Like Kustannus Oy

Uutuuskirja Iron Sky The Coming Race – sensuroimaton syntytarina kertoo, kuinka saunanlauteilla keksitystä läpästä kasvoi miljoonabisnes

Jaa

Annika Vuorensolan kirja Iron Sky The Coming Race – sensuroimaton syntytarina kertoo, kuinka saunanlauteilla keksitystä läpästä kasvoi miljoonabisnes. Teos julkaistaan yhtä aikaa kulttimaineeseen nousseen Iron Sky -elokuvan jatko-osan kanssa.

Iron Sky The Coming Race on jatkoa vuoden 2012 kulttimaineeseen nousseelle Iron Sky -elokuvalle. Pikimustalla huumorilla höystetty Iron Sky The Coming Race sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, vuoteen 2043, jossa kuuhun majoittuneet ihmiskunnan rippeet etsivät selviytymistaistelussaan apua ontosta maapallon keskipisteestä. Elokuvan tuotantobudjetti on lähes 20 miljoonaa euroa. Siitä sukeutui Suomen kallein näytelmäelokuva, jonka tekoa värittivät niin Kiinan-valloitus kuin vararikot ja oikeudenkäynnitkin.

Annika Vuorensolan kirja kertoo jatko-osan taipaleen Tomi Tuulirannan kuvituksen kera. Äänessä ovat tuotantoryhmän edustajat ohjaajasta ja tuottajista näyttelijöihin ja faniavustajiin ympäri maailman.

Iron Sky The Coming Racen ensi-ilta elokuvateattereissa kautta Suomen 16.1.2019. Samassa yhteydessä pidetään kirjan julkistamistilaisuus. Tervetuloa lehdistönäytökseen ja –tilaisuuteen keskiviikkona 16.1. Helsingin Tennispalatsiin.

Ohjelma:

10.00 Iron Sky The Coming Race –elokuvan lehdistönäytös, Tennispalatsi sali 2

11.40 Elokuvan lehdistötilaisuus, Tennispalatsi Meeting Room
Paikalla kirjailija Annika Vuorensolan lisäksi elokuvan ohjaaja Timo Vuorensola, tuottaja Tero Kaukomaa sekä elokuvan ulkomaisia pääosanesittäjiä.

Lehdistöosuuden jälkeen Tennispalatsissa alkaa elokuvan maailmanensi-iltatapahtuma, johon osallistuu noin 2600 fania ja kutsuvierasta. Tennispalatsin kaikki 14 salia on varattu vain ja ainoastaan Iron Skyn näytöksille, joiden jälkeen Tennispalatsi auloineen muuttuu ensi-iltajuhlapaikaksi. Yhdessä juhlivat elokuvan tekijät, kutsuvieraat ja fanit. Myös median edustajat voivat osallistua iltajuhlaan. Punaisen maton haastattelut klo 17 alkaen. Elokuvan jälkeiset jatkobileet alkavat n. klo 20.

Annika Vuorensola on helsinkiläinen freelance-toimittaja. Hän on ollut mukana elokuvan kuvauksissa alusta loppuun ja seuraa Iron Skyn vaiheita lähipiiristä.

Kirjan vedokset ja arvostelukappeet: adele.couavoux@like.fi 

Ilmoittautumiset lehdistötilaisuuteen: adele.couavoux@like.fi 

Elokuvan virallinen traileri: https://www.youtube.com/watch?v=YC8Z6i59s7o 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Like Kustannus Oy
Like Kustannus Oy
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

09 1566 1http://www.like.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Like Kustannus Oy

Sofi Oksaselle Ranskan Arts et Lettres -ritarikunnan kunniamerkki3.12.2018 11:02Tiedote

Sofi Oksaselle on myönnetty ritarin arvon (Chevalier) Ranskan Arts et Lettres -kunniamerkki. Taiteen ja kirjallisuuden kunniamerkki myönnetään ranskalaisille tai ulkomaalaisille merkittäville saavutuksille taiteen ja kirjallisuuden alalla. Kunniamerkki on Suomessa myönnetty ritarin arvossa (Chevalier) muun muassa Rosa Liksomille ja Karita Mattilalle ja komentajan arvossa (Commandeur) muun muassa säveltäjä Kaija Saariaholle. Kunniamerkin ovat saaneet ritarin arvossa myös esimerkiksi näyttelijä Mads Mikkelsen ja kirjailija Alice Munro. Kunniamerkki luovutetaan Oksaselle Ranskassa vuoden 2019 alussa. Sofi Oksanen on palkittu Ranskassa useilla merkittävillä kirjallisuuspalkinnoilla. Vuonna 2010 Oksanen voitti Puhdistus-romaanillaan The FNAC -palkinnon ja vuonna 2012 Prix Femina Étranger -palkinnon. Lisätiedot: Milla Palovaara, milla.palovaara@like.fi, p. 040 596 7973

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme