Basam Books

Uutuuskirja Seksi ja läsnäolo (2019) neuvoo pariskuntia rakastelemaan ilman odotuksia

Jaa

Seksi ja läsnäolo - opas rentoon nautintoon –kirjassa (2019) syvennytään aiheeseen teemoittain ja yli 40 harjoituksen avulla. Oman läsnäolon merkityksestä siirrytään kumppanin kanssa tapahtuvan kommunikaation tutkailuun.

Mitra Vasaran Seksi ja läsnäolo - opas rentoon nautintoon –kirjassa syvennytään parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen tietoisen läsnäolon kautta. Kirjassa kehotetaan myös tutkimaan säännöllisesti omia tarpeita ja haluja myös epämiellyttävienkin tunteiden edessä: näitä voivat olla esimerkiksi kylmettyminen, keinotekoinen väsymys, jähmettyminen ja jännittäminen.

"Rakasteluun voi liittyä monia eri tunnelmia, kuten leikkisyys, ilo, rentous, vakavuus, intohimo, juhlistaminen ja eläimellisyys. Anna niiden vaihdella luontaisesti, indetifioimatta itseäsi turhaan johonkin tiettyyn tapaan olla eroottinen. Ilmaiset itseäsi eri tavoin eri tilanteissa puheissasi ja liikkeessäsi, niin myös rakastelussa." (Seksi läsnäolo, s. 154)

Kirja sisältää 40 harjoitusta, jotka sopivat niin nuorelle kuin kokeneellekin lukijalle. Myös miehen ja naisen välistä dynamiikkaa tarkastellaan, unohtamatta yhdyntää ja orgasmia. Viimeisessä luvussa käsitellään uudistuvaa yhteiselämää, joka on suhteen pohja.

Kirjalle järjestetään avoin kirjajulkistustilaisuus kirjakauppa Era Novassa tiistaina 7.5. klo 18 alkaen. Elämyksellinen ja aistikas ilta sisältää musiikkia, kirjailijahaastattelun sekä aromaterapiaöljytuote-esittelyä ja kevyitä virvoikkeita.

Seksi ja läsnäolo ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2014. Uunituore, uudistettu painos sisältää selkeämmän ja viilatumman sisällön, Tony Dunderfeltin esipuheen sekä kiinnostavia vieraskynäkirjoituksia: Katri Syvärinen, Teemu Syrjälä, Meri Mort, Pekka Mattila, Roosa Hirvonen ja Heikki Harju.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintä- ja tapahtumakoordinaattori Johanna Salminen johanna@basambooks.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen yleiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Kotimaisessa scifikirjallisuudessa näkyvät populaarikulttuurin kuvasto, seksi ja huumori23.7.2019 08:00:00 EESTTiedote

Kesän tuorein scifikirjallisuuden julkaisu tihkuu seksiä ja parodioi populaarikulttuurin kuvastosta tuttuja tarina-asetelmia. "Olin avaruustaistolaisten seksiorja! ja muita eroottisia spekulaatioita" (2019) koostaa yksiin kansiin Emmanuel Arsen 2000-luvun julkaistut eroottiset kertomukset. Huumorisävytteisissä novelleissa vieraillaan niin kaukaisilla planeetoilla kuin Sherlock Holmesin Lontoossa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme