi MP Pää pyörällä podcast -kausi: hyppää mukaan viihtymään!

Millainen motoristi on radiopersoona Harri Moisio?

Moottoripyöräilyn monitoimimies Niko Kantola käynnistää MP Pää pyörällä podcastin toisen kauden. Ensimmäisellä kaudella aiheena oli aloitteleva moottoripyöräilijä ja nämä jaksot ovat edelleen ajankohtaisia ja kuunneltavissa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-podcast/ Toisen kauden teemana on erityyppiset motoristit. Tarjolla on taas taatusti hauskaa viihteellistä jutustelua motoristilta motoristille. Vieraana toisen kauden podcasteissa on tyypillisiä lajin edustajia. 

Ensimmäisessä sukelletaan custom- ja cruiser-motoristin ajatusmaailmaan jutustelemalla radiopersoona Harri Moision kanssa. Stereotypiat täyttyvät hyvin. kiinnostus syttyi 40-vuotiaana ja sekä parta että kroppa ovat kohdillaan. Moottoripyöräilyyn hän suhtautuu vuosi vuodelta intohimoisemmin. Moision ensimmäinen pyörä oli Triumph ja nyt Moto Guzzi, joten vahvasti mennään custom- ja cruiser-pyörien linjalla.  Vauhti ei hurmaa, vaan easy rider -tyyppinen ajelu kiinnostaa. Miten tarkkailijasta tuli motoristi vuonna 2015, mitä varusteet merkitsevät ja mitä Moisio miettii mm. kerhoidentiteetistä?

Harley-Davidson nousee usein esille custom- ja cruiser-mooottoripyöräilyssä. Moisio ajoi HD:tä MP-messujen Motoball-esittelyssä, tosin sitähän ei pelata isolla HD:llä vaan huomattavasti pienemmillä minicross-pyörillä.  Helmikuussa Moisio nähdään MP-messuilla juontotehtävissä Motoball-kentällä. Hänen tarkoituksenaan ei ole vaihtaa moottoripyörää, mutta saa nähdä miten käy MP-messuilla ja kyllähän miehellä voi olla montakin pyörää!

Jakson tarjoaa Harley-Davidson.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Niko Kantola, puh. 0400 747 542, niko.kantola@messukeskus.com
Teknisen Kaupan Liitto, Moottoripyöräjaoston pj Jarkko Tuomisto, puh 044 539 8881, jarkko.tuomisto@ktm.com

#mpmessut
www.mpmessut.fi

Kuvia MP-messuilta: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Kuva: Kusti Manninen
Kuva: Kusti Manninen
Lataa
Kuva: Kusti Manninen
Kuva: Kusti Manninen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessut 2023 -ohjelmassa uusimmat kohdevinkit, kulttuuria ja vastuullisuusasiaa2.12.2022 14:30:54 EET | Tiedote

Pohjoismaiden suurimman matkailualan tapahtuman Matka 2023 -ohjelman julkistus on aloitettu tapahtuman nettisivuilla. Ohjelmassa nousee uusia tuulia matkakohteista viimeisen kolmen vuoden ajalta sekä värikkäitä esityksiä ympäri maailman. Matkamessujen partnerimaa Kreikka on näyttävästi esillä ohjelmassa. Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.1.2023 (ammattilaispäivä 19.1.23).

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee upeat rakennetut moottoripyörät25.11.2022 14:13:47 EET | Tiedote

Petrol Circus Custom Bike Show esittelee kolmen vuoden tauon jälkeen MP 23 moottoripyörämessujen yhteydessä rakennettuja moottoripyöriä, jotka kisaavat neljässä sarjassa. Näyttelyyn voi ilmoittaa moottoripyöriä ja mopoja vuoden loppuun asti. Tapahtuma on ainutlaatuinen ja ainoa rakennettujen moottoripyörien tapahtuma, joka järjestetään tässä mittakaavassa kaupallisen tapahtuman yhteydessä Euroopassa. MP 23 -messut järjestetään 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme