Basam Books

Uutuuskirja opastaa, kuinka vapautua lentopelosta!

Jaa
Paula Kinnusen Yli maiden ja mannerten kertoo menetelmistä, joiden avulla on mahdollista oppia hallitsemaan lentopelkoa ja lopulta vapautua siitä.
Yli maiden ja mannerten – Opas lentopelon hallintaan (Basam Books 2023)
Yli maiden ja mannerten – Opas lentopelon hallintaan (Basam Books 2023)

Lentokone rullaa kiitotiellä. Se tärähtelee. Ovet on suljettu, istun turvavöissä. En pääse enää ulos. Pian ollaan ilmassa. Mitä teen, kun pelko täyttää mielen ja kauhu valtaa koko kehon?

Psykologi Paula Kinnunen on valmentanut lentopelkoisia henkilöitä yli 30 vuotta. Hän on toiminut kouluttajana kolmen eri lentoyhtiön kursseilla Itävallassa, Saksassa ja Suomessa sekä omalla vastaanotollaan. Hänellä on laaja käsitys siitä, miten lentopelko vaikuttaa elämään, niin työ- kuin yksityiselämäänkin, kun moni matka on jäänyt tekemättä, moni elämys tai kauan odotetun loman tai häämatkan ilo kokematta.

Nyt Kinnunen on koonnut kokemuksensa kirjaksi, jonka tavoite on auttaa lukijaa tunnistamaan samankaltaisia kokemuksia. Yli maiden ja mannerten – Opas lentopelon hallintaan ohjaa avun pariin antamalla runsaasti tietoa lentämisestä, ilmasta materiana, lentoturvallisuudesta, henkilöstön koulutuksesta ja käytännön työstä lentokoneen ohjaamossa ja matkustamossa. Kirjan tavoite on auttaa avun pariin kertomalla menetelmistä, joiden avulla on mahdollista oppia hallitsemaan lentopelkoa ja lopulta vapautua siitä.

Kirjan asiantuntijaosuuksien kirjoittamiseen ovat osallistuneet myös purseri Sari Siivonen-Yliniemelä sekä lentokapteenit Aki Järvi ja Tommi Vänskä.

Tervetuloa Yli maiden ja mannerten -kirjan julkistamistilaisuuteen Suomen Ilmailumuseon auditorioon 25.4.2023 klo 17:00.

Esitelmätilaisuuteen osallistuvilla on vapaa pääsy Ilmailumuseoon jo klo 15.00 alkaen tutustumaan Suomen ilmailun historiaan ja mm. lentosimulaattoreihin.

Ilmailumuseo sijaitsee osoitteessa Karhumäentie 12, 01530 Vantaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt:


Frida Wikblad
frida@basambooks.fi

Kuvat

Yli maiden ja mannerten – Opas lentopelon hallintaan (Basam Books 2023)
Yli maiden ja mannerten – Opas lentopelon hallintaan (Basam Books 2023)
Lataa
Yli maiden ja mannerten – Opas lentopelon hallintaan (Basam Books 2023)
Yli maiden ja mannerten – Opas lentopelon hallintaan (Basam Books 2023)
Lataa
Paula Kinnunen
Paula Kinnunen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8, c/o Lapinlahden Lähde Oy
00180 HELSINKI

https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton helsinkiläinen yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaan hyvinvointi- ja työelämäkirjallisuuden, kaunokirjallisten klassikoiden sekä runouden kustantajana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Basam Booksin syksyn 2023 kirjat!15.5.2023 13:04:00 EEST | Tiedote

Syksyn julkaisuohjelmassamme on monipuolisesti niin kauno- kuin tietokirjallisuutta, hyvinvointia ja työelämää käsittelevää kirjallisuutta – klassikoita ja runoutta unohtamatta! Ohessa nostoja syksyn julkaisuohjelmasta – tarkemmat tiedot ja kaikki syksyn kirjat löydät verkkosivuiltamme (linkki alla). Tietokirjallisuus Janne Kontalan Bhagavad-gita – Johdatus joogan salaisuuteen on johdatus maailmankirjallisuuden merkkiteokseen Bhagavad-gitaan. Mary Lutyensin Krishnamurti – Elämäkerta luo kattavan katsauksen Jiddu Krishnamurtin ajatteluun. Teoksen on suomentanut Antti Immonen. Eero Hämeenniemen Tähän päättyy Via Appia kuvaa Italian eteläisintä osaa ja vie lukijan jännittävälle matkalle halki Italian tuntemattomimman ja villeimmän osan! Kirjassaan Pyhä luonto – Sankaritarinoita ja jumalia shintolaisesta Japanista buddhalaisen taiteen ja Aasian kulttuurien tutkija FT Irene Wai Lwin Moe tutkii shintolaisuuden ikivanhaa uskomusjärjestelmää sen rikkaasta myyttien ja sankaritarujen aarteistost

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme